За красотата и отношението на околните

• 23 086
  • 572
  •   1
Отговори
# 195
Не знам как звуча, но съм решавала няколко такива теста, вкл. Менса.
Обикновено са изградени точно така- първите въпроси са на групи,с една и съща, по проста логика, като целта е да се приложи едно и също нещо няколко пъти. Предполагам с цел да се елиминира случайността и да се види как се справяш с прилагането на едно и също в различен контекст. След няколко такива групи обикновено следват по сложните въпроси, които изискват комбинация от няколко по прости логически съждения, които пък са индивидуални.

# 196
  • Пазете Гор
Чудех се дали ще има терапевтичен ефект, ако ме уволнят, да реша, че е не за друго, а защото съм много 'убав. Или дори и да не си вярвам твърде, то поне да го напиша у форумО.

# 197
Добре де, няма ли да разведрите темата с някоя хубава снимчица Praynig. Темата много заби в тея IQ тестове...
Mirama ,айде моля те, за мен ще е удоволствие  Simple Smile

# 198
Да, сигурно съм в грешка тогава. НО пък така излиза, че съм прекалено умна.  Joy
По скоро обратното. Или си ограничена. Ти си избери  Grinning
Посочената логика би била вярна,ако решаваш тест и разполагаш с отговорите, което не се случва всъщност.
Измерването на интелигентността става за определено време, като нямаш междинна възможност за проверка на отговорите. Т.е. няма как да знаеш логиката за първите пет въпроса за да я екстраполираш върху останалите 45.
Да не говорим, че никой тест не прилага еднаква логика за всички въпроси.
Обикновено по простите начални са в групи от 2 до 5, а по сложните са към края и са единични.

Мммм, трябваше да си запазя резултатите, за да не ме мислите за тъпа, баси  Crossing Arms
То нищо не ми остана, ни красота, ни ум...

# 199
Куркума, ако това не хване дикиш винаги можеш да твърдиш, че тестът за интелигентност е бил манипулиран  Mr. Green

Шанти, аз откога рева за снимки, а, а?

# 200
  • Бургас
Нали се видЕхме в ексхибиционистичната тема, вече не е интересно, мисля. Или, Шанталче, чакаш да почнат молбите за твоето дупе и цици?  Flutter  Laughing

# 201
$hantalche, ееее, те и кучетата тук вече ме познават. ))) Само аз ли да пускам снимки. )

Рокси, абе явно не ме разбра какво имах предвид точно под "манипулиране". )
Ама айде стига с тез тестове, дайте някоя снимка, и аз искам. )

# 202
  Мъжете да пуснат снимки, ние се знаеме.

# 203
  • Бургас
Да, аз искам да видя Куркума, вече съм му се наточила и ми е интересно да го видя.  Flutter

# 204

Хайде, хайде!Като се замисля, май нито  един форумски мъж не съм виждала!

# 205
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък не съм виждала никоя от вас, интересно ми е, дайте пак снимки Wink

# 206
  • Пазете Гор
Това, че вече сме видели, само ме кара да искам още. Сетивна наслада беше.

Лято е. Бански, презрамчици, роклета. Понеже говорим за професионализъм - може снимките да са край ацетиленов апарат, да речем.
Пусках, бря.

# 207

Айде нема нужда да се стряскате насън...Квазимодо си е убав и без да се показва!!!!   tooth

# 208
Ето на, мъжете са по-стеснителни и от дамите, хубава работа...((((

joy_r, ееее, то щото явно от скоро присъстваш тук. )

# 209
Верно - мъжете да се покажат! Няма да сме много строги, момчета- айде.

Общи условия

Активация на акаунт