За красотата и отношението на околните

• 22 940
  • 572
  •   1
Отговори
# 540
От страна на мъже е друг вид дискриминацията - каква е тая, тя не може да знае повече от мен, тя е (млада) жена, аз съм мъж и го работя това от 20-30 години, я колко ги разбирам тези работи. Това ми се случи на първата ми работа, когато бях от малкото, които можеха да работят с език и компютър, а колегите-мъже закриваха с плат монитора на никога невключения комп, за да не ги облъчва. Работата предполагаше целодневно ползване на компютър, но повечето успяваха да го държат изключен от контакта през целия месец.
Женската злоба ми е по-разбираема от мъжката, поне е ясно какво смятат, че има да се дели.

# 541

Интерес към теб или към висшистките като цяло?

Към де, що е младо.

Е ти да не си гледала само дъртаци  Wink
То е ясно, че младото си е младо.
Ама в твоя пост нищо не се разбра. Сигурно аз не можах де.

Е к'во не разбра - отиваш някъде, където си с по-високо образовение, но без опит, тъй като си млада. На всичкото отгоре и наличните мъже, то е ясно, са заинтригувани от младото... настава съсък и саботаж.

# 542
Да бе, добре - ама какво има общо с образованието??? Сякаш ако отидеш млада някъде - и само мъже - няма да си интересна ли  Joy Joy Joy

# 543
з не сьм изключително красива, но сьм много секси, което мен  ме устройва идеално. Помагало ми е - да. Но пьк ми е и пречило, така , че се балансират нещата. Който не ме харесва - няма вкус.  Sunglasses

За работа винаги са ме харесвали. Колективьт сьщо. Забелязвам, че хубавите момичета, които не кокетничат, а се дьржат професионално, не срещат проблеми. Недотам красивите кокетки пьк дразнят масово и е нормално.
I mi e mnogo smeshno tova vyzvisiavane na sterilni "fini" madami, sreshtu ogneni seksi zheni, koito gi haresvali samo prostacite. Vseki myzh s testosteron v sebe si shte predpochete seksapilnata i goreshta Beyonce pred njakakva bledolika izmychena smotana Pivovarova (koqto zashto e nabedena za krasiva, ne e jasno, no sys sigurnost ne e seksapilna).  Vse pak zhenata e za seks, a ne  da si ja gledash na snimka.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 23:43 от ивавива

# 544
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Най-много обичам подобни елементарни обобщения Tired. Ако само знаеш колко мъже предпочитат нежни и ефирни създания пред всякакви Бионсета и Анджелини...
Но естествено най-гот е да си изящна и горещо секксапилна в едно, като ей тази красавица (не се сдържах, пак ще поствам лексиконно hahaha)

# 545
Ne mi haresva, sorry. Nishto v liceto j ne me grabva. dori tvoeto lice, bez da e syvyrsheno , ima mnogo poveche privlekatelnost i harakter i izrazitelnost za men. Tazi mi e plastmasova i bezlichna.  Ne mi haresva pivovarova, a i e BOLNO slaba. kakvo da obobshtavam. zdrav myzh takova niama da haresa.

# 546
Въпрос на вкус, аз ни най-малко не я намирам безлична Wink. Но пък и твоят идеал за горещ сексапил е Бийонсе, явно тотално се разминаваме Simple Smile

Ще пуснеш ли и твоя снимка Hug?

# 547
Ami da, haresvam neya, salma hayek, Uma thurman....vse neidealni i mnogo seksapilni zheni.  Haresvam i chervenokosata aktrisa ot the end of the affair. 

# 548
Мила, на горната снимка пластмасовата хубавица е същата червенокоса актриса Joy

# 549
emi snimkata si e edno, vyv film si e drugo. iavno se oduhotvoriava. Imai predvid, che sym j gledala bolshinstvoto filmi i ne znam zashto ne ja poznah. Mozhe samata snimka da ne mi imponira. Az mnogo ia obicham neya, no vse j zabravyam imeto. Dazhe v Boogie nights ia haresah, no nai-veche v children of men  end of the affair  , tam hannibal li beshe kakvo beshe. Strahotno izlychvane i strahotno krasiva zhena.

# 550
Да, изключително красива е Джулиан Мур, и хем е нежна, хем сексапилна, рядко съчетание.

# 551
Аз много често ходя в пощата на едно конкретно гише и там винаги е една лелка, вечно намръщена, изнервена, с вид на отрудена женица, неподдържана и грозновата. Не бях ходила от няколко месеца и отивам преди няколко дни - жената сияеше, беше спокойна, подмладена, свежа, прическата й, ако може да се нарече така, имаше този път някакъв вид. Много исках да й направя комплимент. Явно имаше някаква промяна в живота си - любовник ли си е хванала, развела ли се е, мъж ли си намерила, от почивка ли се е върнала или си е взела живота в ръце, не знам, но явно имаше някаква промяна и исках да отбележа, че й личи и че е положителна. Мислих, мислих какво да й кажа, дали, че с тази прическа много й отива, дали нещо друго, накрая реших, че е невъзпитано от моя страна - все едно съм се вглеждала всеки път в нея и видиш ли, констатирам, че има промяна, не че не го правих. И премълчах. Но доста се колебаех. И без друго хората сме пестеливи на хубави думи. Сигурно трябваше да й кажа нещо хубаво. Сигурно щеше да й стане приятно.

# 552
  • Бургас
smileme, да, трябваше да и кажеш. Хората понякога имат нужда да чуят как ги виждат другите. Аз винаги казвам, когато някой ми е харесал с нещо. Защо да премълчим хубавото впечатление, което някой ни е направил?! Малко назидателно може би ще прозвуча, за което извинявай, но следващия път като отидеш, ако жената отново изглежда така добре променена, похвали я - все ще намериш думи - аз обикновено казвам "Много си хубава!", ако ми е направила цялостно такова впечатление жената. Ако е накой детайл от външността - подчертавам.

# 553
Никога не се скъпя на комплименти и на хората винаги им става приятно.  Е, не да кажеш Ау, как си се разхубавила, преди каква мърла беше.  Laughing

# 554
И аз много искам да й кажа нещо хубаво, така или иначе скоро пак ще мина от там, обаче не ми идва на ум какво да не прозвучи нелепо. Не знам дали мога да й кажа, че е много хубава, защото тя прилича на повечето лелки, които сипват манджите по столовете /нищо лично към тях/, но определено като за нея си доста се е разхубавила. Аз от няколко години я знам, винаги ми е било жал за нея, за това, че е изнервена, раздразнителна, занемарена, а не изглежда лош човек. Ако ми беше поне малко по-близка бих й казала, че не знам на какво се дължи промяната, но е положителна и й личи и че се радвам за нея. Освен другия път ако изглежда пак така по-добре, ще й кажа, че не знам какво става, но всеки път изглежда все по-добре от предния. Обаче и това ми се струва нахално. Може да си помисли преди пък как е изглеждала тогава.

Общи условия

Активация на акаунт