134 Американки-весели, игриви, готвят отрочетата мързеливи за Айви Лийг!

• 32 511
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 21:42 от Niki1

# 586
  • USA
Другата интересност е, че брак се легализира по местожителство на мъжа, а свидетелство за раждане на детето - по местожителство на майката.  Grinning

# 587
леле Уинкс  Laughing инаф

Ники, разбрах, балгодаря ти!!!

# 588
Ийст Коуста, подготвихте ли се за Айрийн? Лудницата по магазините е пълна днес. Уж, се заредихме с необходимото, но дали ще е достатъчно предстои да видим Simple Smile Дано е много шум за нищо и този път!

# 589
Стеле, мъжът ми каза да купуваме консерви. Laughing

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 00:33 от Цонеty

# 590
Отивай, че не останаха  Laughing, вземи и вода (тук вече липсва по магазините), батерии, свещи, хляб, там каквото се сетиш  Grinning Ние се обзаведохме и с газов котлон, че Стела без кафе не може и ден. Ооо, и си напълнете танк-а на колите, ММ се прибра преди малко, вика опашката била толкова голяма, че се отказал и ще пробваме по-късно.

# 591
  • USA
Ще стискаме палци да ви се размине.

# 592
  • Boston, MA
Ванх, аз съм регистрирала двете деца без да имам брак според българските закони (не съм го регистрирала в БГ, само тук сме женени), според лелите в Община Пловдив-Център, защото не съм си сменяла фамилията след брака, можело.

Всеки момент изглежда като да се отвори небето, а искам да изведа маймуни на парк.

# 593
Cтела, тук  няма паника за пазаруване, може би защото е и първия учебен ден.
Ние само вода сме взели, консерви имаме от други урагани Laughing

# 594
  • WA, USA
Тук такива проливни дъждове се леят вече няколко дни поред, че казаха 100% ще се наводним. Вече започнаха евакуациите по крайбрежието, а ние утре сме там на зъболекар, да видим дали ще ни пуснат да минем. Нищо не съм пазарила, ама ще взема вода утре като излезем. Най ме е страх заради ветровете, че имаме два огромни дъба пред къщата. А мазето със сигурност ще го изпомпваме пак, както миналата зима ooooh!

# 595
Родителите ми са на гости за няколко месеца от България и лекарствата им са на приключване. Имате ли опит с изпращане на лекарства от България, за предпочитане от интернет аптеки (имат рецепти)? Бях чела някъде в Американските теми, но не успях да открия информацията отново. Благодаря ви предварително!

# 596
Момичета, мисля ви и дано се размине.
Тук си помислихме, че ни се размина това ляно, но нъцки... в момента е 111ф , духа ужасно и идва буря/дужд  Sick. Климатикът не може да спре цял ден, не ми се мисли за била...

Бубка, ще опитам и аз без да регистрирам брака, дано стане.

random, нямам представа, аз пращам от тук до БГ само.

# 597
random На мен са ми пращали от Бг...Единия път пристигнаха за 1 седмица, следващия за две...онлайн лекарства съм пазарувала само от Амазон, нямам опит с други аптеки  Peace

# 598
Стискаме палци на крайбрежието да ви се размине, без да стигате до консервите.

Много активен сезон при вас - то земетресения, то урагани, чудо.

# 599
vanhorne, благодаря за отговора.

Edira, благодаря за информацията! Обмислям и този вариант, но се опасявам дали вече може да се изпраща така по пощата? В твоя случай как бяха декларирани лекарствата и с каква пощенска/куриерска услуга са изпратени?

Общи условия

Активация на акаунт