Изписвахме по супер много страници на ден
Нали идеята е да се заместват хранения. Аз в пюретата на слагам нито кърма нито АМ. И почти винаги Боби ми отказва да суче 
Да ви кажа брат ми идва понякога да му готвя неща които той не може и скоро идва. Та той гледа Боби а аз готвих, е искам да ви кажа че все едно бях друг човек
независимо че бях на котлона.
и понеделник пак 
и магазина затвори а то и вали. Така че ще се вечеря без хлаб, нали без това трябва да се слабее.
Уча го на "Дай боц" но се дава цялата ръка и леко вдигнато пръсче но не е с умисъл си мисля. Ще се захващам и аз с обучението му
Ама то е 23-24 градуса, къде може да се сравняват с 28...
Даже едно тънко одеалце му подмушнах в плика...
Сори, че ви занимавам с мойте глупости и "семейни проблеми". Не е станало кой знае какво, но понякога направо изпушвам. Имам нужда да се срещам с хора, а не да си обикалям улиците сама
Добре че сте вие да ви се наоплача и да ми мине 
това е една от най- любимите ми песни! 

И нашето е такова и сме същата картинка, но вече го слагам от другата страна да си седне като хората и няма проблеми с пишо. Брат му го къпахме в него 2 години. Няма смисъл от друго, а и на мен са ми неудобни обикновените корита. В нашите и тук на Банско са такива и е гадна работа.
Никога не съм се водила по него. Никога не съм добавяла АМ в месни или зеленчукови пюрета (единици са случаите и то за да ги разредя). И с баткото и сега. Не мисля, че е нещо сууууупер фатално ако не го спазиш. Сега слагам сирене. Чат-пат. Не го мисли толкова.
Не помня.....

как ме заряза да вися в скайпа
ама пак си те обичам 

и после що съм дебела
но пък Бобо постоянно иска да седи прав или да рита...
Не знаех дали трябва да е млечна, ама карай...То от много мислене....Иначе доста зеленчуци хапва, почна и месце,за сега само пилешко. Мислех да му взема от глутеновите плазмонки и да му давам да смучка, ама хайде ще изчакам до консултацията другата седмица
Гняс...ще го хвърлим. Яд ме е само за кравето масло, че си купихме хубаво истинско от Сърница като ходихме... 

просто ми стана интересно с това млечно хранене. Аз не го спазвам
ама викам да питам за всеки случай 

И така си преживявам тия моменти...
И сега ще чакам в e-bay да пуснат някое новичко,че нещо 100-ина евро за такова чудо бая ми се виждат,пък и изобщо не знам колко време ще го използваме.А че ще ни трябва съм сигурна. Не си и помислям да му купувам поларни изкуственяци,към които аз имам страшна алергия

дано си ме разбрала,много ми е сложна и на мен тая материя,та ще видим до къде ще я докарам и аз 

И не само на нея де
Стискам палци и аз по-бързо да мине документалната част и да се местите вече,че и на нас да сте ни по-наблизо като сме в БГ да се виждаме по-често! мен също много ме впечатлиха постиженията на Елиза,Мила,Валето,Ванката,Бобо... браво на бебешорите! 
Иначе се мята ту по корем,ту по гръб и само пъшка и вика,докато се търкаля
Казва "айде",дай и най- често "да".Познава си името,като го питам "Къде е тати?" го търси с поглед и като го види си спира погледа на него и май това са му уменията.
- уфф,какво да коментирам,май все намират с какво да ни издразнят.аз имам чувството,че каквото и да ми кажат,относно детето ми,все ще ми прозвучи накриво.Гледах да си мълча,че на мен и без това физиономията ми говори повече от думите ми,а и не съм малко крива в това отношение

.Не съм се вклучвала от седмица сигурно,не се оправдавам,но гледам да сме повече на вън с децата,готвене,чистене и т.н.Та прочетох всичко,но няма да се връщам по темите.Иначе ние растем,храним се много добре,заместили сме обедното и следобедното хранене.Ядем и кисел,сега мисля да въведа месото,после жълтък и попара.На ДК сме на 16-ти и тогава да видим колко сме наддали,ще ни дадат талон за кръв и урина и така.