Отговори
# 105
loryn, цитата е много хубав. Дано да се включи скоро Hug
Лорис ме побърква, само мрънка да го нося, а аз съм вир вода, много ми е жега. Понеже навън вали и не можем да излезем, направо не се трае ooooh!

# 106
Здравейте мамчета и бебчета!  Hug

Аз само  да кажа, че сме вече в България и не мога да успея да ви изчета, като ли да пиша (не че на някого ще липсвам изобщо).

Септември се надявам да наваксам поне с четенето.

Искам само преди да ви пожелая весело лято да кажа на Огнена, ако може да не се сърди на Кремена-мама. Сигурна съм, че репликата за спокойствието не е казана с лоши чувства, но майките с кротки дечица трудно могат да разберат другите с нервните бебенца. Да, вярно е, че често неспокойствието на майката се отразява на детето, но аз съм твърдо убедена, че всяко бебенце си се ражда с характер. Вече с риск да стана супер досадна пак ще дам за пример моите деца - втората ми дъщеря беше най-нервното бебе, въпреки че аз лично бях в най-спокойния период от живота си. Голямо предизвикателство е нервно бебенце вкъщи, особено когато има и друго детенце, но всичко минава. Така че, Огнена, моля те пиши пак, аз лично чета с удоволствие искрените ти постове.  Hug

Хайде, хубаво лято от нас (въпреки мрачното време навън)!  Hug

# 107
Лори, миличка, няма за какво да те е срам  Hug   Нормално е като са те наплашили с разни диагнози да се вторачваш в детенце и да ти минават сума ти филми през главата. Важното е да не се поддаваш на мрачните мисли, да си повтаряш, че всичко ще бъде на ред, че Бобчо е най-здравото детенце и че това е само един лош период, който всеки момент ще отмине. Мисля ви постоянно, нали са на една дата с Мъро и ми е като мое детенце. Още повече, че много добре ми е позната тази област...за съжаление....
Погледни този филм ако не си го гледала до сега. Виж всичките части. И другите да го видят. Има голяма истина в него....

http://vbox7.com/play:b3a84b06

# 108
ЕХЕЕ КАК НИ ЗАВАЛЯ Crazy

Ми ние ще се самономираме hahahaза спортно бебе може би нали ходим на плуване JoyВсички номинации много ми харесват много са забавни  Party

Напълно съм съгласна с pesl предизвикателство си е просто аз когато Марти мрънка на моменти усещам,че много се изнервям и все се опитвам да се контролирам,но не винаги става!Колкото до психолози и т.н. напълно подкрепям,че е добре в такива или семейни проблеми да се посетят няма нищо лошо даже напротив те са за това Peace

# 109
Моника, откога ходите на плуване и добре ли му понася? Аз мисля да започнем от септември и единственото, което ме спира е страхът от вируси, макар че нямахме проблеми с малката дъщеря, но почнахме от около годинка.

Според мен даже големите предизвикателста с децата предстоят: нали сте чули приказката: малки деца, малки грижи, големи деца, големи грижи. Аз големите въпроси за възпитанието на децата започнах да си ги задавам, когато ме изнервя голямата ми дъщеря с реплики и отношение, което май не се дължи само на пубертета, ами и на лошия пример, който й давам всекидневно със сприхавото си и нетолерантно поведение.  Hug

# 110
Аз искам да номинирам и pesl за полезни постове, защото винаги ми е била полезна с нейния опит и я чета с голям интерес. На мен ще ми липсваш Hug
По повод на малките деца и малките грижи, една колежка казваше "Когато са на три ти иде да ги изядеш, а като станат на тринайсет се чудиш защо не си ги изял" Joy

# 111
Ако знаете каква кошмарна нощ имахме с дребния... какво му беше на това дете... имам чувството, че цяла нощ ми е висял на цицата... а как ме цепи глава  ooooh!
Евилче и аз съм яхнала метлата  afwitch

Честита месечинка на малкия сладур на Яребичка и на всички други бебчовци  Hug Да са живи и здрави, за радост на мама и тати   bouquet

Креми стахотен уикенд, ти пожелавам, изпълнен с незабравими емоции и романтични мигове  Hug

Идеята с номинациите е страхотна и браво на Лори за ентусиазма и времето, което им отделя  smile3501 Просто нямам какво да допълня след всички готини предложения  Party
Ама и анкетата ни е един път  newsm74 Ади   bouquet Аз съм от пазещите окръжност  hahaha Joy

Не искам да ставам досадна с постоянното ми дуднене как приучих дребния да вкуси нещо различно от кърма, но при нас сработи, така че на трудно захранващите се, ще предложа да пробват да дадат първо сокче с морков, например. Има готови на Хипп. Аз по стечение на обстоятелствата се наложи да дам сок заради един раздрискан период на малчо и изведнъж, както не искаше да вкуси нищо, с охото започна да приема и различни вкусове. Сокчето морков + ябълка на Хипп е страхотно и така детето свиква да приема и други вкусове, но чрез биберон... после нямахме проблем да приеме същата комбинация, но с лъжичка  Naughty На желаещите да опитат пожелавам УСПЕХ Peace

Песл  Hug добре дошла на родна земя  welcome Веднага те номинараме за приза пълна къща и за полезното инфо, което даваш Peace На мен лично ми липсват готините ти постове, така че ще се радвам да намираш по някоя и друга минута време за нас  Hug
Ех Евридика ме изпревари  Peace

