Волейболните ни национали (7) - Лятна, гореща, подготвителна!

• 19 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте хора. Пиша чак сега, защото до сега нямаше какво да напиша. Не, че сега имам много де!
Какво да кажа, чувствам се ужасно. Чаках го това европейско толкова много и с толкова надежди, че сега съм като разбита. Факт е, че срещу слабите отбори играем по - слабо обикновенно, ама не виждам как ще ги бием поляците с тези нашите хубавци. Не може, момчета дебютанти да спасяват мач, който "звездите" на отбора губят. Срам и позор. Баща ми се отказа още след 2-рия гейм да гледа, а аз устисках до края. Ама не трябваше, щях да си спестя много нерви. Изпуснахме много шансове и сме си сами виновни. Ужасно се надявам, утре да победим. Ако не, да си ходим и да се направи някаква промяна в отбора, защото така не може да продължава. Имаме страшни таланти, а се дъним ужасно в последно време. Искам утре игра както срещу Италия на края на лигата.
Дано и бог да е с нас!

# 556
Имаме индивидуалности. Отбор нъц. Колкото и да ме убеждават как цъфтят рози помежду им, нещо им липсва.

На мен за психиката ще ми е интересно да кажат хора като lozeva, които са се състезавали именно във волейбол. И дъщеря й се състезава - младо момиче е, как се получават нещата. Защото аз си говоря, но за индивидуален спорт и един по двойки, допускам че може и да има разлика, макар че пак съм нещо скептична.  Rolling Eyes

# 557
Не съм в Прага. За съжаление. Щях да съм щастлив да съм там, въпреки загубата Grinning
Утре ще бием, Симпли. Вярвай, бре!

Нана, привет! Викаш ли за наш'те Mr. Green

# 558
 Laughing Wink И преди съм го казвала...
Или имаш психика или нямаш...
"Лошите" мом4ета и моми4ета обикновенно са с добра Peace
Т.е. непукизите Laughing
Разбира се 4е тя се доизгражда в ма4ове...
Например мене по4наха да ме вкарват на 16г  в края на геймовете.( силни ма4ове  с залог)...в такъв слу4ай или ти падат гащите от страх...или не ти пука Peace
Дъщеря ми и тя е непукиз(макар и добри4ка Heart Eyes) но на полето е много спокойна ..
Но за да си спокоен трябва да си подготвен ooooh!
Ето това не мога да разбера...уж сме готови...а не сме сигурни в действията си..
Не знам...според мен предварителната нагласа е много важна... Днес не бяха  достатъ4но мотивирани(което е странно) Или не сме о4аквали противника така да се хвърли ooooh!
Но пък нали ги разузнаваме...те днес не са правили 4удеса..
За мене Пламен беше "лошо" мом4е и беше със желязна психика Peace

# 559
За съжеление изчетох почти всичко от вас и сте абсолютно прави.
Мачът с компанията го преживяхме мноооогоооо трудно с много нерви.
Много се радвам,че "танцуващият с вълци" по паркета не само на мен ми е направил впечатление.
Поздрави и от мен за публиката беше невероятна!!!
Та и за първи път ще се възмутя срещу методите на Радо Стойчев....
Първо за какво вкарваш всеки гейм,за да ти спасява гейма Георги Братоев той с този флот трудно ще изненада някого, това го направи и на няколко пъти в Световната лига без абсолютнооо никакъв успех.
Другото,което днес някак си ми избоде очите е тоталната безидейност от страна на центровете, ама нито Теди Тодоров, нито Гаджанов с леки изключения може би Йосифов имаше някакви проблясъци.
Добро впечатление ми направи Тодор Скримов, но и това не беше достатъчо.
А защо в средата на тайбрека вкара Тошко Алексиев, не мога да проумея и досега.
Ако някой се опита да оправдае Радо по тези ми тезиси ще съм много щастлива да прочете тезата му.
П.П След новото развитие на нещата май ще е по-добре,ако въобще се класираме да сме трети в нашата груп,а не втори при невъзможност за заемане на първото място.

# 560
svesim,
прави са ти въпросите. Аз не съм специалист, а само фен, И си търся мои отговори. За Г.Братоев - предполагам, че търсеше изненада у словаците. Е, не се изненадаха Laughing Да уточня  -в лигата пускаше В.Братоев, който наистина има добър сервис. Не като жоровия със залитки "а насам-а натам" Laughing Може пък Радо да е забравил кой близнак е в отбора Mr. Green
Центровете - готини са ни, но имат две страни - блокада/в която са силни/ и  атака /в която сме далеч от образците/. Затова Жеков не играе много през центъра, а не защото не може или му пречи толкова посрещането. С Иво Цветанов играе. За съжаление вчера и силната им страна бе на тъмно.
Тай-брека вървеше добре. Тошо му бе необходим за блока. Не че направи нещо, но принципът е такъв. Блокът на Скримов е най-слабият му елемент и бе слабо място в блокадата. Тез отговори са ми на първа мисъл. Та тай-брека вървеше, но лошото бе, че при 14-12 не им кресна да го затворят. Не знам, все се опитвам да приема, че Радо е майстор в професията и не смея да го анализирам. Помните, че исках Пранди да довърши олимпийския цикъл.
Дано днес е различен отбора. Ще вдигна знамето още по-високо , ей Grinning

