За красотата и отношението на околните

• 22 953
  • 572
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Според мен има разлика да не си грозен и да си красив Simple Smile

Освен това има различни типове красота: Одри Хепбърн, Мерилин Монро, Гейс Кели, Рита Хейуърд, Лиз Тейлър, Моника Белучи, Анджелина Джоли, Никол Кидман...
Може да не намирате някоя от тези типове жени за "секси" по отношение на себе си, но според мен е недопустимо да се каже, че някоя от тези жени не е красива.

# 511
  • в 1001-та нощ
на мен точно краката й изобщо не ми харесват  newsm78

нито прасец има ... коленете  Thinking ....няма смисъл да коментирам - явно имаме различни разбирания  Peace

# 512
Ето този ми е секси. Мъжът ми е точно такъв тип, логично. Peace

# 513
абе добре са и краката, но цицките и са като два портокала. Joy Joy Joy

# 514
Хаха, какъв трябва да е прасецът? Аз харесвам това, че е съвършено прав.

Шантал, моят също е този тип. Даже цветът на косата и очите са сходни.

# 515
абе добре са и краката, но цицките и са като два портокала. Joy Joy Joy
Точно това щях да кажа. Циците омазват картинката - лошо направени са. И горе ръчичките - много кльощави.

# 516
 Този тип мъж е един от най-разпространените, има страшно много мъже, които изглеждат така. На мен лично ми е скучен.

# 517
Този тип мъж е един от най-разпространените, има страшно много мъже, които изглеждат така. На мен лично ми е скучен.
Да, и на мен ми е банален тип  Crossing Arms

# 518
 Joy А после, защо не пускаме снимки тук.

Оти, напротив, не е много разпространен, особено в комплект с добро телосложение.

# 519
Този има визия на квартален бабаит  Crossing Arms
харесвам мъже с плътни устни, а този няма никакви  Naughty
Това е моето момче  Flutter
И този - точно такъв тип мъже харесвам- мъжествени черти, но някак меки и чувствителни.

# 520
  • Варна
Класически красив мъж

Малко по-бруталната версия на същия типаж

Момчешки тип визия

# 521
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ауу, Пол Нюман Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Него съм убедена, че всички тук намират за красив Blush

# 522
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сещам се за още един мъж, който намирам красив, главно заради изумителните очи

# 523
  • в 1001-та нощ
за мен това са хубави женски крака  Peace

# 524

За мен също красотата си е красота и тя се подчинява на пропорции. Тук са изсипани снимки на хора, които са привлекателни, чаровни, имат харизма и т.н., но красивите хора всъщност изобщо не са толкова често срещани. Моделите също не са красиви целокупно. Там нещата се влияят от модата на момента. От известно време властва един модел на по-малко лице, с по-сближени пропорции, с по-плътни от класическите устни, по-малък нос. Другата крайност е ръбатата, и там има няколко топ модела с изсечени лица. Това е днес, утре ще е друго. Класическата красота остава, но никак не е ежедневна гледка.

Крис е готин, но в никакъв случай красив, той е разместен направо. Джъд е с много класически черти. И Нюман, разбира се. Делон също не е далече.

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 07:31 от simplyaven

Общи условия

Активация на акаунт