За красотата и отношението на околните

• 23 075
  • 572
  •   1
Отговори
# 225
Е нали в началото имаше твоя снимка на аватара, с една голяма... въдица. Аз много не си я спомням, но всички рибари принципно стават.

А рибарите знаеш ли защо стават...щото жените им не ги държат изкъсо...пък и са достатъчно умни щом и риба ловят...аз не се числя към тях обаче!!!!  Joy

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 16:44 от sote-full

# 226
Аз нямам подходящи, не ме чакайте. Ако издиря, ще ви предупредя.

Еее, какво ще рече подходящи?. ) Снимаш се все с престилка и с ролки на главата ли? или гола?. )))))

sote-full, а нали знаеш какво правят жените на рибарите, докато те са за риба?. )))) ако могат плетат, ако не....ходят по мъже.  Laughing

# 227
Бе не внука ти, бе човек Joy

# 228
е, сега.. това е сигурно големия му син...

# 229
За мен е странно, че почти винаги тези, които твърдят че са красавици и др. подобни снимки не публикуват. ) Изглежда са и скромни, макар изказванията им да не са такива по отношение на собствената им особа. )

# 230
sote-full, човек ако реши, само по ника ти може да намери снимки из уеб пространството. )

Дай да не си излагаме гащите на показ че ще стане опасно!!!!  Peace  Laughing

sote-full, а нали знаеш какво правят жените на рибарите, докато те са за риба?. )))) ако могат плетат, ако не....ходят по мъже.  Laughing

А знаеш ли че след 20 години изобщо не ми пука кой ще ми укрепва семейството...по важно е аз чие семейство ще подкрепя!!!!  tooth

Бе не внука ти, бе човек Joy

Това ми е племенника $hantalche... Joy ...за внуци ще изчакам още известно време!!!  Mr. Green

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 16:43 от sote-full

# 231
sote-full, абе важното е подкрепа и забавление да има. ))))

Аз още чакам шанталче да пусне снимка. )
Че иначе аз ще пусна. )  Laughing

# 232
За мен е странно, че почти винаги тези, които твърдят че са красавици и др. подобни снимки не публикуват. ) Изглежда са и скромни, макар изказванията им да не са такива по отношение на собствената им особа. )

Аз го отдавам на това, че просто малко или много искат да останат анонимни, което разбира се е тяхно право. И аз не си пускам снимки в лице, а просто така колкото хората да придобият някаква представа. Все пак от толкова време си пишем тук, нормално е да гложди любопитство и да искаш поне малка представа за човека да придобиеш. Нормално е и също така да не искаш да се показваш на всеки. На Богиня например снимките бяха супер миниатюрни , но пак момичето пусна и се придоби представа за това как изглежда. Аз не искам повече, няма нужда да и броя бенките по лицето или да и правя ирисо-диагностика Laughing Хубавото си личи от далеч Peace

# 233
  • Пазете Гор
Да пусна ли музика за фон...чакайте да се съсредоточа, да чуя как звучеше Mirama...

# 234
Мирама е северно сияние, свеж леден дъх...

# 235
Абе това с анонимността вече е изтъркано. ))))

Хахаха, нещо сте ме взели на подбив ми се струва. ) Пък и аз нови снимки нямам, и да сложа, ще са пак познатите на повечето. )

# 236
   Аре, ако някой ще пуска да пуска, че си тръгвам от работа след половин час и в къщи няма никакъв шанс да пипна компютър...

# 237
  • Канада
Аз пускам снимки, за да разведря обстановката след тези приказки за интелект Laughing

http://prikachi.com/images/216/3621216T.jpg - аз

тази е с приятелката ми, не съм я питала, дали е съгласна, но тя е много готина., а и не говори български и няма как да разбере
http://prikachi.com/images/434/3621434v.jpg

и разбира се най-красивата част от мен:
http://prikachi.com/images/473/3621473M.jpg
http://prikachi.com/images/474/3621474V.jpg

Надявам се да сте доволни Simple Smile

# 238
Deep Blue Sea, сякаш ми изглеждаш позната. Възможно е и друг път да съм те засичала някъде на снимка. )

Iris04, хайде за теб, щото ми дожаля, че в къщи не можеш да седнеш на комп. )

цък
и цък

# 239
Надявам се да сте доволни Simple Smile

Hug Знаех си че на първия ред си е най гот...екстра си изглеждаш...юнака също..да ти е жив и здрав!!!!  Peace

Mirama...нямам думи...обещавам да си променя мнението за интелекта.

Общи условия

Активация на акаунт