# 561
Дедо, Симпли хубави разсъждения!
Аз също вярвам с Радо и отбора, но днес се пропукаха нещата нещо. Много изненадваща загуба, аз имам чувството, че и те не са искали да вярват!
Днешния мач ще бъде по инфарктен според мен(затова нана  не се качвай на кола Mr. Green)

# 562
  • София

Викам, ами, не чуваш ли?  Mr. Green

Тинки, не съм предвидила таквоз нещо днес. В 19 часа съм плътно пред ТВ-то.

# 563

Викам, ами, не чуваш ли?  Mr. Green

Тинки, не съм предвидила таквоз нещо днес. В 19 часа съм плътно пред ТВ-то.
Нана, признай кой бе най-добър вчера Laughingто, че всички играха слабо, играха? но твоя човек пак се опитаваше да поправи нещата Joy

# 564
Това мнение е за някой, разбирачки тук в този сайт, моля всичките разбирачки жени, гледайте си червилата и гримовете а спорта оставете на мъжете, както преди казах с този треньор, и играчи като Тошко Алексиев, Гаджанов и  Владислав Иванов отбора ни ще се прибере с подвити опашки и  последни на това първенство, за пореден път ще го кажа не-може играчи като Боян Йорданов, Краси Гайдарски, Методи Ананиев и  Николай Пенчев, да не играят за отбора, а други да унижават отбора. Днес очаквайте още по-голям срам. Това е от мен.

# 565
Я се скрий някъде. Доживях във форум за майки да ми обясняват какво да си гледам. Някои от разбирачките в тази тема са си чупили кокалите да се състезават, когато ти си блеел в празното. Колко шампионки има България, бе? В колко спорта жени са носителки на медали, че и многократно? Аман от незадоволени. Дано наистина това да е от теб, последно включване. Нали отдавна напусна? Айде, довиждане. И вземи се научи да пишеш на български, преди да наставяш акъл.

Баси, как ми започва деня, извинете ме за френския.  Laughing

lozeva, благодаря за мнението. И аз така ги виждам нещата, ама що така все в отбора ги взимат без психика тогава? Конкурси ли правят, що ли...  Whistling

Дедо, ще идем във Виена, хм... Пък да видим кого ще гледаме на полуфинала и финала.  Rolling Eyes

Аз лично предпочитам на този етап Скримов да е в игра, честно казано. Що се отнася до безидейност - ДА, да, да. Тотална липса на поглед и мисъл какво се прави. Радо... много го чаках, да видим къде съм сбъркала.  Rolling Eyes

# 566
  • София
Това мнение е за някой, разбирачки тук в този сайт, моля всичките разбирачки жени, гледайте си червилата и гримовете а спорта оставете на мъжете

И аз се извинявам предварително за ПРЕДНАМЕРЕНО острия тон ОБАЧЕ - Йорданов, що не си вземеш ракийката със салатката и да не ми се правиш на мачо в темата, а?
Мноу ги обичам такива, дето си мислят, че полът определя разбирането.

Дедо, за вчера номинирам направо Салпаров за най-добър играч  Mr. Green

# 567
  • Някъде в търсене ............
За довечера съм настроена и аз не знам как newsm78, трябва да заиграят като отбор. Вчера имах едно силно желание да трясна Матей с тупалката здраво  341uu.

# 568
Дедо, абе те близнаците основно по сервиса се различават май, и определено на Вальо е доста по-добър. Виж това за блокадата по-добре ми звучи и се връзва. А иначе стигнах и до извода,че Мартин Божилов доста по-добре се справя от Лимона, лично мое мнение. Имам някаква убита надежда,че днес може и да се пооправят нещата,ама не ми се вярва...

# 569
Desi, той плаче за бой от толкова дълго време, ч епросто се чудя как се разминава. Аз псоледно съм го видяла да играе, ама наистина да играе, срещу Полша на световното. Оттам нататък е все по-зле. И Радо не върши работа при матей с националния.  Rolling Eyes Парадоксалното е, че според статистиката той е играл. Аз къде съм гледала не знам.  newsm78

lozeva, сега пак като ти прочетох коментара, и на мен това не ми е ясно - как сме подготвени и не сме сигурни какво правим. Аз като знам, че един скок го правя 98 от 100 пъти, няма причина да не го направя и на състезание, с тези две изключения, които са процент грешка, понякога и отвън. Ама да не искам да го направя... Ей така щото днес не ми се прави... Това не мога да го схвана.  Tired

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 12:11 от simplyaven

Общи условия

Активация на акаунт