Волейболните ни национали (7) - Лятна, гореща, подготвителна!

• 19 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Някъде в търсене ............
Ох  Sad

# 466
Аз не виждам никакъв хъс, за вас не знам. Като не им се играе, да не играят, егати. И на мен ми стана байгън вече. Ох, и Матей ми обяснява за подови настилки. Играй бе! Паркетчия с паркетчиите!  #2gunfire

# 467
напълно съм съгласна с теб Симпли Naughtyопределено имах повече очаквания Thinking

# 468
Симпли как си им набрала Laughing
Е ама Радо си е виновен...като се прави на недосегаем Wink
Офф сервиса не върви...от там и блокадата куца...
Наистина няма хъс...дали от напрежение или....гледат уплашени....когато се радват  не е истински Rolling Eyes

# 469
Мхм напълно сте прави. пък това с поодовите настилки на Mатей ме уби Crossing Arms
Искам вече да играят. Искам хъса им като в световното!

# 470
Ама какво е това, аз съм безмълвна направо... То не бе изолация, то не бяха чужди специалисти, то уреди за фитнес от не знам си къде, то зали, то хотели, то масажи, то... Е, и? Ужас.  Rolling Eyes

# 471
  • София
Ето ме и мен. Здравейте дружина!

Тамън седя и се чудя аз ли нещо не разбрах или Еврофутбол даде коефициент 1 за тази среща, щот сме били тотални фаворити  newsm78

# 472
Искаш ама няма, като ги гледам как играят утре Курек ще имскъса шортите отвсякъде Angry Angry Angry

# 473
Пффф само дано не изпуснат и този гейм. Радо имам чувството, че гледа и не знае какво става. Shocked
Аааааааа Катрин ще се бием!!! Тоя смоания КуДкурек не мога да го понасям!!!!!! ooooh! #Cussing out #2gunfire

# 474
не че на мен ми е пръв любимец Курек, ама като гледам нашите как играят.........

# 475
  • София
Бе то Курек никой не го понася, ама нашите нещо не ги виждам с тази игра

# 476
Офф защо се излагат такаааааа. Дедо и той се покри. Айде да ги окуражим малко пък да видим Crossing Arms

# 477
Май от няколко здрави шута имат нужда...

# 478
Нана  Wink

Сашо Йовков: само Тошко се справя за сега с нападението...
Хей другите хайде събудете се Mr. Green

# 479
какво да се събудят на Лимона ръцете му от кашкавал все едно че са

Общи условия

Активация на акаунт