134 Американки-весели, игриви, готвят отрочетата мързеливи за Айви Лийг!

• 32 492
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Упс, Ай дид ит ъгейн!  Embarassed Имам извинителна бележка, представям я и отивам в ъгъла  Laughing

# 136
  • The QC to be!!!
Гледах клипчето, Стела. Ама че чалгаджийска история. Слушам ги и си мисля: Дали звуча така като говоря на английски?  Laughing Laughing 
Нещо не схванах, освен ако не съм гледала др. клип.  newsm78 Този от клипа - Дан Ривър има супер англ. акцент.  Rolling Eyes

Добре дошла на Самърс.

# 137
  • Чикаго / София
Бейби гледала си друг клип. Клипа който Стела е пуснала е за две момичета от България. Тина предполагам визира техния акцент. И Тина споко не звучиш така. Но аз със сигурност го имам точи акцент  Laughing

Summer добре дошла и от мен. Все повече стават майките с 3 деца в темата.

# 138
Summer добре дошла   bouquet
Акцента и аз го имам, колежка ми каза, че бил много секси

Днес в 6пм имат дизайнерски намаления

# 139
  • САЩ
Summers добре  дошла!

Ох акцента! Имам го и е ужасен. Заради него ми е много трудно да се отпусна да говоря пред непознати. Откакто сме във Флорида, където всеки втори е с акцент обаче забелязвам напредък т.е. не ми пука толкова, не че говоря по добре  Grinning

# 140
Тия от клипа не са с акцент, аз какъв зловещ акцент имам. Laughing Бау. Laughing

# 141
Стела, Стелааа... с тези смучки... къде ти е акъла, а?  Laughing Laughing

Абе не звуча... има такива коварни думички, literally например, хахах, като започне едно слюноотделяне и езикомотаене ви казвам... Joy
 И все пак, говорят със силен източно европейски акцент момичетата, ама чак субтитри??! Подразних се...

# 142
completion, Laughing при мен е комплетишън, не комплишън. Laughing

# 143
  • Boston, MA
Зари, разправяй ни за Мимата и за България!  Hug

Миме, да ти е честита годишнината!

Добре дошла, Съмър!

Агент, точно! На хора не приличат вече с това ретуширане. Според ММ обаче, на Джулия Робъртс й била намалена устата, не можела така да лапне вафлата от дългата страна....

# 144
Здравейте.
Тези двете мацки имат убийствен акцент - когато ги гледахме в новините получих  следния въпрос от Алекс - Мамо и ти ли си говорила английски като патица захапала дърво. Аз акцент вече няма поне според мъжа ми но пък започна да ми се появява такъв на БГ за ужас на родителите ми.
Да попитам майките на тинейджъри - купили ли сте им коли. Моите деца за сега ползват свободната кола ако има такава ако не са пеш или с автобуса.

# 145
и ти ли си говорила английски като патица захапала дърво

Ха-ха.  Laughing Мда, така говоря и 5 пари не давам. Важното е, че ме разбират.

# 146
Миме, зло да ви забрави- Да сте живи и здрави и много да се обичате!!!

Ох, акцентааа... Малкият сега е на вълна да си гледа клипчетата, които сме му правили от както е роден. Като се слушам... иде ми  Sick, literally няма надежда да ко кажа  Laughing

.Summer, моята се пазари от сега, ама аз докато не навърши 18 не планирам да й купувам кола.

# 147
  • САЩ
Ох, акцентааа... Малкият сега е на вълна да си гледа клипчетата, които сме му правили от както е роден. Като се слушам... иде ми  Sick, literally няма надежда да ко кажа  Laughing

Аз по клипчетата и на български като се слушам звуча ужасно. Не може да ми звучи така гласа, не не може ... Mr. Green

# 148
Не знам човек който да си харесва гласа на запис. ( хитруша не я слувайте - гласа и е страхотен, мек, галещ)
А за акцента, мислия невъзможна. Карала съм курс за намаляване на акцента. Докато съм в лабораторията всичко е ок, но навън- пак старата история. Отказах се

# 149
  • Чикаго / София
Хаха това с гласа и при мен е така. Като оставя някой войс мейл на мъжа ми и после го преслушам, умирам от смях направо. Това не може да е моя глас, на някое дете в 5ти клас е.  Laughing  Според мен е от записващите устройства да знаете, не е в нас грешката  Laughing Whistling

completion, Laughing при мен е комплетишън, не комплишън. Laughing

Хаха и аз така ще го кажа. Crazy

А literally го изслушах няколко пъти на Гугъл транслейт и се оказа мисията невъзможна да го кажа правилно. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт