134 Американки-весели, игриви, готвят отрочетата мързеливи за Айви Лийг!

• 32 471
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • WA, USA
Отчет от нас - вече вали из ведро, ураган още няма.

# 616
Здравейте. Има ли някоя мама в Делауеър или наблизо да напише какво е положението в щата? Имам мои близки и приятели в този щат, но не мога да се свържа с тях от вчера и се притеснявам  Praynig Надявам се да са се евакуирали навреме. Благодаря.

# 617
Здравейте от мен все още не съм в Щатите,но таткото ни е там и ще ходим и бие догодина случайно да има някоя мама от Северна Каролина?

# 618
За сега само вали при нас.

Вчера изпратих мъжа ми до магазина за вода и провизии, дойде си с стек вода, 5 пакетчета чипс и торба бонбони. Laughing Днес отмениха полета на баща ми и утрешният на сестра ми, ходих пак до магазина, само вода, хляб и мляко нямаше всичко друго си седеше по рафтовете.

Казаха по тв да се замрази вода в зиплог и като спре тока да се премести в хладилника така храната ще издържи още няколко дни. Нашия фризер е празен, заредихме го, но като гледам няма да замръзне скоро. Поне за тоалетната ще има. Mr. Green

Пазете се.

random, преди около месец поръчах от този сайт лекарства на баща ми:
http://brandmedicines.com/
Плаща се с пейпал, за около 10-на дни бяха тук.

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 01:06 от benson10

# 619
В Югоизточна Пенсилвания вали проливно и подухва кротко, засега.
Но две неща ме стреснаха: магазини и ресторанти в центъра на Филаделфия вече са скрили витрини и прозорци с шперплат, а кметът на града рече, че токът със сигурност ще спре и да не го чакаме до седмица-две. Било най-голямото бедствие за Филаделфия от осемдесет и найста година насам.  ooooh!

# 620
Здравейте от мен все още не съм в Щатите,но таткото ни е там и ще ходим и бие догодина случайно да има някоя мама от Северна Каролина?

Здравей,

Има Simple Smile Ние сме в района на the Research Triangle Park. Вие на къде сте се запътили?

# 621
  • WA, USA
Досега се крихме в мазето, че имахме торнадо уорнинг в нашия район. Съобщиха за един тъч даун на 20-ина минути от нас Shocked
Бурята още не е дошла, а земята е покрита с клони вече.

В Lewes, Delaware е имало торнадо - 15-ина къщи са пострадали.

Иво е много развълнуван, свекърва ми май се поуплаши като почнаха да пускат имърджънси съобщенията. Слава Богу още имаме ток, макар и да прекъсва отвреме навреме.

# 622
Здравейте на всички,отдавна не съм влизала тук:)
Стискам палци на всики които са покрай бурите! Praynig

Има ли някои от So Cal тук?

random,на мен ми изпратиха с такава поща-

http://www.bgpost.bg/?cid=54

единият път ми пристигна за 1 седмица а втория път за 2,зависи явно от натовареността им.
 Peace

# 623
Може и да е коментирано по-назад , но не открих нищо през търсачката. Та дали някой от вас е поръчвал до Америка от френският сайт La Redoute и какви разходи са доставка се начисляват. Според това което прочетох те начисляват някаква такса са пакетиране и изпращане , а остатакът се плаща при получаане,  

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 06:58 от San Diego

# 624
Досега се крихме в мазето, че имахме торнадо уорнинг в нашия район. Съобщиха за един тъч даун на 20-ина минути от нас Shocked
В Lewes, Delaware е имало торнадо - 15-ина къщи са пострадали.

Сега като го казваш, погледнах weather.com, и при нас имало тревога, ама кой да чуе.
Ей това ме убива: ако някой ми беше казал, че може да се преживее земетресение, ураган и торнадо в рамките на 2-3 дни, щях да се изсмея.

Приготовленията и очкването ми изпиха соса и така се подтиснах, че ще си лягам, пък да става каквото ще.

А, и последната смешка за деня е, че кметове и други важни лица убеждават хората утре като съвсем довтаса ураганът, да си седят у дома и да не ходят на църква, а да си се молят от къщи.

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 15:44 от цигу

# 625
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Как сте момичета и момчета Премина ли или сега започва? В Ню Йорк някой знае ли какво е положението?

Стискам ви палци и много позитивна енергия на всички!  Praynig Praynig Praynig Praynig Peace Peace Peace Peace Peace Hug Hug Hug Hug Hug

# 626
  • WA, USA
НИе сме добре, май много шум за нищо се оказа. В Сливен съм преживяла къде по-големи ветрове, но все пак се радвам че се разминахме с малко. Има малко вода в мазето, едната поляна отстрани е наводнена и клонки от дърветата по земята. Токът не е спирал, кърмата ми е спасена Laughing

# 627
Ами засега съпруга ми е в Спарта,но си мислехме да се местим към Шарлот или Грийнсборо  Simple Smile,но сме с големи проблеми тъй като сега трябва той да подава документи за моята виза и на Кико въпреки,че май той може да му извадим гражданство тъй като е роден след брака,но хич не сме наясно

# 628
НИе сме добре, май много шум за нищо се оказа. В Сливен съм преживяла къде по-големи ветрове,  Laughing
Така е по добре отколкото да сте неподготвени.
А в Сливен и сега се появят,но никой не се подготвя за нищо.

# 629
Дъщеря ми е близо до Ню Йорк, чух се снощи в 1.30 през нощта бълг.време, още нямаше буря. От тази сутрин нямам връзка с нея  Praynig Телефоните в района дали работят, или само нейния няма сигнал.

Общи условия

Активация на акаунт