Отговори
# 90
Оххх, сладки Бобовци такива- да ви схрускам пампитата аз на вас! Mr. Green
И Клечо и Мечо и Лорис естествено много готини беее. Много пълнят душата,продължавайте все така да поддържате духа на темичките ни със снимчици на сладурите! Heart Eyes

Дани Hug

Ад-и, Благодаря ти за схемата! Hug
Аз днес,докато се чудя с какво да продължа захранването и Крис си свърши работата.Такава доволна усмивка ми дръпна след това,а миенето и смяната на памперса бяха едно от най-големите предизвикателства за майка му досега- голямо търкаляне,ритане,дърпане на каквото му попадне,викане-лудницата беше пълна! hahaha

Светле- ама вие още в БГ ли сте?- Супер,ако е така!

За номинациите сега се сещам,че в категорията за Медийна изява се включва и Надето с Борянка Peace
За борбените бебенца-герои се включват и Йоанка на Мим,Мартинките,Виктория,освен сладурите изброени до сега и Боби от бобената шушулка е там! NaughtyСпоред лекарите е преборил толкова много болести,а всъщност... си е ЗДРАВ! Hug
Ние с Крис в категория за пътешествениците не се вписваме.Откакто се е родил имаме само 2 полета от по час и половина и това е!Докато Яребичка и Симето, Бенджи и Краси, Софи и Валето, Теди и Светли и доста бебоци имаше пътешествали вече доооста повече от нас!
Предлагам приз и за аватара на Хепи(,ама някоя друга мама да го измисли,че мен не ме бива)- вижте я тази Елиза само!  Laughing
Днес пазарувахме малко дрешки за Крис и баща му намерил в един от магазините много подобни очила на нейните и го снима с тях,много беше смешен Mr. Green
Хайде,спирам се вече.
Лека и спокойна нощ от нас!
П.П. Както винаги аз съм Караконджула и мога да се номинирам за най-мързелива и късно спяща мама bowuu Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 02:08 от Totoni

# 91
Добро утро!

Аз пийвам кафе и заминаваме за така очаквания уикенд, така че ще ви чета живот и здраве в неделя вечерта, а дано поизпишете много странички, че обичам да ви чета.

# 92
Добро утро!
Кремена,благодарско за кафето и закуската!Мноооого хубаво и незабравимо да си изкарате! Hug

За номинациите!

-най-рано захранено бебе
-предлагам моето гардже (на 2,5 месеца с КМ)
-за похотлива мама-Мим  Peace
-за "свежи" идеи-Мим,за компанииката всяка сутрин
-за бебета герои-Боби на Лори,Борянка на Надето,Вики на Примавера,:Мони на Мими джобното,Йоанна на Мим,Мартина на Мартина,Ванката на Амидала
-постове с много настроение-на Пчеличката и Булчето
-Люто чушле-Огнена (може да бъда и линчувана  Whistling)
-най-захаросани-групов (как звучи само?! Blush)
-Ако няма рима-удариМА- bowuu
-късен пост-Тотони
-пълна къща-за мамите с 3 деца
-за аватар-Хепи,Лори и моя милост  bowuu
-полезни съвети (и чрез инфо)-Хепи,Бенджи,Фентъзи
-учаща мама-Фентъзи и Мими джобното
-бебе "каскадьор"-Лина (паднала от дивана),Венци на Ади (от повивалника май беше),другите да си кажат,че не помня
-мама Фотограф-Дидишонче
-цветен пост-Ади и Катюци

Хайде толкова за сега.

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 08:20 от Стани~87

# 93
  • Полски Тръмбеш
ДОООБРО УТРО!!!  Grinning

Praynig  ЗА БУЛЧЕТО  Praynig Praynig Praynig БЪРЗО ДА ИЗЧЕЗВАТ БОЛЕЖКИТЕ
 Praynig ЗА ВСИЧКИ В НУЖДА
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ БЕБОЦИ!!!
ЕЙ ТИЯ НАШИ СЛАДУРИИИ  Heart Eyes ИДЕ МИ ДА ГИ НАМАЧКА И НАЩИПЯ И НАЦЕЛУВАМ.... СЛАДУРИ!!! ПУПУПУ

КРЕМЕНА ДА СИ ИЗКАРАТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕКРАСНО!!! и чакаме снимки  Naughty  Hug Hug Hug
ПОРЦИЙКА И ОТ МЕН  Mr. Green

с любимият ми цвят  Crazy ммммм днес не ме чакайте   Blush  него го чакайте след 19-20 часа  bowuu  Joy Joy Joy

тръгвам дългът ме зове..........

# 94
Добро утро!

Аз нещо се чувствам като парцал ... Сигурно щото ми дойде!
Мъжо сутринта ме изкара извън кожата - в 7.15 му звънна телефона и събуди детето съответно, понеже го беше зарязал на кухненския шкаф, а както знаем нашата къщичка не е 120 квадрата!  Crossing Arms То се мъчиш да му правиш режими и на някой му дреме, че ще стане по - рано и ще му се обърка целия ден!

Креми, да си изкарате страхотно!

# 95
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро снощи забравих да напиша за бебе любовчийка номинирам Красито на Бенджи Simple Smile

Чакаме татито и отиваме на плаж Party Party

# 96
ДОБРО УТРО МИЛИЧКИ!
ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЗА НАШАТА МЕСЕЧИНКА И ЧЕСТИТО НА АСТРАЛНИТЕ НИ БЛИЗНАЦИ!

НАДЕ, ВИДЯХ, ЧЕ СА ТИ ОТГОВОРИЛИ ЗА АВАТАРА, НО АКО ИМАШ ПАК НЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ ПИШИ!
БЛАГОДАРИМ НА АДИ И ГАТОФИЛИЯ ЗА НОВАТА ТЕМА!
ЦУНКИ ПО МУЦУНКИ. НИЕ ЧАКАМЕ СВЕКИ ДА ДОЙДЕ ДА СЕ ГЛЕДАТ СЪС СИМЕТО, ЧЕ АЗ ДА ИЗЧИСТЯ, ЧЕ УТРЕ НИ ИДВАТ ГОСТИ С ПРИСПИВАНЕ И ЩЕ ПРАВИМ КУПОН В НАС:)))

# 97
добро утро, момичета!

Честита ви месечинка, Яребичке!  Hug
Не мога да намеря какви проблеми е имала Надето с аватара, ама на мен оня ден ми се изпилиха нервите в опитите ми да кача нова снимка. 1 час си играх във Фотошопа да нагласям размера според допустимите прословути пиксели 160х200 и всеки път ми даваше, че размерът е по-голям от допустимото.  #Cussing out
И все си мисля, че едва ли е нещо чак толкова сложно, след като почти всички тук си сменяте аватарите редовно. Моля, някой да ме светне по въпроса, че ми е много интересно какво неправилно правя.. newsm78

Аз вчера бях на АГто ми тук в Пловдив, на която имам огромно доверие. Само с едно пипане, без да казвам нищо, установи че съм прекарала леко възпаление след операцията. И действително лявата страна на операцията все още ми е леко изтръпнала и боли и това беше още от самото начало. Ходих на 2 лекари в Германия и всеки ме гледаше с какво ли не и заявяваше, че било нормално след операция да ме боли. И че най-вероятно имам запек и въздух в червата. Даже ми изписаха малки клизмички. Абе и там лекарите са зле. Убедих се. Просто имат добра апаратура, но иначе с едно пипване нищо не могат да кажат, защото без апаратурата са повечето абсолютно несигурни и загубени...За щастие няма нищо страшно и не е нужно нищо да правя. Ще си отшуми с времето.

Иначе пак се будим в 4, въпреки че въведох кашата. Ами явно няма значение какво яде вечер.
Някоя от вас пита защо я давам в 18 и после кога яде. Давам я вечер уж да го засити, но не преди лягане, за да не му е тежко на корема. Иначе последното хранене е кърмене и директно след банята в 20:30, а в 21:15 обикновено е вече заспал. не мога да го откажа от кърмата, имам чувството че и 5 бурканчета да изяде, пак ще си търси млякото. Дано сам да се откаже някой ден.

Номинациите са много забавни  Grinning

хайде, отивам да го видя. Ако се сетя още нещо, ще допълня.

Хубав ден!!!

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 10:47 от Sofie

# 98
Честита месечинка на малкото ни сладко зетче Heart Eyes  bouquet
Да Ви е жив и здрав  bouquet
Номинациите ми харесват много подкрепям ги всички до сега!
Хареса ми Кокорчо на Амидала Joy, верно е голям Кокорчо Heart Eyes Hug
За лъвско сърчице, определено Мони на Джобното Миме!
А и Борянка не е преборила болестите (но и това ще стане Praynig), ще ги следим нещата,но тя ще се справи,няма как иначе както и милото ни Бобче Heart Eyes, благодарение на прекрасната му позитивна и силна мама Hug  bouquet
Та номинирам и Лори за най-силна и позитивна мама въпреки трудностите и тежките прогнози(които никога няма да се сбъднат Naughty)
А похотливото Миме,няма да го коментирам Joy Hug
До след малко,че Пуханчица нещо недоволства,а и ме чака готвене за бати и един куп други задължения!

# 99
Добро утро
Още сънена и с кафе в ръка ви поизчетах
Чудесни са номинаците  Peace, ама нямам нищо в добавка вие сте уцелили повечето Mr. Green

мама готована-пу за мен Crazy колкото и да е срамно за мен е така  Embarassed

Бебчето нещо мио скрива шашките вечер-не иска да спи и през деня,както е това чудо непознато ми беше почти 6м  ooooh!..... почна пак да се буди рано да иска да яде, а уж вече е голям мъж,незнам как ще избутам днес само си мечтая за сън  Tired

# 100
Добро утро момичета. Признавам си без бой не съм ви чела много все сме навънка и само от време на време се включвам Simple Smile
Много благодаря за номинациите, Стани  Hug аз бих номинирала Кремена Мама за най-положителни постове. За другите, които си написала съм съгласна на 100%
Честито на Вени на патерици, много щастие, любов и успехи да съпътстват живота й Simple Smile
Честито и на месечковците днес, да са послушни и весели деца Heart Eyes
Изчезвам, че си чакам мъжо да ходим на РД (ще има яко размазване)
Адио от мен, целувки и умния (ако не е умния да е русия) Simple Smile

# 101
Добро утро, днес отново изпуснахме разходката, отново детето ми беше будничко и си играеше само на спалнята, сокато майка му си спи  Embarassed
Стани страхотни предложения  Hug
След малко, като заспи беб ще ги извадя всички номинации да ви ги покажа, е ако някой иска да го направи нямам нищо в против  Mr. Green

Честита месечинка на Мони!
цунки и прекрасен ден!

ооо Стани  hahaha изпуснахте приз за ранно захранване-номинирам Даниелка на Янчето, Борянка на Нади, Вас и Бобо на Фентъзи  Peace-но все си мисля, че Даниела или Бобо печелят

# 102
Мале, как вали
Размина ни се разходката, бяхме заспали и се будим, а на вън станало нощ Shocked
Номинациите на Миленка са супер. За лъвско сърце, определено печели Мони Peace За бебе каскадьор също има доста, скоро и Лора май падна от дивана Wink
Аз измислих една страшна глупост: номинация за мама игленик- с най-много шевове след раждане Joy Това в кръга на шегата Mr. Green

Най-силна мама номинирам Лорин, мими джобното и надеждата. Направо и наградата:

Лек и безоблачен ден ви пожелавам!

# 103
  • София
Добро утро, днес съм Big Evil  afwitch newsm29

# 104
Поздрави от мама ЧУДОМИРА за всички..Слагам един цитат много красив от нея
"не знам как стана така, откакто има Ели, няма минало и няма бъдеще, има само сегашния момент".
Дано се и включат скоро  Hug

аз не съм силна, още по-малко позитивна  hahaha Ако знаете какво писмо дръпнах на Мими М, чак ме е срам...няма такъв негативизъм.

много ми харесва купата-Евридика   Hug страхотна е, ще я метнем на първа май-май

Евила   Hug -малък, голям наш си е, ще си го траем!

Общи условия

Активация на акаунт