За красотата и отношението на околните

• 23 122
  • 572
  •   1
Отговори
# 135
Правени са до ста експерименти за красотата и външния вид.
На светофар, на оживено кръстовище.
Мъж с лош външен вид и необръснат тръгва на червено, тълпата отзад започва да го хули и недоволства, нито го спират, нито тръгват след него.
Мъж с хубаво лице, свежо излъчване и прилични дрехи тръгва на червено - половината тъпла го вика да се върне, един изтичва и го дърпа назад.
Мъж в костюм, внушителен, красив тръгва на червено - 80% от тълпата тръгва след него.

# 136
Виж какво, по-добре умна и красива, отколкото само умна, или само красива, или нито едното.  Wink
Аз пък бих искала да съм една идея по-красива, но, какво да се прави, съдба, такава ме е мама родила.  Wink По-скоро проблемът при мене е, че имам склонност към трупане на кила и все по-трудно ми става смъкването. Оф, отплеснах се.
Имам една приятелка, за която скоро познат каза, че била като излязла от Сексът и градът. Умна, красива, справяща се, интелигентна, всичко й е по-по-най. Никакви проблеми няма като описаните от теб. Явно - излиза - че е по-добър професионалист, отколкото 'красавица'. Т.е. колкото и да е хубава, професионализмът й е повече. Ох, то излезе, все едно и правя реклама. Ми не, извоювала си е да я гледат с уважение в професията. Изводите от вас.  Wink

# 137
  • Пазете Гор
Казах, че ум за нашия казус не значи нищо, защото всеки разбира различно, даже и изброих варианти, розова*. Мъгляво е за научни изследвания.
Предложих и стесняване на понятието - колкото е в рамките на професионалните умения.

Виждал съм хубавици, дето не знаят защо са на работното си място, но не го съзнават и не им пречи. Даже си мислят, че са полезни. В най-лошия случай помагат, а дори дават и акъл.
Виждал съм и красавици, които могат да свършат работа с лекотата, с която флотски старшина си слага фуражката.
Виждал съм киликандзери, дето не могат да компенсират липсата на умения дори и с хубави цици. За съжаление, това е най-разпространения вид.

# 138
Виждал съм киликандзери, дето не могат да компенсират липсата на умения дори и с хубави цици. За съжаление, това е най-разпространения вид.

Колкото и да не си признаваме, все още живеем в доста мъжки свят и обикновено мъжете назначават, като доста се ръководят от големината на циците.

# 139
  • Пазете Гор
Де да беше по-често точно така, Трещерица . Мъжете началници избират жени, край които се чувстват комфортно, а това, не зная защо, не при всеки значи хубави жени.

Странно, но много мъже с възможности да назначавт и ръководят реагират на женската красота с агресия. Агресията им се изразява чрез различни номера - цупене, кряскане, странни стойки, строги забрани, тъпи вицове, възлагане на девойката на безсмислен труд, пращането И в задачи, където е ясно, че е безполезна и ей такива.
Може би това е импулсивната им съпротива на подсъзнателните им сексуални фантазии, разчитани от тях самите като срамни. Демек - та аз не искам да я чукам, ето, пратих я да рови в архива да търси сметките от 1999 г. Щях ли да го направя, ако ми харесваше?

# 140
Не знам за красотата и некомпетентността, но мен повече ме дразни назначението с връзки на некомпетентни хора.

# 141
  • Galaxy 13197853088
...
Колкото и да не си признаваме, все още живеем в доста мъжки свят и обикновено мъжете назначават, като доста се ръководят от големината на циците.

Хората се грижат за себе си, зяпането на цици удължава живота.

# 142
Адриана, красавице, къде се изгуби за Бога??!!!. Как може да се покриеш така, липсваш тук.... И каква е тая горила сега на аватар Crossing Arms .

# 143
Десета страница и нито една снима  Crossing Arms а толкова много красавици...

моля, мъжете в темата да изяснят понятието  -умна Mr. Green
защо такава дискриминация  Rolling Eyes според отдавна установените тук стандарти, умната жена има диплома с успех 5.50 ( препоръчително по финанси) и е член на Менса.

# 144
  • Galaxy 13197853088
Нито дипломите нито точките от менса правят жената "умна" .
Оценяването е твърде субективно ...

# 145
Нито дипломите нито точките от менса правят жената "умна" .
Оценяването е твърде субективно ...
Прав си. И виждам, най-после си забелязал, че на клавиатурата имаш опция Главна буква Simple Smile

# 146
последно се уточнете, че да се самоопределя Simple Smile

На нас сте ни пределно ясни...по скоро вие се уточнете къде точно се намирате!!!  Peace

Цитат
Ако една жена е красива - всички ще я харесват, ако е умна - ще я уважават, ако е добра - ще я обичат,  ако е и трите - ще я запомнят!!

# 147
  • София
Адриана, красавице, къде се изгуби за Бога??!!!. Как може да се покриеш така, липсваш тук.... И каква е тая горила сега на аватар Crossing Arms .

Шанталче, мила, бива ли така да говориш. Вярно, че малко съм попрекалила с тена, ама чак горила да ме наречеш... Confused

# 148
  • Бургас
Повечето хубави жени, които познавам, са и умни. Да - не са супермозъци или особено талантливи, но са умни и в тяхната компания е приятно, можеш да размениш няколко прикази, без да се прозяваш. Образовани, с цели, вършат си добре работата. Но факт - в личния живот не им върви. Никога не съм била предубедена към красотата - дори напротив. Интелигентният човек веднага си личи - и красив, и грозен. Само една жена познавам, назначена на висока позиция без нужните умения и качества - беше любовница на директора. Изобщо не беше красива, ниска и трътлеста... Но явно поведението и е помогнало в развитието.
Това за бебетата много ме учуди. В мен постоянно се вторачват и дори на другите им е правило впечатление. И по принцип децата ги привличам като магнит. Но не смятам, че съм красива.

# 149
Според мен бебетата и малките деца усещат позитивната енегия, усещат добрите хора. Това предполагам е съвъзано с инстинкта за оцеляване ...
Наскоро в едно кафе, докато купевах сладолед на дъщеря ми, обръщайки се, видях че тя гали по крака една жена зад мен на опашката... Много се учудих и погледнах жената- не беше красива, дори грозновата..но поглеждайки по-надолу видях, че е бременнна... Дъщеря ми се беше заплепила за бедрата й и я галеше... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт