Рамадан Карим,Аид Саид и 132 пожелания за мир в арабско и не само.

• 59 102
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • сред маслини и портокалов цвят
Честит празник, на всички които празнуват! Да сме здрави и да има мир!

Срещата беше много приятна. Надявам се да се виждаме по-често и в по-голям състав.

Амал, Омчето е в провинцията, затова не дойде. Писа ми тя, ама аз нали съм овца, забравих.
Лю, това дето си отразила на снимката, ми е любимото природно състояние.
Златорог, умирам от любопитство да надзърна в наръчника, написан от дамите в този клуб. hahaha
Астарта, книгите ти са в мен. Ела на другата среща и ще ти ги върна. Mr. Green
Айа, хич ли няма да се прибираш по Коледа. Sad
bobynka, лятото ни чакай на кафе в Бургас. Grinning
Десииии, специални поздрави на теб! Липсваш! Надявам се, че всичко е наред и скоро ще се включиш! Пък и кой ще ни пусне новата тема Mr. Green Hug

Рени, видях те на балкона, привет! Laughing
Русалке, Омче, Олди, Алверка, Любе, Шамси, Ники, Свеар, Д. Макауи, Шило, Хриси(много готин тоз Митко, бе, другия път обеща да доведе кучето на баба си Laughing), Рози и рози, и сигурно някой ще пропусна-много Hug

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 12:10 от jasmin

# 436
Честит Аид на всички Hug

Искам да кажа, че срещата беше прекрасна, толкова свежи и интелигентни жени на едно място не бях виждала отдавна! Много се радвам, че се запознах с всички вас!

Желая весело изкарване на празника!

# 437
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Честит празник! Мир и щастие за всички!

Аз вчера трябваше да работя  Sad  Та затова и не дойдох. Обаче не се и съмнявам, че ви е било добре и ви завиждам,абсолютно неблагородно  Crossing Arms

Целувки за всички  Heart Eyes

# 438

Ейд Мубарак!
Нека бъдем живи и здрави! 
 bouquet Praynig  bouquet

Не се съмнявам, че срещата е била хубава.  Hug

Иначе да, за първи път май няма да бъда за Коледа вкъщи, за това пък хабиби ще се прибере до Аман за десетина дни да си види братчето...И аз оставам сама  Confused

Снощи правехме от любимите аидски сладки с фурми, а днес ще се готви празничен мансаф  за 7-8 арабски приятели на хабиби chef Вие как ще прекарате празника?
Весел ден  Hug

# 439
Честит празник арабелки! Мир любов и благоденствие за всички!

Аз отдавна не съм се включвала, но около мен нищо ново и интересно. Всичко си върви по старому  Crossing Arms и се питам докога ли  Mr. Green  А пък тази година ще ми е много нанагорно откъдето и да го погледнеш - матури, абитуриентска на големия. Малката и тя расте и пубертета почва все по-силно да ни тресе  #Cussing out Все се заканвам че ще си взема почивка от всички тази година  Mr. Green

За джиновете и аз чакам истории. И от срещата снимки ако има моля.
Гледам и нови момичета в темата - добре дошли   bouquet

На всички принцеси (няма да изброявам поименно)  Hug

# 440
  • София
Здравейте и от мен, момичета!

Много се радвам, че се запознах с тези от вас, които дойдоха на срещата (въпреки, че за малко за ги изпусна Rolling Eyes). На всички останали, надявам се да се видим скоро и с вас.

Тони, щом малкия е обещал да води кучето, ще го вземем другия път. Елмичка е много сладка, да ти е жива и здрава. А Каруми вече си има още един компанион за пакостите.

Амал, как си изкарахте днес в Патиланци? Ако следващие път вземеш Карим, ще доведа и брат ми. Няма да им е скучно, сигурна съм  Wink

Златорог, много ми беше приятно да се запознаем. Винаги като се сетиш, пращай поздрави и от нас на твоя приятел.

Русалке, много се посмях с теб. Щерките са много готини, Монира ти е наследила дар словото.

Шило, сетих се нещо за злояди деца. Даваш ли и витамини? Аз моя го подхранвам със Саностол. Много отваря апетита. Наистина, разликата е огромна. Свърши ни шишето преди 1 седмица и все нещо се замотавам и не му купувам. Количеството изядена храна спадна драстично. Пробвай, ако искаш  Peace

Аз съм цялата в мисли - трябва ми идея за корицата на новия каталог с екскурзии. Въртят ми се две неща в главата, ще видим. Когато съм готова, непременно ще се похваля.

# 441

Мир ,любов и благоденствие за всички!
 Момичета , отдавна не съм писала , но се старая да ви чета редовно.  Hug
 На всички които са имали повод за празнуване , честито на патерица .  bouquet
 Напоследък не мога да смогна със задачите си . Много проблеми ме завъртяха ,както в къщи ,така и на работа  Tired Чувствам се много изморена . Отделно от всичко това ме мъчи едно безсъние  ooooh! И за капак  , имам ядове и с децата  ooooh! Пубертетът така е затресал големия ,че само се моля по - бързо да го минем  #Cussing out И пак няма да има спокойствие , щот сега пък малката навлиза в него  Tired
Радвам се за вас , че сте успели да си спретнете срещичка  Flutter Със сигурност сте се заредили с положителна енергия една от друга . Така ми се иска и аз да ви видя на живо всичките  Sad
Засега това удоволствие успях да го изпитам само с Никито . Но живот и здраве , може да имам късмет за среща и с вас .  Heart Eyes
Нацелувайте дечковците от мен . И много  Hug за всички .
Лека вечер от мен за сега   bouquet

# 442
  • Egipet
честит празник на всички.мир и любов  bouquet  bouquet  bouquet

# 443
Честит празник!Нека мир и благоденствие,здраве и щастие да царят в домовете на всички!Нека станем по-добри,да отворим сърцата си за влижните и нека Божията светлина осветява пътя на всеки!

# 444
Ами честит празник и от мен!

Със закъснение защото вчера от купонясване не ми остана време за интернет. За първи път родата се събира у нас да празнува.Преди това все имахме някакви извинения да избегнем това главоболие -ту бяхме младоженци, ту бременни, ту с бебета.....ама край вече....Добре поне, че зълвите ми имат приятния навик да ми мият чиниите и да си носят храна  Mr. Green    След семейното събиране ходихме у приятелско семейство. Имаше там една тумба индийки,много исках да ви покажа как бяха облечени, но дори в нета се затруднявам да намеря нещо толкова шарено, воалесто и пайетесто.

До скоро

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 11:52 от скЛЮчени вежди

# 445
Здравейте момичета  bouquet

честит празник на всички празнуващи   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз съм пиша от един клуб,дано скоро да се разписвам и от къщи  Laughing

Ние сме добре ,дребната напредва успешно в дебрите на първи клас ,новата им програма е супер ,залагат на мисленето на децата,а и учителката им е супер.Уроците са научени още в училище,само домашните им са малко повече,но тя е свикнала от градината.

Поздрави на всички   bouquet

# 446
Момичета, честит празник на вас и семействата ви! Хармония и любов да царят в мислите и домовете ви!  bouquet
Благодаря за поканата за срещата и съжалявам, че нямаше как да се включим! Peace
Добре дошли на новодошлите и добре завърнали се на появилите се пак  Wink

# 447
Мацки, скивайте как се дюздисахме с моята приятелка Биляна, защото си правихме закъснял купон с костюми покрай Вси светии. Опаковахме се и обрахме лаврите:)) Най-забавното е,че се обадихме на гаджето по скайп да му изкараме акъла

Като ни видясе стресна и започна да ръси благословии на майтап  hahaha  мисля, че много добре се справих като за пръв път с хижаба Joy

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 18:18 от Златорог

# 448
за тези,които не ме познават, аз съм отляво. Сестра микато видя снимките изпадна в потрес. Защо така, много хубаво ни стоят според мен!

# 449
Аааа, Златорог, перфектно си се справила с връзването. Peace Пък и ти отива, но ти си много красива по принцип. bowuu Hug

Уго, радвам се, че се обадииии. Hug

Олди, за следващата среща те искам на линия. bowuu

Айша, благодаря за пожеланията, и за теб  да се сбъднат пожеланията. Hug

Шамсче, и аз скъпа съм уморена от комбинацията пубертет и дребосък. Rolling Eyes Скоро няма да има почивка. newsm78

Склю, стига си се скатавала и почвай разкази за джинове. Нали питахте имали ли сме преживявания - аз не съм, а ако имам сигурно ще си изкарам акъла. Помните ли един филм за зъл дух, който се въплъщаваше в хората и се местеше от един на друг, нямаше разни кой знае какви зловещи ефекти, но въображението си ги развихря само. Падналият ангел се казва.

Фийл, успех с творческото търсене, чакаме да покажеш творението.

Айа, жалко, искаше ми се да се видим около празниците. ааа, ще станеш ти специалист по мансафа. Аз сладките с фурми вече ги владея много добре.  chef

Никито, сети се най-накрая да се разпишеш, защо така ни изостави?

Ясминке, четеш ли ги ония забавните другачета? hahaha Как е бебка, а зетя? Sunglasses

Поздрави и на Дуа, Разан, Омче, Астарта и всички дружки. Hug

Общи условия

Активация на акаунт