134 Американки-весели, игриви, готвят отрочетата мързеливи за Айви Лийг!

• 32 795
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Моят коджамити мъж не беше стъпвал при зъболекар около две години, все увърташе и си намираше причини да отлага... та накрая се наложи да ходи три пъти за един месец само за почистване на зъбен камък. Бая се беше уплашил и настояваше за упойка, но накрая го досрамяло от някакво хлапе. Сега като мина зорът, се перчи, все едно голямо геройство е сторил. Та така, по-отранко май по-добре, белким свикнат дечурлигата.

Цигу... а, кхъм, май са се минали  Grinning
(нали разбра, че това е майтап?!)

Баш това ме трови, да не се прекарам... Laughing

# 526
  • У дома
Ирка, мерси, че сподели! Аз водя моите деца на почистване, но не давам да ги флъшват с флуорид и става спор всеки път.

На Нейви Пиер и още няколко места из Чикаго има монтирани едни големи киоски. Да не пропуснете да се снимате на тях за фън, че да ви видя снимките. Мъжо преглежда по няколко стотин на ден.

# 527
  • USA
Ирка, добре че са спасили зъбчето. Твойта майка ли ви е на гости? Ако е тя, не се учудвам, че и харесва.  Grinning Аз много харесвам Чикаго. Винаги ходя с удоволствие.

Моето дете не съм го водила на зъболекар. Смятам да го заведа в БГ и да реша дали да го застраховам догодина. Не знаех, че почистват и млечните зъби. Моите млечни бяха бетон  Laughing, надявам се и К. да е като мен.

Анет, какво ще правите с мазето? Ния прибра ли се?

# 528
  • САЩ
Ирка всичко е въпрос на заплащане. Не знам в БГ колко ви е струвало лечението на зъба, но тук дори и със застраховка знаеш сумите са солени. Затова млечен зъб със сериозен проблем най вероятно е по ефтино да бъде изваден отколкото лекуван. Но, хубаво е да се даде право на избор защото ти може да избереш да спасиш зъба и да си платиш няколко стотин долара, но друг не. Казваш че приятелката ти не говори добре английски и най вероятно този избор не и е бил даден. Проблема едва ли е в това дали зъболекарите тук са по добри или лоши от тези в БГ. И едните и другите ги има и тук и в БГ. А виж това със снимките и мен много ме дразни. Алекс го водя на зъболекар от 3 годишен и не давам да му правят снимки. Дето викаш какво има толкова да снимат на млечни зъби??? Аз дори и на мен не им давам да ме снимат всяка година ами през година. Да чукам на дърво зъбите ми са сравнително здрави и ако не чувствам че имам проблем предпочитам да си спестя облъчването.
Ние се върнахме от кратка ваканция и сега чакаме урагана Айриин. За сега уж ще ни заобиколи, а дано  Praynig

# 529
Az  съм в мазето,ако ме търсите

Хехе, и на нас така ни се отразяват новите покупки. Преди пералнята излъска бейсмънта, сега за нова фурна трябва кухнята да се ремонтира изцяло... даммм.

# 530
..освен дето в хола има палатки,коледна елха,куфари и пр,инак сме мнооооооооо добре #Cussing out

като прочетох това си помислих "за 2 часа да съм боядисала сама мазето"  Laughing

# 531
Ники,той профес. бояджия уволни че не бил детайлен и нам= си =кво =си,мен ще ме изсели барабар с елхата и куфарите Laughing Ние се местим в мазето,ще спим там вече че не остана място из къщата,та боя,мокет нов и уокинг клозет от торнадо шелтър образуваме..и това всичкото заради пустата нова пералня..
*
Ния се прибра,мерси че питаш.Говори само на бг,едни чупки и стойки,смешка голяма + поне 3 кила отгоре от к хич нямаше нужда,но доволна,видяла,пътувала...

# 532
Ирка, радвам се, че сте спасили зъбчето. Хубаво е, че на мама и харесва.
Убедих се, че всичко е късмет и тук и в БГ.
Ева на Сцена, имаше доста сериозни преживявания с БГ зъболекари това лято например. Аз от друга страна направих същия такъв абцес на зъб с корона. Отидох, Х-Рей  каза, че започвам АБ и че не иска да дърпа и вади и ще се опита да спаси. След това ме прати на Ендодонист(не знаех, че има такава специалност), който потвърди, че не трябва да се пипа и че ще мине. Бях приятно изненадана, че нито един от двамата не предприеха скъпи действия.
Другата хвалба е за настоящата ми ОБДжи, невероятен човек- сяда и започва дълги изчерпателни обяснения, дава резултати и по телефона, което тук знаете е почти нечувано, пита кой лаб искаш да ползват, радва ти се, че кърмиш... как не я открих по- рано.

# 533
Източното крайбрежие - усетихте ли земетресението!?!? 5.9 във Вирджиния!

Стели!?!?!?

И Мис Нели го е усетила в ъпстейт НЙ!

Тук добре ни люшна на 4 етаж Simple Smile))) спомних си детството!

Докато люлееше се позачудих, но гугълнах... след това си смених стаутса в ФБ, след това погледнах да видя кой още го люшка ... хммм, Цоне, ти ли говореше за лудост някаква Wink

# 534
И в Пенсилвания разтресе. На 4тия етаж съм, но добре ни разлюля...
В Делауеър при мъжа ми три сгради с около 3,000 души са евакуирани - радват се на слънчевия следобед.

# 535
Източното крайбрежие - усетихте ли земетресението!?!? 5.9 във Вирджиния!

Agent, ние бяхме в парка и само една жена го усети.

# 536
  • WA, USA
Аз да се отчета, че сме добре, усетихме го и Иво много се развълнува, но докато излезем от къщи и то взе че спря Laughing Свекърва ми се притесни май, аз нали съм перде. Иначе цялата къща се полюля хем е на един етаж.

# 537
Seriozno zemetresenie. Opasnost ot cunami dochuh. Vsichki da se otchetat che sa ok. Az ot telefona piwa,na rabota sum. Dano vsichki sa ok.
Anet,kuraj.
Cone, pesha4kata li si hodite do parka?

# 538
# 539
so what? при нас усети ли се земетресението?

Общи условия

Активация на акаунт