# 112
Здрастиии захарчета мили,
аз 2 дни бях с една приятелка на плаж, а мама гледаше Мила  Embarassed та сега чак ви изчитам, че като се прибера от плаж гледах да наваксам с детенце.
Честито на патерици на Вени - да си жива и здрава и много обичана
Честита месечинка Симето на Яребичка и естествено на всички  бебоци
Креми - да си прекарате страхотноо
песл - е що пък да не липсвате на никой ??? ама че глупост  Hug
за прегракването кой питаше  Embarassed Мила беше също така.В четвъртък и предразня гласа все едно като болна, но нито има Т , нито кашля и аз не я заведох на лекар, обаче до понеделник като не мина и отидохме.Е нищо не отки педката, давах 4 дни витамин Ц и чай от лайка 2 дни както правиш и ти .Днес сме значително по- добре.Но и аз много се чудих от какво пък така стана.
За номинациите - бравоссс  Hug много са сладурски. Аз не мога да измисля някоя в която да влезем де, но наистина са много свежарски
Чао засега от мен . ЦУН-ЦУН-ЦУН 

# 113
Здравейте някой заспа и бързам да пиша,не знам как смогвате ,да чистите ,перете,готвите,гладите,и с бебо да се грижите като и навън сме по5-6 часа аз лично не успявам Sickи при нас времето се заоблачи и ще вали,ни есъщо ще пътуваме за село при нашите за две седмици,може би няма да мога да ви следя и пиша #Cussing outdayzi83 -много е лошо да не се наспиш,лягай в първия удобен случай Peaceloryn-ама ти верно помниш всичко,признавам те и аз много ви обичам ,но не помня всичко Hug Crossing Arms newsm78 захранихме се със сок от ябълка на 2месеца и 10 дни Peaceвсички номинации ми харесват,ако има такава за тежка бременност със сигурност съм вътре,дори не съм ви писала с подробности Naughtyаватарите са ви страхотни и аз искам нов,но само ако   Яребичка ми помогне Embarassedи в тоя ред-да ти е живо и здраво детенцето,много да те радва и слушка,и на всички останали ,които днес празнуват-обичаме ви Hugаз пак да си питам като ни взимат кръв за изследването трябва ли да сме на гладно,защото ядем между4-6часа сутрин и и не знам как ще стане това newsm78monika89-браво за плувеца,а мен да си призная ме е страх да го водя на това мероприятие ooooh!

# 114
Цитат
"Когато са на три ти иде да ги изядеш, а като станат на тринайсет се чудиш защо не си ги изял"
Joy  Joy  Joy много яко!
Здрасти от нас  bouquet
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!
Много ми е готино да чета за номинациите Mr. Green
И в Пловдив се задава ураган newsm43

# 115
  • Mostly in my mind
здравейте.  Simple Smile едно следобедно кафенце от нас, вместо запис, че няма с какво друго да се включа в момента

# 116
Здравейте мами и бебчета
Бая се бяхме позагубили ама нали и каката е в нас,та с две деца малко зор да стигна до компютъра.Така,така  smile3508 да видим сега:няма с какво да се похвалим освен,че започнахме със захранването,но май много не ни се получава,детето най-обича да си суче и това е.Да се похвалим вече сме 8800 гр и 70 см(само 500 гр е качил този месец  мамин шишко)Май печелим приза за най-големи бузки,а   newsm44
Биха ни ваксините във вторник и този път малко се зачервиха крачетата и сме едни отнесени и спящи 1-2 дни,ама днес гледам влизаме във форма  smile3501
Засега толкова че доста работа ме чака

# 117
  Честита месечинка на Мони на Яребичка, все така да я дарява със слънчеви усмивки.   bouquet
  Мецанке, по-добре спокойна трътка, отколкото притеснена трътка за детето. То им е лесно на мъжете после да се тръшкат, иначе чакат и те със свито сърце да чуят какво става.
  Пчеличке с тази усмивка Бобърчето доста мацки ще свали  Simple Smile
  Дейзи вчера нямаше пълен памперс, чак днес с един тон по-светло. Дано БиоГаята помогне, но ми прави впечатление, че с нея ака през ден. Милата ни педка не благоволи да си вдигне телефона. Аз хубаво исках да я сменям, но мъжа - не. Но това и последното 6-месечие или мъжа да се оправя, аз нямам нерви.
   Браво за вдъхновените номинации, подкрепям  ги с две ръце  bowuu . А Боби в бобената шушулка и Борянка-Сладуранка са борбени деца и ще докажат на майките си, че всичко им е наред. Толкова много си ги обичаме, че няма как да не е така  Heart Eyes
  Аз съм при свеки, вече втори ден ...

# 118
оооооооооооооо Лолитка, това ми е любимото  Hug блааагодаря ти, подобряваш ми настроенийцето!
Драйвърче, делите приза  Hug

чакам бурята, зажадняла за дъжд и вятър...ще се изпечем живи тука

дадох на бобчето пюре с краве масло за първи път -зел. супа с мляко на гербер

Бобо днес стачкува-каза, че нямало повече да спи  Tired

# 119
много интересно тук, ама има кашони за влачене - в този ред на мисли - мама хамалин  Embarassed

иначе светли - бебе 5 минутка - не може да стой без забавления сам повече от 5 мин
а мамата - работлива, поспалива, бивша кокона

Общи условия

Активация на акаунт