За красотата и отношението на околните

• 23 096
  • 572
  •   1
Отговори
# 150
Не мога да разбера какво сте зачакали мъжете да ви оценят дали сте красиви или умни. Процента на умни мъже не е чак толкова висок, на красивите пък е направо нищожен.

# 151
  • София
Аз съм от скромната група на онези, които биват запомняни.... yes

# 152
  • Galaxy 13197853088
Не мога да разбера какво сте зачакали мъжете да ви оценят дали сте красиви или умни. Процента на умни мъже не е чак толкова висок, на красивите пък е направо нищожен.

#Cussing out

# 153
   Така си е. Много е несправедливо - красиви жени на всяка крачка, а мъжете едни... няма на какво да си оплакнеш окото.

# 154

#Cussing out

Защо си се раздразнил? Може да компенсираш с доброта, мъжете с мило отношение най много се запомнят. Ние имаме по малко претенции, не е нужно да сте и трите на куп за да сте незабравими.  Laughing

# 155
Забавлявала съм се с реакциите към една приятелка. Тя е красива и умна. Наистина голяма
част от хората виждат и реагират първоначално на външния вид. Придобиват специфичното поведение "да оплакнем очите и да опитаме да стигнем и до ръцете". След известно време в разговор с нея нещата стават съвсем различни. Като че ли забравят първоначалния си порив.
Красотата понякога е предимство, ако имаш ума да го използваш подобаващо си е направо 6-ца от тотото.  

# 156
Е, защо да не са мъжете? За външен вид и красота - това е естествено - да търсиш одобрение от другия пол. За ум - като се има предвид, че в бизнеса водещи все още са мъжете - също е логично те да оценят. Нямам вървят естествено тия неща.
А и аз съм далеч от идеята, че съм си самодостатъчна, така щото да не се влияя от чуждо мнение като оценка.

# 157
Повечето хубави жени, които познавам, са и умни. Да - не са супермозъци или особено талантливи, но са умни и в тяхната компания е приятно, можеш да размениш няколко прикази, без да се прозяваш.

Човек се движи в определене среди на себеподобни. Ако попаднеш в компания, където основният проблем е последната ноктопластика, бързо ще се изнижеш е ще забравиш.

# 158
... Процента на умни мъже не е чак толкова висок, на красивите пък е направо нищожен.

Хич не им трябва ум и красота.  Naughty

Важно е да са богати - така директно попадат в графа "запомнящи се".  

# 159
  • Galaxy 13197853088
...
Защо си се раздразнил? Може да компенсираш с доброта, мъжете с мило отношение най много се запомнят. Ние имаме по малко претенции, не е нужно да сте и трите на куп за да сте незабравими.  Laughing
Съпругът на ССФ е най-малкото умен (за да избере точно нея за жена) .
А потребителките са 150000 ...

# 160
Това за бебетата много ме учуди. В мен постоянно се вторачват и дори на другите им е правило впечатление. И по принцип децата ги привличам като магнит. Но не смятам, че съм красива.

Юличка, ти си красавица и не мога да си представя, че не си наясно с този факт  Wink

# 161
Е, защо да не са мъжете? За външен вид и красота - това е естествено - да търсиш одобрение от другия пол. За ум - като се има предвид, че в бизнеса водещи все още са мъжете - също е логично те да оценят. Нямам вървят естествено тия неща.
А и аз съм далеч от идеята, че съм си самодостатъчна, така щото да не се влияя от чуждо мнение като оценка.
Второто ми изречение отговаря на въпроса ти. Нужно е просто да го прочетеш.Всеки може да изкаже оценка, ама не всеки е заслужил да му я вземеш предвид.  Wink

# 162
Аааа, аз не мога да окачествя колко точно са умните или крас8ивите, такива определения и обобщения винаги са ми били смешни. Имам предвид просто психологически - че е нормално - именно от противоположния пол - да очакваш +оценка като говорим за външен вид. А за качества - да, днешно време все още живеем в мъжки свят и това някак също става естествено...Но да не се повтарям.

# 163
  • Бургас
Забавлявала съм се с реакциите към една приятелка. Тя е красива и умна. Наистина голяма
част от хората виждат и реагират първоначално на външния вид. Придобиват специфичното поведение "да оплакнем очите и да опитаме да стигнем и до ръцете". След известно време в разговор с нея нещата стават съвсем различни. Като че ли забравят първоначалния си порив.
Красотата понякога е предимство, ако имаш ума да го използваш подобаващо си е направо 6-ца от тотото.  

И после никой не се осмелява да "стигне до ръцете". Факт! Затова и повечето красиви и умни жени, които познавам, са сами или в неподходяща компания. Сякаш качествените пичове не се решават да опитат. Колкото по-интелигентен е човек, толкова повече се съмнява в себе си и качествата си.
И веднага случка. Приятел на мъжа ми - младо, умно и готино момче от добро и богато семейство. Беше си харесал едно момиче - като кукличка. Понеже мъжът ми е доста отворен и познава средата на мацката, поразпита къде работи, къде можем да я намерим, защото беше напуснала мястото, в което я засякохме. Е, откри я и каза на момчето къде е, отидоха и стоят пред мястото. Мъжът ми: "Влизай и отивай при нея!" Момчето: "А, да, ей сега, чакай малко, ама какво да и кажа?..." Мъжът ми: "Не знаеш ли? Ако трябва направо - разкажи за себе си, кажи, че отдавна търсиш път към нея и т.н." И така един час и половина седят отпред. И момчето така и не се реши да влезе. Мъжът ми беше потресен.  Rolling Eyes
Поля от слънчогледи, благодаря!  Hug Радвам се, че мислиш така.  Simple Smile

# 164
Светкавица, ооо, благодаря ти много. ) Но...аз лично далеч не се определям като класическа красавица. )
Просто...абе симпатична съм, така да го кажем. Simple Smile

Да, живеем в мъжки свят и факт е, че мъжете все още предпочитат красива, но глупава жена. Отколкото такава с акъл в главата. Умните жени плашат доста мъже, покрай тях се чувстват не достатъчно добре. За това и много хубави и умни жени нямат особен успех в личен план.

Общи условия

Активация на акаунт