За красотата и отношението на околните

• 22 949
  • 572
  •   1
Отговори
# 525
  Накъде е тръгнала тази тема?

но да внеса и аз едно предложение

Брандо на млади години

# 526
 Накъде е тръгнала тази тема?

На където и всяка имаща в заглавието си думата красота.  Laughing

# 527
Да върна отново темата в релси Simple Smile- отказвали ли са ви или подозирате ли, че са ви отказвали назначение заради външния ви вид?

# 528
Да върна отново темата в релси Simple Smile- отказвали ли са ви или подозирате ли, че са ви отказвали назначение заради външния ви вид?

Да, ама не затуй дето е точно смисъла на темата  Wink
Навремето търсеха момиче - склададжийка в един склад за безалкохолни. Работата - заприходяване, стокови разписки, за мене детска игра, обаче шефът ме измери с поглед и отсече: "Не ставаш"  Naughty
Абе защо - викам, аз това мога със затворени очи да го работя.
Той - не можеш вдигна стек с безалкохолно като те гледам  Crazy
Кой да знае, че и това ми влизало з задълженията  Laughing
Аз съм към 40 кила, 1,50м. висока, та ме отхвърлиха заради телосложение  Laughing

# 529
  • София
Абсолютно. Много е досадна тази размяна на снимки на популярни личности, заприличваме на лексикон.

Естествено.
И на двете съм била свидетел.
Назначение, заради външен вид на младо хубаво момиче, което става за потенциална любовница на този, който я назначава.
И обратното. Красива и представителна жена, която не получава висок пост, именно заради това и обяснението е, че понеже е твърде хубава, ще възникнат съмнения за някакви прострастия, че е получила поста на тази основа и преките и ръководители предпочитат да не рискуват и посочват някой с по-посредствена външност.

# 530
rosy_bosy  Laughing Напомняш ми за една позната, провеждат им противопожарно обучение, идва ред да ги изпитват. И така, като стане пожар, какво ще правите. Ще викам. Комисията   Shocked
Ами как ме виждате да хвана и да дигна пожарогасителя, който тежи колкото мен.   

# 531
О, дискриминацията по външен признак ми беше страшна драма, когато в началото се опитвах да  работя по специалността си.. Късметът ми най-накрая проработи, и то благодарение на жена, която видя в мен потенциала..А може би и себе си на младини, защото ми подаде ръка и постави на ръководен пост, просто след разговор/интервю около 30 мин. Страхотна жена, и на години изглеждаше великолепнао.. Heart Eyes  А колко ми беше трудно в началото - думи нямам..Нямате представа с каква злоба, завист и постоянна игнорация се сблъсквах.. ooooh! Ама даже и за нечия любовница не можаха да ме обявят.. Joy hahaha
Относно мъжете и красотата им - замислих се и установух, че аз 2 пъти съм дискриминирала жестоко стойностни, но омайващо красиви екземпляри..И то успешни, интелигентни и романтични.. някак си "свръх" ми се стори и бих отбой..

# 532
   Мен лично никой не ме е дискриминирал за нищо - напротив, хората обикновено ме посрещат радушно и с желание. Не знам дали има общо с външност, по скоро изобщо.

Имам обаче тука едно моме - на вид е също като младата Аня Пенчева. Направо ми пада ченето като я погледна. Обаче - то един диалект, то едно невежество, нещо различно от Шок едва ли чете, на кино не ходи... обикалят я тука разни, но като не могат да и измъкнат нещо членоразделно, и то просто не става.  Фенка на Слави Трифонов..няма живец, няма чувство за хумор, не може да поддържа разговор....Язък.

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 12:33 от Iris04

# 533
Хмм, поне не знам да са ме дискриминирали по външен вид, или просто не е имало за какво. ) Тоест не съм чак толкова красива, че поради тази причина да ме вземат, или да не ме вземат на работа.)

# 534
О, дискриминацията по външен признак ми беше страшна драма, когато в началото се опитвах да  работя по специалността си.. Късметът ми най-накрая проработи, и то благодарение на жена, която видя в мен потенциала..А може би и себе си на младини, защото ми подаде ръка и постави на ръководен пост, просто след разговор/интервю около 30 мин. Страхотна жена, и на години изглеждаше великолепнао.. Heart Eyes  А колко ми беше трудно в началото - думи нямам..Нямате представа с каква злоба, завист и постоянна игнорация се сблъсквах.. ooooh! Ама даже и за нечия любовница не можаха да ме обявят.. Joy hahaha

Така са ме дискриминирали по принцип младост. И образование. Млада висшистка.   В комплект с това, че мъжете проявяват интерес.

# 535
Темата е провокирана у мен от изказването на Миро в Гласът на България по повод едно красиво, но бездарно момиче. Нещо от сорта, че за една красива жена било напълно достатъчно да присъства и да създава атмосфера с визията си без да е нужно да я бива за нещо.
Давам си сметка, че се дразня понякога от подобно отношение към мен самата - в службата например, наред с това че ми се гласува доверие да изпълнявам доста отговорни задачи, се е случвало да се шегуват по мой адрес, че ако се закучат нещата, ще ме изпратят да разсея обстановката и да отвлека вниманието (примерно) и изобщо шеги от сорта. Чувствам се хем поласкана от вниманието към себе си, защото смятам, че животът на една хубава жена е по-лесен определено, но се и дразня, признавам. Като че ли се олекотяват знанията и уменията на една красива жена.
Чувствали ли сте се по този начин и как преодолявате подобно отношение - хвърляте се да се доказвате или приемате философски или пък изобщо не ви дразни.

Ами никога не са ми намеквали, че съм тъпа, може би защото не съм  Mr. Green А и когато не съм добра в нещо не ходя да се бутам да се излагам най-вече (както момата в случая)... Така че Миро - макар, че не го харесвам особено, просто си беше прав.

# 536

Така са ме дискриминирали по принцип младост. И образование. Млада висшистка.   В комплект с това, че мъжете проявяват интерес.

Интерес към теб или към висшистките като цяло?

# 537

Към де, що е младо.

# 538

Към де, що е младо.

Ма то това другите женки дискриминират, мъжете не Grinning

# 539

Към де, що е младо.

Е ти да не си гледала само дъртаци  Wink
То е ясно, че младото си е младо.
Ама в твоя пост нищо не се разбра. Сигурно аз не можах де.

Общи условия

Активация на акаунт