Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предложените заглавия за следващата тема?
Какви са професиите на някои от участниците във форума?
Какви са мненията относно покупките за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предложените заглавия за следващата тема?
Предложените заглавия за следващата тема включват: „Рита плахо мама вече януарското човече“, „Сън не спи, върти се мама, пол да разбере на бебче, за да купи премяна“, „Януарско мъничко човече, рита мама силно вече“, „Шава, скача и не спира януарче сладко диво“, „Мама вече е щастлива, че усеща бебче мило“, „Шава, рита и расте януарското дете“, „Лято, слънце и море, януарчето със пълна сила си расте…“, „Януарските тумбачета чакат с трепет ритниците на своите хлапачета“ и „Сладки мънички юнаци ритат мама и въртят каваци“.
-
Какви са професиите на някои от участниците във форума?
Участниците във форума упражняват различни професии, като например обслужване на клиенти в телекомуникационна компания, организиране на пътувания в чужбина, социален работник в дом за деца без родители, прокурор, касиер в бензиностанция от верига, студенти, куриерска фирма и застрахователна компания.
-
Какви са мненията относно покупките за бебета?
Мненията относно покупките за бебета варират. Някои бъдещи родители започват да купуват големи артикули като колички, люлки и детски седалки за кола рано, докато други предпочитат да изчакат до по-късен етап от бременността. Освен това има и такива, които приемат употребявани дрехи от приятели с пораснали бебета, надявайки се да спестят пари и да получат артикули в добро състояние.
-
Какви са мненията относно суеверията по време на бременност?
-
Каква е важността на изследването на съвместимостта на кръвните групи между родителите?
И съм много против клишето за цветовете - защо пък момиченцата да не носят сини дрешки?!
То затова е клише, защото е вярно за масата хора, та на опитващите се да избягат от клишето им е доста трудно
Нали знаеш, че има и безделници сред нас, та време за чаршафи има бол

как може такова нещо, да несме в траур, ами слънцето, направо незнам как ще си намеря количка, като всичките са такива
Дрешки ... ами още не ми е дошла музата и на мен, иначе с радост бих взела от близки, каквото мога и от малката ще ползвам ...
. Една моя колежка, след като разбра, че няма да се правим сватба и дори само да подпишем, ако трябва ми каза " Е, ама той ще признае ли детето?" -
. До тук обаче е купила само един огромен заек
. Мъжът ми и малкия искат момче, вече твърдо. Аз още се надявам на момиче, но някак усещанията ми са за момче.

иска ми се само да поосвежа нещата с няколко ръчни заврънкулки за кеф
. Занимавам с програмиране и проджект менинджмънт в една маркетингова фирма.
Но следващото гледане ще е чааак през далечния септември. Лошото е, че израстъкът на шийката на матката, за който ви бях споменала, се потвърди че е полип. Не знам какво значи това, моля някой ако си има такова нещо да сподели. Аз разбрах, че не пречи на бебето и за сега се успокоих.
(в 20 г.с. пак ще гледаме), но не съм се престрашила да пазаря. Едни познати с близначки ни обещаха дрешки, но смятам и аз да си напазаря, споделям мнението на мамите, че бебешките нещица са толкова сладки, че няма да мога да се спра като почна