Отговори
# 510
Ей, Йоанче, забравих да кажа" добре дошла" по кварталски!

Момичета, днес най- отговорно смятам да се отдам на почивка, т. е само на Елиза и нищо друго да не правя! Mr. Green

хайде, цунки и да ви е хубав деня!

# 511
  • София
Момичета- стискайте ми плаци, днес идват майка ми и баба ми на гости- за деня де.
 Hug Hug Hug

# 512
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро, ние се събудихме в 5:30  #Crazy Добре че в 7 заспахме до преди малко.

Искам да попитам има и други които ядат на 3 часа точно? Направо вече се чувствам изцедена от всякъде, всички силички ми взема това дете ooooh! Сигурно ми се връща че и аз съм била много ревливо бебе  Rolling Eyes
Сега е седнал в мен и си играе с една дрънкалка.

# 513
  • Русе/Germany
Мими и след пюрето/ кашата пак на 3 часа ли яде?
Боби скоро си разреди храненията, но до скоро и той беше на 3 часа.
Little Evil, имаш палчета, повтаряй си че скоро ще си отидат и готово  Wink

# 514
Добро утро бонбони и мами  Hug
мойто диване още спи  Shocked и аз не знам какво да правя! Сега ще се събуди и ще трябва да ходим в най-голямата жега на разходка!
Благодаря на всички за отговорите за столчетата. На мен сестра ми иска да го подари на Ема, но някак сърце не ми дава да и кажа да ни купи такова за 350лв. Все пак не е милионер!
Снежи, а твоето столче какво е? И каква закуска мечта си сложила....
Мими, Ема си хапва на 3,5 часа, та понякога даже и на 4ч.

# 515
добро утро!
Валето заспа в 8 и още не се е събудил, а аз използвам да драсна някой ред и след малко изхвърчаме на разходка.
За Хепатита  не мога да се изкажа, но четох с интерес мненията ви. Не съм чувала иначе да има ваксина срещу А..
Столче нямаме още, обещаха ни едни приятели тяхното, но нищо не са казали по въпроса. Все още не мисля да ползвам такова, искам да почне малкият да седи по-стабилно. Вчера вдигнах облегалката на количката на последна степен и той залитна странично..Когато му дойде времето, ще го мисля. Засега се храни в шезлонга. Нямам против да следя вашите предложения, но казвайте и каква е марката заедно с качената картинка.

Честит рожденник на Хепи с малко закъснение!
cama честита ви месечинка и на вас!

mimi_jobnoto яде и моят на 3 часа като малко бебе, освен когато не си проспи яденето. Дори след като е ял каша и пюре.
Снощи дадох кашата в 8:30 след банята и спа до 6 непробудно, иначе ми се будеше в 4. Затова се и чудя дали да не му я давам тогава предимно..

# 516
  • Варна, морето, сините вълни...
Да Снежи и след кашата (даже и сука) пак след 3часа гладен. Аз само 1 път съм му давала каша де.
А Софи след кашата дава ли му мляко( кърма или АМ не знам на какво сте  Blush)

# 517
  • София
Привет, момичета  Hug!
Наминавам да ви видя набързо, защото днес пак ще е страхотна жега и с беболина ще забегнем при моите родители. Нещо е яхнала метлата тези дни и не знам зъби ли са или какво, но е голямо мрънкало. Освен това се научи да заспива на гърда и иначе не ще - може да се врътка с часове - и направо не знам какво да я правя. Някоя друга кърмеща мама да има такъв проблем?
А вчера се вписа и в отбора на бебетата-акробати, като падна от спалнята. Голям рев му изрева, но никъде нямаше нищо зачервено и половин час след това отново се премяташе от корем по гръб и обратно, така че май тоя път ни се размина  Sick!

За яденето - и тя яде през три часа най-често, но нощно време си спи.

# 518
  • Русе/Germany
Юле, моето е на Cangaroo но мисля че е по-стар модел и вече го няма в сайта но имат сега същите като нашето Naughty само където нашите предни крачета са с колелца а новите са без. Аз си го взех втора употреба понеже не ми се даваха 150лв за столче Sad

Мими, и Боби в началото много бързо огладняваше след пюрето или кашата но вече започна да държи повече време. Мисля че с времето ще се нормализират нещата. Аз очаквах че ще изкарва по 4 часа след пюре а той на нямаше и 3 часа ревеше зверски гладен. И бях питала тук и ми казаха че с времето ще започне да си удължава часовете и наистина така стана.

