134 Американки-весели, игриви, готвят отрочетата мързеливи за Айви Лийг!

• 32 460
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  Имаме приятели във Виржиния, къщата им е на самия океан.Те са се скрили някъде, нямат интернет.Дъщерята на едната ми колежка  е в Атлантик Сити, а на другата някъде наблизо, на бригада са там. Дали има някакви новини какво е положението?

# 631
В Ню Йорк всичко се размина леко. Няма жертви, някои квартали са със спряно електричество. Метрото не работи и не се знае кога ще започне да работи. Крайбрежните райони са наводнени. Друго важно не се сещам какво да споделя.

# 632
Ами засега съпруга ми е в Спарта,но си мислехме да се местим към Шарлот или Грийнсборо  Simple Smile,но сме с големи проблеми тъй като сега трябва той да подава документи

Успех с документите Praynig
Грийнсборо е на 45 мин  Simple Smile

# 633
Да се отчета и аз- добре сме. Тока спря през нощта и чак в 7пм дойде, трансформатор гръмна на съседната улица.  Мазето пълно до глезените с вода, като спря да вали започна по малко да намалява, сега и помпата се включи. Съседските мази имат повече вода от нас тъй като са на по-ниско. Имаше нападали клони навсякъде и огромни дървета на няколко места, къщите обаче са ок, един закъсал в голям участък с вода, от глупост. От сутринта полицаи и пожарникари патрулират и провериха дори семейството инвалиди срещу нас дали имат нужда от помощ и помпаха водата от бейсмънти на разни хора. Уолгрийнс и разни магазини работят още от обяд.

# 634
Чудесни новини.

# 635
Радвам се, че всички сте добре  Hug Дъщеря ми също е добре, имали само няколко нападали дървета. Благодаря на съфорумката, която снощи се отзова и провери по телефона как е положението в клуба, където работи дъщеря ми   bouquet Hug

# 636
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Все  хубави новини! Дай Боже всички да са добре! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Peace Peace Peace Peace Peace Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 637
здравейте момичета!
искам да попитам някой от вас живее ли в чикаго? за сестра ми там се интересувам сравнително спешно/доста силно за детегледачка (бебегледачка по-скоро), имате ли някакви идеи, препоръки, да е българка и да не е за лудовисока заплата разбира се, ако не някой познат примерно да препоръчате фирма или изобщо насоки?
благодаря Hug  bouquet

# 638
Честит рожден ден на малкия Борис на Бубка! Да е жив и здрав и да радва родителите си:)

# 639
  • Чикаго / София
Честит 2ри Рожден Ден на сладък Борис! Да е все такъв малък засмян чаровник, здрав и късметлия!

newsm59 nbirthday  ura

Весел празник на семейството! Бубка   bouquet

Радвам се, че сте се разминали леко с урагана. Дано все така да е  Simple Smile

# 640
  • Чикаго / София
ninochka аз живея в района на Чикаго, но не мога да помогна с инфо. Нека сестра ти да преглежда Бг вестниците тук за обяви, или самата тя да пусне една обява в тях, че си търси детегледачка.

# 641
Честит рожден ден на Боби, да е жив и здрав,весело детство. Бубе, честит празник.

# 642
Честит рожден ден на порасналия Борис!  nbirthday
Бубка, да са ти живи и здрави!

# 643
кофтито с вестници е, че все пак ще става въпрос за бебе, ще ни се да е поне познат на познат или с някоя препоръка...

# 644
Честит рожден ден на Боби   bouquet

Ниночка, няма значение дали ще е бебе или по- голямо дете. Все пак сестра ти ще си избере от няколко човека вероятно. Най- добре се търси чрез бг вестници, съобщения в бг църкви и клубове  Peace

Общи условия

Активация на акаунт