Нямам още чаве ,но си имам тебе:)))))-6 тема романска!

• 19 789
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро,
аз след снощното рандеву с Ниа едвам се излюпих...

А нали съм на гладна стачка и кафе не пия...как ще изкарам не знам...
Сега трябва да отскоча доофиса (на 2мин и половина от нас е), че днес е краят на месеца и съм строила моите шушляци да работят  Joy

После ми се иска да се разходя из магазините, че мама скоро има ЧРД. Искам ми се да й купя нещо красиво и да й го пратя по пощата, ама какво да й купя, не знам newsm78

# 556
  • гр.София
Добър ден момичета,как сте ми.... Hug
Тея дни нямам много време да седя на компа,за това искам да ме извините  smile3503 ...остават ми още малко дни до морето,а имам да върша куп неща! #Shocked
Най-лошото е,че ме боли левия бъбрек,вчера щях да пукна  smile3518 Днес съм по-добре,но много се притеснява  Sad Sad Sad ...в понеделник ще ходя до Личната да видим кво ще правиме,да не вземе да ме свие някоя криза на морето,че направо  smile3511 ....А до понеделник,ще пия повече течности и тука имам едни билкови хапченца дето ми ги изписаха последния път ,,,,,тта тях ще ги пия,та ако има някакви песечинки да ги изпикая по-бръже  newsm78
 Та ще ви оставям...отивам до магазина,че ще готвя....днес съм решила да е със Свинче  smile3508 Хайде лек ден от мен и искам да знаете , че много .... ама много ви ОБИЧАМ!!!!

# 557
Пи'уе , пий топла бира за бъбрека, тей знам аз !

# 558
  • гр.София

Вчера изпих една,може би за това и днес съм по-добре newsm47 ....Дано всичко да е наред.... newsm17
Нямам търпение вече да съм на моренцето....а мъжлето кво го чака там....  smile3508

# 559

Вчера изпих една,може би за това и днес съм по-добре newsm47 ....Дано всичко да е наред.... newsm17
Нямам търпение вече да съм на моренцето....а мъжлето кво го чака там....  smile3508

една бира няма да те оправи, пий повече beer2

и никакво кафе и друг алкохол и мноooooooooooooooooго вода

# 560
ехо зайци!!!!!
как сте? Laughing

# 561
Аз съм на работа, пия кафе и заспивам,
защото не ми действа, имам работа, но мога да я свърша и в понеделник, умирам за сън, не ми се стои тук, ще крещя "ПОМОЩ" след малко. Зуза е на плаж ми се струва и ще и нашаря задника Grinning Grinning

# 562
аз  пък имах гости и сега ги изпратих...
обаче момичета такъв голям апетит ме гони че току що езлапах две пици 3 чаши бира и една купичка със соленки ShockedА  и сутринта изядох сума ти нещо...Какво ми става?????

# 563
Цоп! Върнах се от плаж, разтоварих се малко.Поплувах като делфин, напекох се като змийчок и май ми се спи като на пор  Mr. Green

Близнацо, ти си жива  Shocked  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ко праЙ Петльо?

Антонелке, права си била, дущо, наплажувах се   grinning039  grinning039  grinning039 Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye ppp ppp ppp

# 564
ЗузззззззззззЕеееееее, блазе ти, ти на плаж, А АЗ РАБОТЯ :/ Ама браво , радвам се , че си си починала, много е важно за организма !! :*
Близначе - и на мен апетита днес ми е голям , било от магнитните бури, още малко и Снежанка ще срещна в кафенето, може да си бременна   Mr. Green

# 565
ЗузззззззззззЕеееееее, блазе ти, ти на плаж, А АЗ РАБОТЯ :/ Ама браво , радвам се , че си си починала, много е важно за организма !! :*
Близначе - и на мен апетита днес ми е голям , било от магнитните бури, още малко и Снежанка ще срещна в кафенето, може да си бременна   Mr. Green
АНТОНЕЛКА никакъв шанс за бременност няма този цикъл пиле!!!!нали се въздържахме този месец Mr. GreenПо-скоро съм склонна да повярвам че просто съм едно прасенце!
ЗУЗЕ ама наистина блазе ти!!!сега спиш вече нали ? Wink
п.с аз продължавам да нагъвам.... Laughing

# 566
Айде да сме бременни всички Grinning

# 567
ехо!!!!!
къде сте мацки? Heart Eyes

# 568
Лежим  Grinning

Със Сашо трябваше да ходим на китайски, ама той отряза  Confused

# 569
при нас пък заваля а детото го боли корем Confused