Sofie, не му ли става тежко на стомахчето вечер newsm78

# 519
Честит рожденник на Хепи, макар и малко на патерица. Да ти е голяма гордост и помощ и пример за по-малките Hug.

Момичета, като някоя свекърва ще ви призова да внимавате при избора на стол за хранене най-вече за коланите. Трябва да са като на количка- да обхващат и рамената. Иначе се случва ето това:

Hice, uh?

# 520
Здравейте и от нас!
Хепи, честит ти рожденик на патерици, да е жив и здрав, да расте умен и щастлив.
Хепи, 3 пъти прочетох последният ти пост и реших, че Лизи е проходила.  Grinning Иначе умът ми не побира как е успяла да свърши всички тези бели.
Завърнахме се в София след двуседмичен престой при бабите и вчера беше шок и ужас. Мисля си, че Дара беше забравила как изглежда къщата ни и опознаваше всичко отново, мрънкаше непрекъснато и все искаше да е в ръцете ми.
Да споделя и аз нашия актуален режим:
7-7.30 кърмене
10.30-11 кърмене
14-14.30 кърмене
17.30-18 кърмене
20.30 къпане
21 кърмене
Заспива докато се кърмим и към 21.30 я прехвърлям в леглото. Проблемът е, че между храненията спи само по 30 мин и аз нищо не мога да свърша, нито мога да си почина, стигат ми колкото да хапна и да пооправя малко в къщи. Готвенето го пставям за таткото като се прибере, а чистенето за събота и неделя.
Днес, обаче, малката ме изненада с късно събуждане в 9.30, след като в 6ч категорично беше върната да си доспива. Simple Smile Може да е поредната смяна на режима или да е заради жегата, виждам че и други бебета днес са се успали.
Все още не сме почнали да се захранваме, но вчера купих едно пюре тиква на хип да стои в шкафа. Вече много се протяга към масата докато хапваме и даже предъвква много смешно с издадена напред устичка.
Уф, стана много дълго, дано не е досадно.

# 521
  • Mostly in my mind
здравейте и от нас. да почерпим за половин годинка  Heart Eyes

столче за кола ни подариха ей такова http://www.bebe-best.com/images/bertoni-mac-meal-letter-space-purple.jpg няма някакви екстри, най-обикновено , но се надявам че ще върши пак същата работата.

искам да питам мамите, които дават каша, по колко мл изяждат бебетата ви?

# 522
Номерче, прави нещо като пълзене, по- скоро се влачи по корем, но е много бърза.

Видяхме Йоанчето и Криско. Абе тия мъже много големи ! Heart Eyes
И Криско, и Валето на Софи са много големи и красиви! Лизито пред тях е едно сладко миньонче.

Елиза рядко издържа по четири часа между храненията. Замислих се, че май трябва да и увелича дозите. Сега хапва по едно малко ( 125 гр) пюре. Преди малко сука след пюрето като за световно. Може би е време да започна да давам голямо? newsm78
 А каша давам по две супени лъжици ( сухо вещество) с три лъжици АМ. Разреждам до получаване на средна гъстота. Понякога добавям и две лъжици пюре.

Благодаря за хубавите пожелания за нашия батко!
Честито на сладките месечинки днес! Да са здрави, засмяни и добрички!
Лолитка, супер почерпка Hug

# 523
Номерче, прави нещо като пълзене, по- скоро се влачи по корем, но е много бърза

А как успява да отваря чекмеджето на нощното шкафче?

# 524
Номерче, прави нещо като пълзене, по- скоро се влачи по корем, но е много бърза

А как успява да отваря чекмеджето на нощното шкафче?

Както е на пода, допълзява до шкафчето и отваря чекмеджето.

Евилката има стиснати палци! Heart Eyes

Все си мисля да питам мамите, които сте на морето или които ходихте на море - ползвахте ли бебешки бански и/или памперси за къпане /дали се намират newsm78/, или си ги държите лекичко облечени и им топвате само крачетата?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт