Тренировки в домашни условия - Тема 15

• 49 185
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
Кейтинка,сега като прочетох по-внимателно наистина има часове за регистрация.Благодаря ти Simple Smile

# 76
Само имай в предвид, че в Москва са с 1 час напред.  Wink

# 77
  • Бургас
Здравейте  Grinning
Скоро не съм се отчитала, последните седмици правих предимно кардиото на Нел. В неделя проблемните зони на Джилиан и в резултат мускулна треска на корема.
Свалих си и едно кардио на Лес Майлс - Body Attack 61. Различни номера има, незнам какво е значението им, освен последователността на издаването им. Та харесва ми, много скачане, бягане и др. кардио движения. Нещо средно между Нел и Шалийн Джонсън. Ако някой има впечатления, моля да сподели.
Свалих и това от Евича, добро ми се струва. Ще се пробва.
Дръпнах си и последното на Billy Blanks - Ripped Extreme, хубаво е.

Satriani водят се ластични въжета, има ги в разни сайтове за пазаруване, както и в спортните магазини. Мисля че цветовете имат значение, определен цвят се равнява на опр. кг. съпротивление или нещо от сорта.

Браво на всички с намаления!

# 78
evich,страхотна тренировка-много ми допадна-преди малко я направих!Това някаква пауър-йога ли е ,гледам и от каланетиката има елементи,интересна е....?Вчера-проблемните зони на Джилиан.Само дето в работата и вчера,и днес едни почерпки.... Embarassed!

# 79
Здравейте  Grinning
Скоро не съм се отчитала, последните седмици правих предимно кардиото на Нел. В неделя проблемните зони на Джилиан и в резултат мускулна треска на корема.
Свалих си и едно кардио на Лес Майлс - Body Attack 61. Различни номера има, незнам какво е значението им, освен последователността на издаването им. Та харесва ми, много скачане, бягане и др. кардио движения. Нещо средно между Нел и Шалийн Джонсън. Ако някой има впечатления, моля да сподели.
Свалих и това от Евича, добро ми се струва. Ще се пробва.
Дръпнах си и последното на Billy Blanks - Ripped Extreme, хубаво е.

Satriani водят се ластични въжета, има ги в разни сайтове за пазаруване, както и в спортните магазини. Мисля че цветовете имат значение, определен цвят се равнява на опр. кг. съпротивление или нещо от сорта.

Браво на всички с намаления!
Благодаря, но аз поне по спортни магазини не съм виждала точно такива въжета! Можеш ли да ми пратиш линк на Billy Blanks - Ripped Extreme.

# 80
  • Sofia
evich , тъкмо се чудех къде се изгуби Hug Мерси много за тренировката, изглежда мн. хубава, още не съм я изпробвала обаче.
Аз днес се отчитам с кардиото на Нел.
vesyy ,аз  имам същия боди атак на компа, който е  мн.лошо качество, така и не съм го пробвала, но изглежда доста интензивно кардио, хубава тренировка е на пръв поглед.

# 81
Днес и аз бях на Трейси Ефингер - Фул боди скуиз, от много време съм я свалила тренировката, но едва днес я пробвах - доволна съм  Simple Smile
В неделя правих една от любимите ми - The Firm - Bootcamp Maximum Calorie Burn, редуват се кардио и гирички.
Евич, тегля си твоята програма  Simple Smile

# 82
Само имай в предвид, че в Москва са с 1 час напред.  Wink

Да, ориентирах се.Мерси Simple Smile

# 83
Здравейте.
Някой от вас пробвал ли е Pump it up - the ultimate dance workout. Как ви се струва? На мен ми харесва, защото е ритмично. Нещо друга тренировка не мога да си харесам. Обаче на най-интензивната част направо не издържам - буквално през 3-4 мин. спирам да почивам.   ooooh! Кардиото е направо с убийствено темпо на места, че имам чувството, че ако не спра да си взема дъх ще получа инфаркт  Laughing

Ето за това говоря:

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=18417&hit=1    bouquet

# 84
Момичета, имате ли идея за 30 дневната програма на Трейси Андерсън, как седят нещата с кардиото? Аз свалих няколко програми вече , но искам да пробвам с Трейси. И ми се иска първо да е 30 дневния. Четох и книгата даже, но не ми е ясно кардиото как точно се прави. Ако някой го разбира , моля да сподели  Praynig

# 85
Здравейте.
Някой от вас пробвал ли е Pump it up - the ultimate dance workout. Как ви се струва? На мен ми харесва, защото е ритмично. Нещо друга тренировка не мога да си харесам. Обаче на най-интензивната част направо не издържам - буквално през 3-4 мин. спирам да почивам.   ooooh! Кардиото е направо с убийствено темпо на места, че имам чувството, че ако не спра да си взема дъх ще получа инфаркт  Laughing

Ето за това говоря:

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=18417&hit=1    bouquet
Аз я правех преди, наистина е доста изтощителна, но пък и много забавна.

# 86
  • Бургас
Satriani от тук свалих Били  http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3636827
Margi, да качеството е много лошо. Но за 2 пъти научих движенията и много  не го гледам  Laughing

# 87
Привет и от мене!
Вчера правих един голям крос из Борисовата градина и малко Били!
Днес, програмата, която качих преди няколко дни и 26 мин. от Щалийн от Кардио Парти 1!
viv-miv , слоги тези двечките програми в докса , че да мога да ги видя!
Аз , момичета не мога да тегля от Руския, че имам забрана и даже съм пробвала и от бача и от в къщи и от къде ли не, и за това ви моля за докса, за което се извинявам!

Pump it up - the ultimate dance workout - правих я преди една-две години и бях много доволна, но омръзва и за това се налага смяната!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 88
Евич, междудругото тренировката, която си качила е готинка. Съчетана с каланетика, мисля че е пърфект.
Всеки път след Пъмп ит ъп съм гроги, но се чувствам прекрасно - изпивам поне по литър вода, но май изхвърлям двойно повече  hahaha Mr. Green

# 89
Аз също искам да започна да бягам - мисля че вече имам малко тренинг, след като започнах да се упражнявам вкъщи.  Hug Само дето нямам анцунг и маратонки за бягане - трябва да си купя. Тук наблизо има едно основно училище, там мисля да бягам.

П.С. Момичета, в началото по колко км./минути бягахте? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт