134 Американки-весели, игриви, готвят отрочетата мързеливи за Айви Лийг!

• 32 504
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
random, свекървичка си ги декларира като лекарства и ми ги праща като самолетна пратка препоръчано  Peace

# 601
  • САЩ
Застрашените от урагана, освен вода за пиене, напълнете и ваните си с вода, че спре ли тока, спира и водата ииии дори за тоалетна няма. Дано не ви се налага да я ползвате и да мине по леко от прогнозите!

И един въпрос за който се извинявам предварително, но търсих, търсих и не успях да видя информацията от преди. Та от къде сте купували застраховки на гостуващи ви от БГ? Имам предвид от къде от тук. Нашите до сега винаги са купували от БГ, но този път свеки ще идва сама и решила че е скъпо и не взела застраховка, а ако вземела по ефтината според моя мъж не си заслужавало  Crazy Както и да е, иска ми се да и направим застраховка та поне отчасти да ми е мирна главата.

# 602
Random - звънни в централна поща или виж дали не са сложили регулации на сайта си... също така питай местната бг комуна кой пътува обратно или чака гости - това също е вариант. Аз още благославям Биз за помощта и в такъв момент!

Чакаме Иренчето да ни удари, а час след това ММ трябва да кацне от Шанхай  Crazy

Това с пазаруването не го разбирам - в нормална ам къща има ядене да изхрани целия китайски народ за седмица. Ама от мен да мине - ще взема трюфели и свещи и страшни приказки за децата... хайде, да но и този път да е фалшива тревога!

Hitrusho - http://visitorscoverage.com/
(това с водата за тоалетната прави най-много сми)  Mr. Green

# 603
  • САЩ
Агент мерси! И мен от липса на вода за тоалетната най много ме е страх  Mr. Green А брат ми се беше притеснил как щял да се къпе  Laughing За храната си права само лошото е че като спре тока и хладилника и камерата се размразяват и всичко в тях за ден два трябва да се изяде. Местните тук преживели ураган казват първите дни навсякъде миришело на барбекю.  Simple Smile Моя шеф след Уилма е нямал ток 6 седмици! Не ми се мисли как се кара толкова време без ток и вода, сещате се за къде ...  Grinning

# 604
  • Чикаго / София
Hitrusha свекито си е направила застраховка в Армеец. Някаква смешна сума от около 30лв. беше за 1 месец.

random не ни се е налагало да ни пращат лекарства, не мога да помогна с инфо.

Дано ви се размине моята адашка. Очакваме периодично да се отчитате, че сте добре.

# 605
За храната си права само лошото е че като спре тока и хладилника и камерата се размразяват и всичко в тях за ден два трябва да се изяде. Местните тук преживели ураган казват първите дни навсякъде миришело на барбекю. 

Малко ме беше срам да мрънна точно за това на фона на евакуацията и възможните наводнения и разрушения... 
Ама фризерът у нас е все пълен. Не знам български или американски табиет е това. Дано не спира токът.

# 606
  • САЩ
Ирка да ти кажа право нямам представа къде е ходила да прави застраховка. Само казала на мъжа ми че сега понеже идва сама, за един човек излизало по скъпо. Каква е връзката не знам, но и нямах време да отреагирам. Цялата организация стана бързо и АЗ   Mr. Green не успях да се намеся много.
Прегледах сайта на агентката и ще изберем застраховка от там. Дано не се налага използването и.

# 607
Записвам се при вас, за да следя новини за урагана. Дъщеря ми е на бригада в Лонг Айлънд и много се притеснявам. Не само, че никой не се евакуирау но щели да работят в събота и неделя  ooooh!

# 608
Здравейте момичета, влизам да кажа, че стискам палци Айрин да мине кротко край вас.

По въпроса за водата за тоалетна практичните американци са казали следната мъдрост:
If it's yellow, let it mellow. If it's brown, flush it down. Дано не се налага де  Praynig.

# 609
  • USA
Ая, може би не е задължителна евакуацията там, където са. Не се тревожи, тук донякъде са свикнали да се приготвят за тези бедствия.  Hug Дано да мине леко този път.

# 610
Момичета, и аз в редиците на палцостискащите  Hug
Дано се размине леко  Heart Eyes

# 611
  • WA, USA
Мръсна Айрийн, ако ми спрат тока ще ми се размрази всичката кърма от фризера #Cussing out Ще си умра от яд, дано да не ни спират тока за дълго. За изполиването имаме цял басейн пълен.
Отидох днес да взема две тубички с вода за пиене, че сме с кладенец и ако спре тока и водата ни спира, ами то целия магазин беше празен, нямаше вода, хляб - нищо Shocked направо ме убиха. Чак пък толкова паника.

# 612
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета, и аз в редиците на палцостискащите  Hug
Дано се размине леко  Heart Eyes
fingerscrossed i от мен

Hug

# 613
Здравейте момичета.
Нахлувам в темата като ураган,но и ние/семейството/се притесняваме и стискаме палци всичко да се размине. Praynig
Имаме една девойче с гаджето там.Та баби,лели са леко паникьосани.
Късмет Flowers Four Leaf Clover

# 614
  • Чикаго / София
Момичета по източния бряг, как сте?

Дано да е много шум за нищо.

Зарка как сте и вие с Мария?

Общи условия

Активация на акаунт