Нямам още чаве ,но си имам тебе:)))))-6 тема романска!

• 19 794
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Нямам нищо за хвалене...
Сега мъжо ме вкисна и съм гладна и ми е криво, та предпочитам да не мрънкам

# 526
Моето куку си легна. Изморено било.
Аз забравих да се похваля, че се сдобих с нов бански днес след работа. КатУ кучИ мА изведоха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Чи и Ут модернити...  hahaha hahaha hahaha

П.С. Само да ви обогатя представата за предстоящата почивка...ей това ме чака...(това не съм аз, а някой друг, дето ще е там, ама не трябва да е там)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
оФФФФ, не ще да се качи тъпата картинка...ама то така бе...където трябва не се показва, пА където не трябва идва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 23:56 от zuzi_79

# 527
МудЙЯрна си ти Зу, аз още не нзам ще видя ли морето....
Той моя мъж само някакви оферти хвърля, ама не знам до къде ще я докараме....
Иска ми се да идва в Крим или в Одеца...или и на двете места  Joy
Обичам нашето черноморие, знам, че е по-ефтино и хубаво от тукашното, но пък тук не съм била.....
В Бг сигурно ще успеем да се приберем септември, а тогава не ми се "губи" време за море  Mr. Green
Предпочидам да си видя роднините и приятелите и да отида на някой родопски балкан  Blush

# 528
Лоли, права си! По-добре там си ходи на море. Тук през септември поне на мен не ми харесва вече да плажувам. Може би само в началото на месеца, но морето все едно сърдито  ooooh!
Миналата година племенника ми дойде в края на август и през цялото време знамето беше червено и не можа да се изкъпе детето. Едни вълни, едни чудеса бяха.

Кво праЙ Божка, нищо не каза  Mr. Green Да не е мързелива? Мойта Пенка си изпра, ама скоро и да простира ще я уча. hahaha

Ама къде са другите кокоши, бе? Таз Близнаца никаква я няма цял ден Whistling

# 529
БоШка (от Бош) тия дни не съм я напрягала, че и мен ме мързи и съм в бойкот на мъжо Joy Та скоро ще минаваме на пластмасова посуда Joy

Срам не срам да ви призная, ще си наема някой да ми чисти...Ми не мога! Не обичам! Гадно ми е!
Гадно ми е и да ми е мръсно!

Изобщо не притеснява, че някой ще ми събира гащите пт простира, срам ме е, че ще ми види кочината  Joy

Кокошките заспаха  Joy

# 530
То ясно, че е от БоШ, ама аз съм си професионално осакатена...на шеф ми името започва в БОЖ, та от там ръка не ми дава да напише Ш  hahaha hahaha hahaha

Че като ти се плаща за жена да ти чисти, кво има да те е срам. Това й е работата на жената в крайна сметка. Ако имах възможност и аз бих си наела, но може би не за постоянно. Аз обичам да си се занимавам с домашни работи...но понякога ми писва до гуша...нормално.

И като си във война с мъжо, остави го той да мие чинии, те БоШШШШШка  Joy Joy Joy

# 531
Аз не обичам да чистя и да гладя и да нареждам! Иначе обичам да готвя, ама като се сетя че после трябва да чистя и ми се отщява Joy
Търсих квартира в която задължително да има съдомиална! Туй с чиниите ми е най-противно!

Мисля да плащам да идва веднуж седмично да ни рине кочината, предполагам че няма да е много скъпо (20-30лв излиза в БГ). Пък после ако реша, че е много Убаво, мога да я викам 2 или 3 пъти....
Не знам...

Ама за целта първо трябва да я намеря.... не ми се иска да вземам офисната, тя е малко прИтенция и не пускала перални, съдомиални..... Което не ми е проблем да го правя аз, но в крайна сметка защо някой да ми идва с претенциите??
Оф само с глупости те занимавам...колко ме мързи  Mr. Green

# 532
Що бе, на мен ми е интересно...Мързела е хубаво нещо  Mr. Green
Аз от хойкане след работа не успях да изчистя днес и утре ще трябва да ходя на плаж, да готвя и да чистя....за първото добре, второто някак ще го избутам...ами чистенето newsm78 Май ще викам мъжо да помага, че ми писна само аз да топуркам като куц кон  Crossing Arms

Колко ви е голямо жилището?

