134 Американки-весели, игриви, готвят отрочетата мързеливи за Айви Лийг!

• 32 790
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • USA
Честито на рожденичките! Много да са здрави и талантливи като майките си!  newsm59

Хубаво, че леко се е разминало земетресението. Много са ми страшни на мен. Всеки път като затресе треперя за живота си  Laughing, а местното население ми се смее.

И мен всеки път като прочета БГ преса, ме е яд на себе си, защо си го причинявам.

# 556
ЧРД на София и Ели!!!   bouquet

# 557
Честит рожден ден на София и Ели! Здрави и щастливи!  newsm59

# 558
  • Чикаго / София
Честит Рожден Ден на София и Елена! Да са здрави и щастливи малките хубавици!

Весел празник!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Аз изпратих ученичките много доволни, че училището вече започна. Ще борим тази година 2ри клас с Деница, а с Лъчезара 1ви. Лъчка е при същата учителка при която беше и Дени миналата година.

# 559
  • USA
Ирка, видях ви. Simple Smile Чудесни сте! Ученичките много пораснали ми се видяха.  Heart Eyes Много успех и двете.

# 560
Честит рожден ден и на Ели! Много здраве и успех в училище! Ани, весел празник   bouquet

Ирка, много са хубави ученичките! Simple Smile)

# 561
И аз да пожелая на Ели и София да са здрави и много усмихнати! Много радост да ви носят!!! Цоне, Тандури честит Празник   bouquet

Радвам се, че всички са ОК след зземетръса... гадно, много  Hug

Ирка, видях ги твоите кукли, наистина са много пораснали, а ти грееш  Hug. Да добър час в училище   bouquet

# 562
Честита ви нова учебна година. Да върви на всички ученици (и родители) по вода ( в преносен смисъл  Laughing )

За всички, които не четат клюкарника или се правят, че не четат в него, попаднах на тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=604024.0

Меко казано се стреснах от развоя и прояви на нет потребители.

# 563
  • USA
Ники, да, стряскащо е. Тъй като бях в една отчетна с Рокси, съм свидетел, че това което казва е истина. Едно друго момиче от темата я беше взело на прицел, че и мъжът беше нещо намесен. В крайна сметка, блокираха администараторите другото момиче, но не знам детайли. Тя си звучеше съвсем нормално, но то в пространството има всякакви откачалки.

# 564
То ясно, че има самозабравили се, живеещи в нета отдавна, но не вярвах, че може да стигнат толкова далече  Confused

# 565
  • У дома
Честит рожден ден на Ели и София!!!   dazzler1  newsm18 и весел празник на семействата!

От-де време у хората за форум, че си и следят  ooooh!

На мен няма дори кой да ми отговори за козметиката - NYR. Щом е така, отивам да си поръчам едно кремче с тамян, да видите как ще се подмладя за нула време.

# 566
  • USA
Атланта, за пръв път я чувам тази козметика, както и по-нагоре някой беше питал за козметика CHI.

# 567
Мерси за пожеланията. Честит рожден ден на Ели от нас. Да радва мама и татко!

# 568
  • The QC to be!!!
ЧРД на малките госпожички   party023 Ей, много рожденници този месец брех.  Grinning

Не мога да кажа нищо за нито 1 от козметиките под ?.  Blush

Niki1 не ми е ясно за какво иде реч, но от коментарите ви разбирам, че има разни хора, с разни идеали и интереси. Laughing Който си няма достатъчно лични интереси около него, си търси такива около хората които "среща."

# 569
  • Boston, MA
София и Ели да растат весели, засмяни, умни и хубави, поне колкото майките си! Честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт