Нямам още чаве ,но си имам тебе:)))))-6 тема романска!

• 19 785
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
при нас пък заваля а детото го боли корем Confused

Еее Близначе. Да няма някой летен вирус. Сутринта Сашо го боля корема и то доста, следобяд каза, че му е минало от само себе си.

# 571
ами не знам Rolling EyesОбаче изяде вчера два дюнера щото е едно малко прасенце...и сега само като си помисли за дюнер и  SickАз ще ходя за едни свещички и един сироп  против повръщане...абе ще се оправи ама що трябва да е тъй...

# 572
Близначе, да не е била нещо подозрителна майонезата. Като се затопли и в някои дюнерджийници някои неща повкисват.

Шуши не иска да се събуди да ходим да ядем, а аз съм гладна

# 573
Ау, гладници само тука събрани  ooooh! Mr. Green

Как ви Зуза след плажа подремна около половин час, после пазарува, чисти, пра и сега си чака яденето да стане. Изпрасках едно прясно зелИ и отделно хвърлих небрежно едни пипешки  Mr. Green крила във фурната. ПиУе, първо ги държах в марината, душо, нИ съм ги бухнала на сухУ  Mr. Green

Утре няма плаж,че от висенето във водата като жаба, камбата ми е изгоряла, както и рамената, тюх! Ама нищо, тъкмо ще си полежа у дома. Mr. Green

# 574
  • Варна
Хеййй лудетини как сте ? Много ми липсвахте, ама мнооого  Hug
Близначе дано по-бързо се оправи детито, а като каза за дюнери, така ми се прияде ама в тия горещини ме е страх да ги ям.
Зузе и аз съм изгоряла много ама от работата на село, понеже по цял ден правя консерви и щъкам из градината и даже съм се преуморила, от няколко дни немога да си отлепя очите сутрин и по-цял ден съм като парцал, ама днес цял ден спах Simple Smile
Айде до по-късно, че милото ми е сготвило пилешки дробчета по селски и ще плюскам здраво  Mr. Green

# 575
ааа ЗУЗЕ днеска хич не си многословна...ама то и аз вчера...хич не бях..имах гости
сега ходих..взех на дребното разни илачи..пък да видим Rolling Eyes

# 576
Оф, Близнацо, шИ бия след малко, душо.

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 13:21 от zuzi_79

# 577
ЗУЗЕ четох за твоите терзания ooooh!Абе изтърпи го и този път но за по-нататък бъди непоклатима!!!!!все пак това е само едно дърто човече!!! Wink
V_K с какви консерви си се хванала душе?

# 578
  • Варна
Близначе домати правя в буркани и кисели краставички, а по-нататък и печен пипер. Приготвяме се за Зимата, че родата на мъжо много яде Simple Smile
Зузе разбирам те напълно, но не си трови нервите заради чуждата простотия   Hug
Лека нощ мили мои, утре пак ши Въ навестя  Blush

# 579
V_K  айде лека тогава-да си  починеш добре че кой знае колко пиперки и домати те чакат още Wink!!!!
Аз мога да поседя още малко стига да има някой за компания Rolling Eyes

# 580
оф аз направих една шопинг терапия, обаче си и изпатих...убих си едни неудобни сандали и единият ми крак беше прокървял, ама в името на шопинга съм мазохист!

Купих на мама любим парфюм и една дамска чанта и на сестра ми и тати по една парцалка, а аз като се отпуснах и си купих 100 неща, ама наистина имах нужда от тях  Blush

# 581

Въйййй  Shocked Shocked Shocked
Лоли, радвам се че си намерила подходящ подарък. Като стана дума за подарък я дайте идея с какво да изненадам шушето за годишнината.

# 582
оф аз направих една шопинг терапия, обаче си и изпатих...убих си едни неудобни сандали и единият ми крак беше прокървял, ама в името на шопинга съм мазохист!

Купих на мама любим парфюм и една дамска чанта и на сестра ми и тати по една парцалка, а аз като се отпуснах и си купих 100 неща, ама наистина имах нужда от тях  Blush
Лоли ми да си беше взела и едни сандалки за себе си бе мило!!!накупило то сто неща ..пък за крачетата си не помислило!ми нали и ти душичка носиш бе пиле?Иначе евала-всички явно ще са доволни!браво!

# 583

Въйййй  Shocked Shocked Shocked
Лоли, радвам се че си намерила подходящ подарък. Като стана дума за подарък я дайте идея с какво да изненадам шушето за годишнината.
Бубче "шушито"-мъжо ли значи?Ти нищо ли не си измислила?пуши ли? по какво си пада?
Туй бебче мнооооого гладно бе? Shocked Laughing

# 584
ето мееее, в скайпа няма никой  Tired
близнацоооо, къде си мари? дан' си легна и ти?
последните няколко дни ми бяха яко странни, но вече ми се изяснИ всичко  Tired
ебаси тъпия карък съм............... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт