Отговори
# 525
  • София
Искам да ви кажа , че Елиза е сладка мъничка дама  Hug Много се зарадвах на неочакваната среща  Hug Моя малък мъж прави бегли опити за пълзене, ама забива яко главата и вирва дупето  Joy И първата му дума забравих да кажа е ''хайде''- честно на моменти все едно овце подкарва  hahaha Противно на очакванията не каза мама, баба и т.н. Но и хайде му казвам и за сън и за ядене и за игра...

# 526
Привет в този адски горещ ден  sweating

Ние днеска излязохме още в 8.30, щото малкия като стана в 7 и не спа повече... Tired И в 11 вече се прибрахме, че не се траеше...

Хепи, честит ти  рожденник на патерица - да ти е жив и здрав и да те кара само да се гордееш с него  Hug

Честити месечинки на всички малки сладки бонбони  :hug:

Палчета за Евилчето  Wink

Лори да се разписва веднага плс  Peace

И ние ядем кажи речи на 3-3.5 часа, само на обед след пюрето прави по-голчмичка пауза от 4-4,5 часа  Peace Но поне храненията ни от няколко седмици си станаха 5...

Днеска мисля сефте да му направя кисел...На обед иначе дадох заешко...ама в тая жега нещо местните при нас не се приемат много добре/то така смърдят между другото... Sick/. Тая седмица давам заешко, другата пилешко и го броя вече захранен с месо и започвам глутена/нямам търпение вече да го захващам и да си папка в 10 я кус кус, я попара, я макарони, че детето определено млякото си го иска само сутрин и вечер... newsm78 От няколко дни в 10 яде плодово пюре и не иска мляко категорично  newsm78

Лолитка, незнам честно казано колко каша яде, аз не меря - слагам 5-6 лъжици и водичка на око  Peace И понякога слагам пюре, ама някога и чиста си я папка...

Нашето столче за хранене е от Джъмбо и се води Джъмбо бебе/цената му беше около 90 лева/, ама съм доволна - от месец ядеме в него , има си позиции на облегалката както количката, още не яде чисто изправен а лекинко под наклон, но му харесва определено  Peace

Искам да попитам мамите, които ползват шампоанчето на Мустела - кога да очаквам видим ефект? Вече една седмица го ползвам, но коричките са си на същото дережде  newsm78

# 527
Искам да попитам мамите, които ползват шампоанчето на Мустела - кога да очаквам видим ефект? Вече една седмица го ползвам, но коричките са си на същото дережде  newsm78

при нас мисля, че след около седмица ефектът беше видим  newsm78. Търкай, колкото можеш с пяната по коричките (въпреки фонтанелата) с пръсти, за да може препаратът да влезе и под ръбчетата на коричките. Дано да има ефект! На шампоана пише да оставиш да действа 1-2 мин, но ако можеш го остави и по-дълго.

# 528
Ей, Хепи, ти ме уби. Аз си мислех, че още са малки, щото Дара само надига дупе и то от зор, че никак не обича да лежи по корем, а то в скоро време ще почнат да вадят тенджерите и тиганите. Grinning

Може ли някой да ми прати на лични паролката за снимките, да разгледам бебоците?

# 529
Почерпете се за психичното ми здраве Laughing. Изпратих си бабата-гостенка.

Знаехте ли, че "Родителите възпитават, а бабите обичат!" newsm78. Вече събрах доста подобни констатации, но важното е, че в момента настроението ми бързо се промени в положителна насока Hug.

# 530
  • София
Номер 11 ти май много се впечатли от изказването на Хепи- ми едни деца пълзят, други сумтят, трети пеят- свободна държава. А ти в 3 поста само дълбаеш на Елиза лудориите  bowuu

# 531
Номер 11 ти май много се впечатли от изказването на Хепи- ми едни деца пълзят, други сумтят, трети пеят- свободна държава. А ти в 3 поста само дълбаеш на Елиза лудориите  bowuu

newsm62

Креми, тенск за отговора  Hug  А тая торта с плодчетата направо...лигите от коленете си ги забърсвам вече... Mr. Green

# 532

Наистина много се впечатлих. Извинете ме, ако съм досадила.

# 533
Ето ме и мен!

Ние сме добре, Малчо киселее от зъбите, мама си пие хапчетата и така ...

Честитя на днешните Половингодинковци, а по другите теми не мога да се изкажа, защото помня по две минути!  Blush Нещо да ви кажа така ми омръзна едно и също да правя, не че ми тежи да си гледам детето, но едни и същи хора, едни и същи места всеки ден, направо ми избиват чивиите вече!  ooooh! Честно казано въобще не ми се излиза от нас, да ходя на пейките да гледам майките как пушат цигари, чоплят семки и плюят по земята!  Crossing Arms

А Елиза е една много сладка дама!  Heart Eyes Малко ревнуваме, че се срещате с други младежи, ама щом е с Криско може!  Mr. Green

Хайде, това е от нас засега! Ако съм в настроение по - късно може пак.

# 534
Браво на малката Елиза и аз съм впечатлена. Ема засега само вири дупето нагоре. Иначе също казва нещо като "хайде", но може би по скоро Айдеееее  Hug
Хепи, има памперси за вода, аз мисля на Ема да и взема такива. Въпреки тях обаче съм и купила и бански, нали е кокона! А по отношение на къпането ще се консултирам с доктораката ми и ще го карам по инстинкт. Ако е топла водата сигурно ще я топна   Animal Tropical Fish Но дано и някой друг се включи, на мен ми е интересно всичко на тема: Море, защото съм яхнала тази вълна.
Трябва пак да си устроим среща, междудругото може ли последната парола на албумчето, имам толкова хубави снимки от срещата в Южния парк! Там все пак бяхме 6 бебетки от нашата група!
И още нещо да попитам - майчинството колко години е - 2 или 3. Знам, че първата получаваш % от заплатата, втората година минимална заплата, а има ли трета, през която нищо не ти плащат или не? И първата година се брои откакто се е родило бебето, а не откакто съм получила първото майчинство, нали? Не знам дали коректно зададох въпроса, дано някой ме разбере Simple Smile

# 535
ох, писах , писах и накрая не само ми се изтри съобщението, ами и ми искаше наново име и парола  #Cussing out ще пробвам пак накратко и набързо, че тук Валето гони лаптопа по цялата спалня, докато искам да пиша- много го впечатлява клавиатурата  Mr. Green
mimi jobnoto предлагам му кърма след всяко хранене и никога не отказва. Имам чувството, че и преял да е пак ще търси да сучи. Не иска да пие обаче вода и може би затова така се получава..
snejinka снощи поне не се оплака да му тежко. В Германия моята акушерка , когато обсъждахме режима му на хранене, спомена, че последното хранене накрая се замествало с каша лека нощ- има такава на хипп. Но каква е разликата между нея и нормалната каша- не знам.
joana_an може би си пропуснала въпроса ми от по-предния ми пост..Ти коя детска кухня си си избрала и къде се намира?
QueenBee разбирам те, понякога и на мен изобщо не ми се излиза да се срещам с разни хора и да обикаляме все едни и същи пътеки. И все едно и също всеки ден..може би и покрай това местене, нова обстановка, нещо съм се психясала..Мъжът ми много ме изкритикува последно, според него трябва да излизам, да се срещам с хора, иначе ще изпадна съвсем в дупка. И аз се успокоявам, че цялото това ежедневие е временно, детето расте с часове и ето , че скоро ще дойде моментът, в който ще вмъкна и мен си в еднообразието. Не се замисляй много, наслаждавай се на моментите с детенцето.
А тези майки какви са такива и аз съм им се чудила- наскоро видях в парка едно 2 годишно детенце (по моя преценка) да тича покрай майка си, пъхнало цигарена кутия в устата си наместо играчка.. Shocked #Cussing out

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 16:43 от Sofie

# 536
  • Mostly in my mind
третата година не се плаща, то оставаше и да се плаща  Mr. Green първата година е 90%, втората-минималната заплата. и първата година се води "обезщетение за раждане на дете", не майчинство  Peace

# 537
Ехо от нас Hug

Хепи, честит ти рожденик на патерички! А малката сладурка пък е един път Heart Eyes
Софи все забравям да ти пиша за годишнината ви-мислех на лични, но пък може и някой друг да се вдъхнови Flutter...На радиус 50 км от Пловдив има ей такива романтики:
http://www.todoroff-hotel.com/
http://www.copsa.bg/CHATEAUCOPSA.aspx
ама май са скъпи Sick Може и спа в Хисаря...а за ресторант в Пловдив хич не се сещам...в Стария град освен...онзи над обредния дом, Пълдин...
Кремена а честито! Mr. Green
Пчеличке и аз съм така с ежедневието #2gunfire Много е съсипващо, а пък изход не измислям Tired
И да кажа-моят спа добре снощи за сефте от не знам кога. Може пък верно да има нещо...ааа и се радвам тези дни, че не го отглеждам в Лондон...
Много дълго стана ooooh!
Цун
а, не било дълго. аз щото дълго го писах  hahaha

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 16:53 от Zelda S

# 538
Мерси, Зелда. Днес бях в градинката срещу съединение- много приятно местенце. Тези дни смятам да повторя- ако искаш да се присъединиш  Wink Важи и за останалите пловдивски мами разбира се!  Hug

# 539
Юхууууу привет и от мен  wavey

Днес имаме много половингодинковци! Да са живи и здрави Ради на Бобчо, Мила на Лолита, Митака на Дидишонче и Стефани на Румила bouquet И Александра на Кама да се чувства поздравена по случай вчерашния ѝ празник   bouquet
Да е живо и здраво и синчето на Хепи   bouquet
 Hug Hug Hug на всички с поводи ... и за Кремена  Wink

И аз да се изкажа за разискваните теми от последните дни  bowuu

Млечната кухня при нас е след 6-я месец и възнамерявам след като въведа глутена да я пробвам  Peace Повечето майки са доволни, пък и колкото и да се старая надали ще успея да създам същото разнообразие в домашното меню.
Мецанке честита готина придобивка  Peace Ама твоята кукла да не би да яде картофеното пюре на Хипп или нещо не съм те доразбрала  newsm78 Ако е така трябва да я включим в следващите номинации  Naughty Heart Eyes
Браво за мерките на Еван  smile3501
Юле моето столче е на Бертони и е комбинирано с люлка. С голям мерак го взех от Продавалника, защото се надявах да приспивам дребния в него и след време да го ползвам и като столче, но откакто се захранваме, люлката почти не я ползвам, защото малкия си мисли, че ще го храня и отваря устата  Grinning Но пък е много готино и не съжалявам  Peace
Доместика много е лошо да ти е злоядо детенцето  Hug Дано да започне да си хапва повече Анита и ти да не се тревожиш  Praynig
Мими и ние се храним на всеки 3 часа, напоследък дори и нощем рядко прави паузи от 4-5 часа  Sad И аз от известно време давам кашата вечер с надеждата да го засища повече, защото слагам АМ, но уви  Confused Давам не повече от 150 гр. каша и търси още, но и аз се притеснявам да не му стане тежко на стомахчето. Наобяд вече си хапва зеленчуково пюренце от 190 гр. и следобяд плодово от малките бюрканчета .... кърма по всяко време на денонощието bowuu

Друго-друго ... не помня  Whistling  Heart Eyes
  love001

Общи условия

Активация на акаунт