Тренировки в домашни условия - Тема 15

• 49 185
  • 762
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, на Джилиън кикбоксът е от руския тракер. Мога да го кача след сряда тази седмица (надявам се да ни се оправи нетът дотогава). А Марги ви е пуснала пилатеса. Той е само едни символични 19 минути, но много, ама много силно се усеща в дупето и вътрешната част на бедрата. Приятни тренировки!

За днес: 11 000 стъпки (обикаляне и шопинг из града), 1-во ниво на Джилиън+пилатес за дупе и крака.

# 721
Вчера-40 мин Кардио 2 на Трейси-много енергично!онзи ден -упражненията на Трейси-трета част+кардио2-20 мин.

# 722
  • Sofia
Вчера тренировката на Чарли+тенис на маса+народни танци.
Днес още нищо, успах се  Tired

# 723
  • Бургас
Честит празник на всички! Hug
В събота и неделя, проблемните зони и метаболизма на Джилиън, не съм ги правила сигурно към година. Второто ме озори много повече.
Вчера почивка, днес Bob Harper - Ultimate Cardio Body.
Кикбоксът на Джилиън съм го правила преди време, наистина е супер.

# 724
Ама само как сме се нахъсали и спортуваме по домашному  bouquet ! Потупване по рамото и по един тиквен медал на всички сериозно трениращи тука! Това е най-якият начин да се предпазим от всичките вируси, вирусченца и т.н., които ще се появят със студеното време. Аз допълнително си вземам водорасли и витамин Ц с цинк, а обмислям и поръчка на една добавка за повече енергия. Понякога, докато тренирам усещам, че не ми достига енергия. Вие как сте? Пиете ли нещо към тренировките?

# 725
  • Sofia
При мен понякога също енергията не достига, особено сутрин рано. Една и съща програма през деня ми е много по-лесна, отколкото сутрин.

# 726
Привет и от мене!
Аз съм вече два дни на Боб Харпър - Totally Pipped Core и мисля да не го сменям , до като не овладея всички упражнения, много съм доволна и благодаря , че ме светнахте за него, много искам да видя и този 12 сезон на The Bigger Loser, който го има , като има време, моля да го качи!
Много целувки на всички девойки от темата, супер сте!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 727
Днес проблемните зони на Джилиън+кикбокс кардиото на Джилиън;

Евич, от утре въобще никакъв интернет няма да имаме, сменяме доставчика и сме оставени на тяхната милост, кога ще ни закачат. Затова чак по-нататък ще мога да кача 12-ти сезон на загубеняка.

# 728
Добър вечер  Hug
Вчера пак правих Бууткамп-а на дъ Фърм, утре мисля да го потретя. Днес - една 15-минутна йога програмка, че не успях да си вдигна д-то сутринта  Embarassed От утре ще се детоксвам 3 дни, да прочистя организЪма малко.
Успешни и резултатни тренировки на всички  Hug

# 729
  • Sofia
Успях да сваля новата Зумба, довечера ще я пробвам. Това ми е любимата програма, много обичам да танцувам Sunglasses
Рипнах я, някой ако я иска свиркайте да я кача.

# 730
Вчера-20 мин.Кардио2 и тренировката на Трейси,дето Ениа я качи-много ми харесва!

# 731
Ето нещо в домашни условия, за плоско коремче Hug

Сори, ако вече е пускано...не съм следила цялата тема Peace

# 732
Момичета, чета ви и много ме нахъсвате, ще се радвам да се намърдам в редиците ви  Hug
Аз не обичам да ходя по фитнес зали - скучно ми е, а и смятам, че така се губи двойно повече време от това, което ми е необходимо, за да спортувам вкъщи. Правя разни домашни гимнастики още от 9 клас, като съм на периоди - идва ми вдъхновението и тренирам 3-4 месеца, след това нещо стане и правя 3-4 месечни паузи, после ми стане гузно и се захвана пак, и така, и така..... Grinning Надявам се, че споделянето тук ще ме мотивира допълнително и ще ме досрамее да се откажа отново след 3 месеца   Mr. Green Свалила съм доста тренировки от нета, засега съм установила, че най-добре ми се отразява гимнастирането сутрин, преди да тръгна за работа - така съм сигурна, че всеки ден си правя тренировките и мога да разполагам с вечерите си както сметна за добре, без да се притеснявам от изненадващи ангажименти или излизания Simple Smile
Малко дълъг пост като за начало, но ще ми простите Grinning Днес бях на 30-day shred - правя нея в работните дни, защото е по-кратичка и не се налага да ставам по нощите, за да я направя, а през уикендите съм на Синди Крауфорд - въртя двете й тренировки.
Та така, радвам се, че съм сред вас  Hug

# 733
Eвич, започвам да качвам 12-ти сезон на The biggest loser в докса, но става бавно, сезонът е около 8ГБ. Ще качвам по 1-2 епизода на ден.

Освен това открих една 60мин. тренировка с Джилиън, казва се Last chance workout и би трябвало да е доста натоварваща, защото участниците в шоуто я правят в деня преди голямото претегляне, когато се цели най-голям разход на калории. Ако някой я иска, да свирка! Аз отивам сега да я изпробвам  261uu

# 734
  • Sofia
Enea, аз бих искала да я пробвам тази тренировка, би ли я качила в докса Hug?
Освен това открих една 60мин. тренировка с Джилиън, казва се Last chance workout и би трябвало да е доста натоварваща, защото участниците в шоуто я правят в деня преди голямото претегляне, когато се цели най-голям разход на калории. Ако някой я иска, да свирка! Аз отивам сега да я изпробвам  261uu

Общи условия

Активация на акаунт