# 533
Аз му направих забележка на моя и му напомних, че не съм майка му (тя е голяма домакиня има и 2 сина близнаци, смятай!!!)
Та той даде идеята с чистачката, мен винаги ме е било срам някой да ми гледа кочината  Joy
Точно и заради тва не ми се иска да идва офисната, че да не ме разнася посля  Blush

Иначе мъжо кога ще осъзнае, че вече работя и не съм домакиня, не знам....

# 534
Никога няма да осъзнае, Ло! Моя ме вижда, че съм убита от работа и като се метна и у дома...и си стои и ме гледа умно. Но като викна, ела виж какво става  hahaha hahaha hahaha Като войник е!

те си мислят, че ние сме програмирани роботи и не се изморяваме. И ме убива след цялата олелия и работа, като си легнем и като започне да ми се "навърта" и да си иска нещо. А аз нямам сили да пръдна, с извинение.... hahaha Не му минава номера де, стои си на сухо  Joy

# 535
  • Видин
Оффф и аз не обичам да чистя, но поне мъжо не ми мрънка, ама и не помага в домакинстването. Но пък и не държи на готвено, предпочита готовите храни. От всичко най-много мразя гладенето и прибирането на дрехите от простора, мога по седмица да ги държа там Whistling Но пък обожавам да мия чинии Heart Eyes А като ми е нервно и чистя като обезумяла. От сигурно 2м се каня да прередя играчките на Марти, защото почти не си играе с тях, ама все ме мързи. А от 20ч до преди малко съм подредила хола и кухнята и гардеробите и съм му оправила играчките. Май нещо се повредих hahaha
Зу, не можа по-точно да го кажеш. Ама едно към едно сме, само с разликата, че като остане една вечер на сухо и ми мрънкоти цял ден. Вбесява ме в такива моменти Twisted Evil

# 536
Направо откачам като започне да иска да му донеса нещо, ей за това ме ядоса одеве....
Помолих го да донесе пепелник, аз да съм идела, ей като викнах!
Казах му сега всеки за себе си  Joy
Аз и без това не ям - да си готви сам  Joy

# 537
Оффф и аз не обичам да чистя, но поне мъжо не ми мрънка, ама и не помага в домакинстването. Но пък и не държи на готвено, предпочита готовите храни. От всичко най-много мразя гладенето и прибирането на дрехите от простора, мога по седмица да ги държа там Whistling Но пък обожавам да мия чинии Heart Eyes А като ми е нервно и чистя като обезумяла. От сигурно 2м се каня да прередя играчките на Марти, защото почти не си играе с тях, ама все ме мързи. А от 20ч до преди малко съм подредила хола и кухнята и гардеробите и съм му оправила играчките. Май нещо се повредих hahaha
Зу, не можа по-точно да го кажеш. Ама едно към едно сме, само с разликата, че като остане една вечер на сухо и ми мрънкоти цял ден. Вбесява ме в такива моменти Twisted Evil

Той и моя не мрънка, че не е изчистено, ама мен ме дразни, пък не ми се чисти  Joy
Виж за готвенето, тук не мога да си позволя друго - не ни понася кухнята, пък моя сухоежбина не му понася ..
Ама аз много лошо го научих като седях в къщи всичко да му удаждам и сега няма отучаване....

# 538
Ло, да минава и той на диета, като не му харесва бре  hahaha

Нийке, ами така е, ама моя не смее да мрънка, защото това автоматично налага ембаргото за неопределено време  Joy Joy Joy

Аз пък мразя да вида как разхвърля моя. Има ужасен навик: прибира се и кое, където свари там оставя. Докато не викна, не се прибира нищо в общия случай. Другото, което мразя са хвърлените обувки в средата на коридора, а имаме еееееееей такива шкафове за обувки, специално си ги поръчвахме уж с едни специални джаджи, че много лесно да се ползват, ама нА! Не прибират сами обувките  hahaha hahaha hahaha

Друго отвратително:милооооо, дай ми халата, че да не излизам по пишка на терасата да си го вземам. Последния път излезе! Еми писна ми!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 539
  • Видин
О за разхвърлянето на дрехи и обувки няма равен. В току що подреден гардероб, той решава да вземе най-долната тениска и най-долните панталони и после набутва другото вътре. Е писма ми и му казах той да си го подежда. Иначе нашия проблем е че водата в шишето в хладилника не се пълни сама. Е може ли прано шише да остави в хладилника или чиния с една хапка Crazy
Айде оплюхме си мъжете Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт