134 Американки-весели, игриви, готвят отрочетата мързеливи за Айви Лийг!

• 32 460
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Честит рожден ден на Боби!

И аз да се отчета, при нас имаше много наводнени къщи, изпадали дървета, иначе самата буря не беше нещо особено страшно, но може би факта, че валя толкова много и почвата беще размекната допринесе за толкова много нападали дъвета. Точно пред нашата къща падна единия от боровете ни, на сантиметри от прозореца на сина ми. Аз имах предчувствие и той спа при нас, защото ме беше страх да не падне дърво и следобеда точно така стане- буквално се беще обърнало дъвото, дори не беще счупено, игличките се бяха опряли в прозореца. Този път ние изкарахме късмет, но имаме приятели, които са в много тежко положение, без ток, с големи наводнения, щети на коли, покриви... Добре поне, че не е студено- това беше най-голямата драма на ледената буря, която прежиевяхме преди 3 години.

# 646
 Честит рожден ден на Боби! Весел, здрав и умен да расте.
Бубка, честито и весел празник.

Тандори, късметлии сте, боровете падат много лесно.
Радвам се, че всички са добре след бурята.

# 647
  • WA, USA
Tandoori, радвам се че сте добре!

Честит рожден ден на малкия Борис! Много щастливо детство му желая  bouquet

# 648
  • USA
Честит рожден ден на Боби! Много да е здрав и усмихнат!   bouquet

Дано всички, засегнати от бурята да са добре! Източният бряг, чакаме да се отчетете!  Hug

# 649
ЧРД на малък Боби да е жив и здрав! nbirthday newsm67  Gift
Радвам се че няма сериозно засегнати от урагана!
Ние сме си в БГ и съм много щастлива сред близките ми хора тук!

# 650
Честит Рожден Ден на златен Боби!!! Да е здрав и много усмихнат!!! Бубка, честит празник и на теб   bouquet

Радвам се, че всички сте ОК, Тандури  Hug

# 651
  • The QC to be!!!
Честити рожденни дни на празнуващите  newsm67

Тнадури count your blessings и найстина, добре, че не е ледена буря. Преживях 1 такава с 4 см. лед на сутринта и цяла нощ се чуваше пукане на борове. Живеехме до борова гора, и беше голяма паника при първите няколко които се строполиха, а те като кибритени клечки се чупят при такива ледени бури.

Добре, че все пак беше само кат. 1. Дано се размине този сезон само с Irene.  Praynig

# 652
  • Boston, MA
Благодаря сърдечно за всички пожелания! Порасна ни бебето...

Отдавна Цонна не е сипвала по едно, айде аз днес да почерпя - ние отчетна тема ли сме, или лукова глава.  Mr. Green

# 653
За мен бутилката с бяло вино. Предполагам, че е студено. Не поделям  Naughty

# 654
Ихаа Ники не тъй понеделнишки  Laughing Ок де аз ще грабана таз запенена бира мммм

Бубка наздраве  Heart Eyes

# 655
Надявам се че всички са добре след Irene.

Edira, benson10 и lyuckanova, благодаря ви много за информацията относно изпращането на лекарства!

# 656
И аз съм на вино. Laughing

# 657
  • USA
Момичета, кажете хубав подарък за 3-годишно момиченце. Фръцла е, обича принцеси, но да не е кукла.  newsm78

# 658
Бубка, честит празник на всички ви! Боби да е здрав и щастлив!  newsm67

Цоне, ската се ти, хитрушоооо!  Laughing 

# 659
Момичета, кажете хубав подарък за 3-годишно момиченце. Фръцла е, обича принцеси, но да не е кукла.  newsm78

Winx
.Има страхотни рокли на принцеси в Таргет.Мойта дъщеря много се кефи на тях,и постоянно се преоблича,има също и много хубави спаркли червилца,можеш да аднеш към роклята:) Peace

Общи условия

Активация на акаунт