За красотата и отношението на околните

• 23 032
  • 572
  •   1
Отговори
# 315
несиха - какво е изящна красота?

Мисля, обратното на секси. Жена, която те вдъхновява да пишеш стихове, а не да си бъркаш в гащите.

# 316
Не съм си и помислила че Трещерица е възрастна...

Шанталче, сладка си но преувеличаваш с "красотата" си - услужливо ми пратиха твоя снимка и честно казано, "красотата" ти е от по-сексапилен тип, но много мъже не харесват жени, които не са изящни (там не ти е силата, знаеш), с толкова къс торс и шия и действително както една съфорумка каза - си една сладка руска мамаша. Има хора с естетика, според която дори тоя тип жени изглеждат евтино (нищо лично). Така че, не се възползвай от анонимността, за да подвеждаш малко народа тук. След това, което видях, смятам, че акциите ти са по-ниски от тези на много от пишещите в темата.

(п.с. но одобрявам изцяло позитивното ти отношение към самата себе си  Peace)

Joy Невъзможно. Изпратили са ти чужда, или са ме загрозили с фотошоп или там нещо.  #Cussing out Пълно е с хейтърки тук Crossing Arms 

# 317
уф...съвсем ме объркахте с тия стихове и гащи.

шантал, само някоя врагиня ще е замислила компромата с теб Shocked. най-вероятно ти е увеличила задника на фотошоп. ужас!

# 318
Така ще да е Laughing. Аз 170 см съвършенство, а те - къс торс, врат...Несправедливост Crossing Arms И евтина даже ме наричат, за какво го търсих аз тоя богат мъж, евтина да ме изкарват. А, и мамаша съм била... Сърдя ви се Crossing Arms

# 319
Така ще да е Laughing. Аз 170 см съвършенство, а те - къс торс, врат...Несправедливост Crossing Arms И евтина даже ме наричат, за какво го търсих аз тоя богат мъж, евтина да ме изкарват. А, и мамаша съм била... Сърдя ви се Crossing Arms

Пусни една фотка, да ги опровергаеш все пак.

# 320
  • вятър в маслините, вятър над хребета
несиха - какво е изящна красота?
Не съм Несиха, но първата ми асоциация, като чуя "изящна красота", е

Шанталче, и аз искам да видя твоя снимка, моля Praynig

# 321
Не, не Naughty. Ще ми намерите кусури пак Cry

# 322
Споко, аз не съм от критичните, нали съм грозничка и се възхищавам на всичко Wink Laughing

# 323
 Другият вариант е да помолим Несиха да пусне "твоята" снимка, и да кажеш ти ли си, не си ли  Mr. Green

# 324
шантал, важното е, че караш мъжете да си бъркат в гащите.

# 325
шантал, важното е, че караш мъжете да си бъркат в гащите.

Е това ли е най-важното?  Shocked

# 326
За красотата- не, забелязала съм, че истински красивите жени не правят това, докато някоя грубовата, но предизвикателна кокона върви с тълпи глупаци след себе си Mr. Green

# 327
а, не съм толкова подла да пускам снимки Simple Smile
Шанталче не ме цитирай, че ще редактирам поста си -  мнението ми остава същото, но да не остават разобличенията за Векове във форума Laughing
малко щадене все пак сме хора

# 328
Господи, компроматна война ли се води тук? Каква е цената за снимка на Шантал?

Несиха, сподели и твоя фотография тук, моля! Зная, че си изящна, дългокрака, но все пак...

# 329
 Това за бъркането в гащите ми звучи повече като обида, отколкото като нещо положително  Mr. Green . Все си мисля, че женската красота означава и финес, елегантност, одухотворено излъчване, финес...не ми се връзва никак с бъркане в гащите като първа асоциация.

Общи условия

Активация на акаунт