Нямам още чаве ,но си имам тебе:)))))-6 тема романска!

• 19 765
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
ето мееее, в скайпа няма никой  Tired
близнацоооо, къде си мари? дан' си легна и ти?
последните няколко дни ми бяха яко странни, но вече ми се изяснИ всичко  Tired
ебаси тъпия карък съм............... Twisted Evil
не съм мъри!детето болно та съ дежурна!!!
аз пак изтървах нали...ко стана с твоя голям проблем?що да си пък карък?
оф крайно време  е и аз да ви намеря в скайпа!!!

# 586
еми айде де, от кога та чакаме, идвай, пиши едно ЛС да те добавя
с моят проблем нищо не става, супер тъпо ми е..... Tired
и се чувствам като в задънена улица.....от доста време насам не се бях чувствала така......изход не виждам и това не ми харесва, вкарва ме в някакви не хубави настроения  Close

# 587
Снарки, къде си бе душицо, кучито ли та изяде? Аз пак съм изпуснала какво е станало с теб, ама се надявам всичко да се оправи  Hug
ЕЕЕ искам ви и аз скайповете.
Близначе, от днес прави пореден опит да спира цигарите  Mr. Green Иначе шушито е мъжо Laughing

# 588
еми айде де, от кога та чакаме, идвай, пиши едно ЛС да те добавя
с моят проблем нищо не става, супер тъпо ми е..... Tired
и се чувствам като в задънена улица.....от доста време насам не се бях чувствала така......изход не виждам и това не ми харесва, вкарва ме в някакви не хубави настроения  Close
момичетата дават ли ти съвети?толкова ли е безизходна ситуацията????много гадно!ей тъй кат стане...може и за това да не става бебето..то ти като си притеснена... ooooh!

# 589
Снарки, къде си бе душицо, кучито ли та изяде? Аз пак съм изпуснала какво е станало с теб, ама се надявам всичко да се оправи  Hug
ЕЕЕ искам ви и аз скайповете.
Близначе, от днес прави пореден опит да спира цигарите  Mr. Green Иначе шушито е мъжо Laughing
Бубе много е сложно с тия поводи...де да знам какъв акъл да ти дам Flutter-особенно като не го познаваме човека...ама сега има толкова много неща..и толкова идеи могат да му хрумнат на човек..Мая си пада по бирени халби и бутилки  от старо време..някви антики..та ми е лесно Wink

# 590
Бубе, ма тоз твоя хубаво си го кръстила. Моя е момента е грозен кУРКУдил, дето сА скарахмИ  Crossing Arms
Утре ще стои гладен и няма да му говоря., Пръдльо!

АдИ да мА разсмейтИ малкУ, че и виЙ покрай мен да сА посмейти, а?  Mr. Green

# 591
готова съм със скайпа-сега какво да правя?на кого да го дам?Спаркиту тука ли си още?И БУБЧЕТО иска да се включи!

# 592
Бубе, ма тоз твоя хубаво си го кръстила. Моя е момента е грозен кУРКУдил, дето сА скарахмИ  Crossing Arms
Утре ще стои гладен и няма да му говоря., Пръдльо!

АдИ да мА разсмейтИ малкУ, че и виЙ покрай мен да сА посмейти, а?  Mr. Green
въй ЗУЗО плашиш ма пиле!!!да ни гу пребийш твоя крокодил... Shocked-все пак изненада ти е приготвил  милия...Аз с какво да тъ разсмея кат мойту повръща че сме и самички...... Rolling Eyes

# 593
готова съм със скайпа-сега какво да правя?на кого да го дам?Спаркиту тука ли си още?И БУБЧЕТО иска да се включи!
дай ми скайп на ЛС

# 594
Близначе, аз се включих, теб те няма  Laughing

# 595
  • гр.София
Добър Вечер Милички  Hug
На бързо влизам да ви пожелая лека вечер и отивам да лягам! Sleeping
Лека нощ и сладки сънища!

smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 596
оф аз направих една шопинг терапия, обаче си и изпатих...убих си едни неудобни сандали и единият ми крак беше прокървял, ама в името на шопинга съм мазохист!

Купих на мама любим парфюм и една дамска чанта и на сестра ми и тати по една парцалка, а аз като се отпуснах и си купих 100 неща, ама наистина имах нужда от тях  Blush
Лоли ми да си беше взела и едни сандалки за себе си бе мило!!!накупило то сто неща ..пък за крачетата си не помислило!ми нали и ти душичка носиш бе пиле?Иначе евала-всички явно ще са доволни!браво!

Кви сандалки, тук най-скъпото нещо са обувките...дават ги и на изплащане даже.... И на прИмоция идват 120лв сандалите..... По принцип си поръчвам от интернет от как съм тук и за това ей такива неща ми се случват понякога  Joy Joy

# 597
оф аз направих една шопинг терапия, обаче си и изпатих...убих си едни неудобни сандали и единият ми крак беше прокървял, ама в името на шопинга съм мазохист!

Купих на мама любим парфюм и една дамска чанта и на сестра ми и тати по една парцалка, а аз като се отпуснах и си купих 100 неща, ама наистина имах нужда от тях  Blush
Лоли ми да си беше взела и едни сандалки за себе си бе мило!!!накупило то сто неща ..пък за крачетата си не помислило!ми нали и ти душичка носиш бе пиле?Иначе евала-всички явно ще са доволни!браво!
л

Кви сандалки, тук най-скъпото нещо са обувките...дават ги и на изплащане даже.... И на прИмоция идват 120лв сандалите..... По принцип си поръчвам от интернет от как съм тук и за това ей такива неща ми се случват понякога  Joy Joy
лоли ЕЛА В СКАЙПА И ТИ!!!!

# 598
ъъъъ, май нещо изпускам...гадинкиии мръсниии Joy Joy Joy

# 599
Въййййййййййййййййй тука ви забравих  Crazy Ама много бързо пишете пък аз много не чета(не че немога, ама все някаква друга работа си намирам ) и изпускаааааааааам  #Cussing out
Аиде и аз в кюпа  smile3535
А Снаркито, тук се подвизавала  Thinking Кво става, мацкаааааа  Heart Eyes

Както се казва у нашия край .......... въй въй въй 6-та темаааа  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт