Нямам още чаве ,но си имам тебе:)))))-6 тема романска!

• 19 791
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Нищо им няма, Нийче, мъже са и винаги си го заслужават!  Mr. Green
Кой знае как подскача моя на съм сега...

аз отивам да го видя по-отблизо...дали подскача имам предвид, пА може и нещо друго, знам ли какъв акъл ще ми дойде Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Айде, дами, лека нощ от мен!

П.С. Радвам се, че и двете се появихте, липсвате!  Hug Hug Hug

# 541
  • Видин
Еми лека нощ Crossing Arms
На мен пък не ми се спи Whistling

Абе Пиле, я глей твоя зайо кви ги върши
Naughty Thinking Whistling

# 542
И на мен  Joy
 Моят последно ме ядоса с една обувалка дет седи на земята и ми НАПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА, че съм я пеибирала..... не й било мястото в шкава, който съответно е с плъзгащи врати и едната почти винаги седи отворена - трябва само да се пресегне....
Е, па казвам ви така викнах рано сабахнян..... Познайте дали още се търкаля по земята hahaha

Иначе аз съм на равно разхвърляна с мъжо....

# 543
  • Видин
Лоли, колко е часа при вас? Ти от кой Бг град си? Кво друго да те питам newsm78
Зузи, що си още онлайн, не легна ли при мъжо Mr. Green

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 02:01 от Niya_Petrova

# 544
В един часови пояс сме. Иначе съм от Пловдив, майна  Mr. Green

# 545
  • Видин
Аз един път идвах в Пловдив, в командировка септември месец. Спах в Дедеман Принцес, беше супер. А най-хубавото беше че се видях с братовчед ми, който не бях виждала 8г Heart Eyes

# 546
Ти си се уредила с хотел  Joy

Аз съм спала в Дедеман в София и беше ...мизерия....

Свекървами е от Видински край, но аз никога не съм ходила до там. Единственият ми поглед на Дунава е през самолета и Дунав мост  Joy

# 547
  • Видин
Е хотела си беше на ниво. Ни тъ е срам, свеки да е от този край и да не си идвала Naughty От къде точно е, ако знаеш Rolling Eyes А колкото до Дунава, аз на брега му не съм стъпвала от 5-6г. Голяма мизерия е станал Sick

# 548
Не съм сигурна от къде е точно, честно. Ама като цяло мъжо е ходил веднъж в живота си там  Joy
Ти някога спиш ли?

# 549
  • Видин
Ам че за кво Mr. Green
Сега си дръпнах един катастрофически филм, че не съм го гледала. И към 4 може благополучно да се добера до леглото. А като знам, че утре МАрти ще стан ев 8-9 направо...... Ама ще му пусна лаптопа и ще се занимава час два. И без това не му даваме да седи на него,а той как иска. Та така Mr. Green

# 550
Ей тъй се става майка на годината  hahaha

Аз си изгледах моите филми и сега си лягам вече..
Лека нощ!

# 551
  • Видин
Моя пък току що свърши. Дръпвам една цигара и лягам, ама пак не ми се спи Whistling

# 552
Добро утро, милички!  Hug Снощи гледам до късно сте будували, сега ще имате нужда от кафенцеее

Приликата с действителни лица е случайна  Joy

# 553
  • до едно тепе

Друго отвратително:милооооо, дай ми халата, че да не излизам по пишка на терасата да си го вземам. Последния път излезе! Еми писна ми!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Зузко аз на моя така един път му дадох една хавлиена кърпичка с размери 10-15см  Twisted Evil и го заплаших следващия път да я разрежа на две и да му дам половинката.Оттогава значително се разредиха пътите,в които си забравя хавлията hahaha

# 554
Добро утро бъдещи забременели жени най-много до 2 месеца, как сте?
Аз съм на работа от 09 и 30 до 18 и 30, но 18 си бия камшика... Тази сутрин ЕДВА се събудих и едва станах, като гипсирана, свекър ме вижда и ми вика"Ало, ало Нелке къде си .." Викам "ЧУУУУУУУееееееек не мога да се намеря къде съм", то едно хладно , строителите на ДВАТА БЛОКА НА ОТСРЕЩНИЯ ТРОТОАР почиват и то как да не ти спи, ама бягай на работа пфуууууууууууу smile3516

Поспаланчо утрепа ме с това за 10-15 см хавлиена кърпа хахаахахахахаха голям номер  Joy Joy
Бубу, мерс иа кафето мила, гледам вчера сте си писали, но аз бях навън да пия едно коктейлче, че отказвам биричката, че гоУемо шкембе става Simple Smile Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт