Отговори
# 600
  • Русе/Germany
Добър вечер и от мен Simple Smile
Лори с тези постове ми припомни месеците в които бяхме бременни Heart Eyes Изписвахме по супер много страници на ден Mr. Green ама така, хора без работа.
Лори, за кисела не мога да ти отговоря. Някой по-компетентен да каже. Но той може да се прави с мляко, така че по пътя на логиката най-вероятно може. Но не съм сигурна.
Та аз има друг въпрос, ДО КОГА ПРОДЪЛЖАВА ТОВА ПРАВИЛО ЧЕ ВСЯКО ХРАНЕНЕ ТРЯБВА ДА Е МЛЕЧНО newsm78 Нали идеята е да се заместват хранения. Аз в пюретата на слагам нито кърма нито АМ. И почти винаги Боби ми отказва да суче Naughty
До колкото съм виждала на моите приятелки нещата от кухнята го няма това правило както Лори казва че ги правят млечни newsm78

И на мен ми е много приятно да си гледам Бобчето и да се шматкаме, но моите приятелки и те с бебета и с тях си бръмчим. Мен по скоро ме измаря това че няма на кого за 5мин. да го оставя Tired Да ви кажа брат ми идва понякога да му готвя неща които той не може и скоро идва. Та той гледа Боби а аз готвих, е искам да ви кажа че все едно бях друг човек hahaha независимо че бях на котлона.

И аз качвам кг вместо да смъквам. Бях питала някой ако знае някоя изпробвана диета за кърмещи майки Flutter
Утре сме на първи ДР Party и понеделник пак Party
Отивам да си спретна нещо за хапване, че и хляб нямам ooooh! и магазина затвори а то и вали. Така че ще се вечеря без хлаб, нали без това трябва да се слабее.
И аз не мажа в тия жеги, като захладнее пак почвам. Кожата му си е същата мека и пухкава Heart Eyes
Боби нищо не може да прави Crossing Arms Уча го на "Дай боц" но се дава цялата ръка и леко вдигнато пръсче но не е с умисъл си мисля. Ще се захващам и аз с обучението му Laughing

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 21:41 от snejinka86

# 601
Тая нощ е супер прохладничко, и да ви кажа малкия хич не мрънка, заспа си леко и спокойно... Heart Eyes Ама то е 23-24 градуса, къде може да се сравняват с 28... Whistling Даже едно тънко одеалце му подмушнах в плика...

И на него кожичката му си е супер без да я мажа...тая вечер викам - айде да мазна малко, та да го понамачкам, щот не е толкова топло... Mr. Green

Да ви кажа какво осъзнах - коритото ни е за смяна...нашето е с вградена стойка и се оказа не толкова практично, щото сега като сяда и пишлето му се смачква в ръб ана стойката...пък той не ще през цялото време да е легнал вече...та сега трябва да вземаме обикновено корито... Naughty

За сега е това, сега май кисели ше сънувам цяла нощ... Mr. Green Лекинка, прегръщам ви всички  Hug

# 602
Минавам само да кажа лека нощ на всички Hug Сори, че ви занимавам с мойте глупости и "семейни проблеми". Не е станало кой знае какво, но понякога направо изпушвам. Имам нужда да се срещам с хора, а не да си обикалям улиците сама Crazy Добре че сте вие да ви се наоплача и да ми мине Hug
Ето ви един поздрав за лека нощ, не е ноемврийски, но пък вали дъжд Mr. Green

# 603
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте тази вечер съм много щастлива  Crazy
Да ви почерпя:

ММ си намери постоянна работа във Варна, не е кой знае какво но важното е че ще сме тук и на зима Party

Лека нощ  Hug

# 604
Честито Мименце Simple Smile
Можем да се видим на живо някой ден !!!

отивам че започна ИРИС-а ни Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 605
Честито, Мими! Пожелавам ви да изкарате една прекрасна зима и да намерите вашето местенце!!! Заслужавате много щастие!

Евридика,  Hug това е една от най- любимите ми песни!
И аз се радвам, че мога да споделям с вас, но се радвам и за това, че мога да намеря подкрепа, разбиране, прегръдка. Толкова е ценно това! Благодаря, че ви има, че ви намерих!
Лекинка!

И Елиза спи днес по- добре, явно жегите са я мъчили, миличката ми!

# 606
Добър вечер.....
Айде да почерпим за малкия рожден ден. Лори, взимам си бележка....
Честита половин годинка на астралните ни близначета!!!
Благодаря на всички за пожеланията....  bouquet

Така, не помня какво се обсъждаше...май за кисели си бъбрихте.
Та, онзи ден правих. Обикновено царевично нишесте, 2 с.л. разтворени в малко вода. Кипнах 200мл. вода и сложих нишестето. Варих минутка и махнах. Сложих 1/2 бурканче плодово пюре. Мислех и АМ да сложа 1 лъжичка сухо в-во, но забравих. Яде го с кеф, но огладня бързо, имайте предвид. Можете да слагате всякакъв плод или зеленчук вътре. С баткото давах много рядко едни готови, но сега не бих. Мой съвет ако искате да давате все пак за разнообразие, го правете вие, а не от тези готовите с разни вкусове. Гаднички са.

Мими, честито на мъж ти, а и на теб. Лека и доходна да му е  Peace

Амидалка, не го сменяй  Peace  И нашето е такова и сме същата картинка, но вече го слагам от другата страна да си седне като хората и няма проблеми с пишо. Брат му го къпахме в него 2 години. Няма смисъл от друго, а и на мен са ми неудобни обикновените корита. В нашите и тук на Банско са такива и е гадна работа.

Снежи, правилото продължава докато ти си решиш   bouquet   Никога не съм се водила по него. Никога не съм добавяла АМ в месни или зеленчукови пюрета (единици са случаите и то за да ги разредя). И с баткото и сега. Не мисля, че е нещо сууууупер фатално ако не го спазиш. Сега слагам сирене. Чат-пат. Не го мисли толкова.

Аз казах ли ви че въведохме глутена?  newsm78  Не помня.....

# 607
минавам да пожелая лека нощ  Hug

при нас е ужасна жега в къщи
Миме честито, дано мъжлето се закачи яко и да станете завинаги  Hug

МАРИ, Hug как ме заряза да вися в скайпа  hahaha ама пак си те обичам  Hug
взимам си от почерпката-особено от тази в мое дясно там таблата...направо я отнасям  Blush
Трябваше да взема приз за лакома мама  ooooh! и после що съм дебела
за коритото-добра идея ще пробвам, на нас не ни е тясно Blush но пък Бобо постоянно иска да седи прав или да рита...
Миме, ама ти дбавяш сирене-аз пък днес дадох на Бобо пюре с извара на гербер и йогурт за следобедна закуска, псле чак в 21часа "каза", че е гладен.
лека

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 23:27 от loryn

# 608
Миме, май каза ама и аз не помня  Laughing
Честито на мъжа на джбното Мими, да си я работи с кеф  Grinning
Честито и на набора -мъжа на Мим, да е здрав и да ги слуша Hug
Бреййй, много честитки. Честито и на месечинковците ни днес  Hug
Та всъщност кога се въвежда тоя глутен, че вече съм на никъде и аз  newsm78
Днес за първи път яде каша - оризова, млечна с круши  Thinking Не знаех дали трябва да е млечна, ама карай...То от много мислене....Иначе доста зеленчуци хапва, почна и месце,за сега само пилешко. Мислех да му взема от глутеновите плазмонки и да му давам да смучка, ама хайде ще изчакам до консултацията другата седмица  Grinning
Днес правих течен шоколад от АМ.  Sick Гняс...ще го хвърлим. Яд ме е само за кравето масло, че си купихме хубаво истинско от Сърница като ходихме... Crossing Arms
Лека нощ  Hug

# 609
Лори, не съм бе....Ти ми изчезна от скайпа и помислих, че ти е забегнал нета. Я да видя....ми няма те там  newsm78

# 610
  • Русе/Germany
A Миме, ти ако ме видиш аз как се впрягам в това хранене. Боби яде всякакви бъркочи, каквотоми дойде на ум ooooh! просто ми стана интересно с това млечно хранене. Аз не го спазвам Naughty ама викам да питам за всеки случай bowuu
Иначе мерси че си ме отразила Hug
Аз тук зяпам един филм и ако ме питате защо не спя, отговор нямам bowuu

# 611
Привет!
Изчетох ви,но толкова различни теми сте обсъдили,че честно казано нищо не запомних Blush
Честито на сладките ни месечинковци днес!Да са ни живи и здрави и все такива сладки и чаровни!
Честит рожденик на Мим!Много да ви обича,помага и подкрепя!
Честита постоянна работа и на мъжа на Мими!Дано да е това,което е търсил досега и да му носи удовлетворение и добри доходи! Peace

Евридика- страхотно поздравче,тук вече и мен ме уцели в 10-ката!Благодаря! Hug
Да ви кажа и аз се чувствам доста откъсната от света,а и тук нямам много приятелки с малки бебета,с които да излизаме заедно,а всички останали са съвсем на други вълни и много рядко се виждаме. Но детето ми е най-голямата благословия и радост на света!така съм го чакала,а е толкова мил и добричък,изобщо дете-мечта!Колкото и зле да ми е, само като му погледна широката,прекрасна усмивка и знам,че живота ми не би могъл да бъде по-хубав! Heart Eyes И така си преживявам тия моменти...

Тинитам, мисля че питаше за "летните" колички. И аз съм се замислила и търся такова чувалче за количка от агнешка кожа,но много скъпи беее Whistling И сега ще чакам в e-bay да пуснат някое новичко,че нещо 100-ина евро за такова чудо бая ми се виждат,пък и изобщо не знам колко време ще го използваме.А че ще ни трябва съм сигурна. Не си и помислям да му купувам поларни изкуственяци,към които аз имам страшна алергия ooooh! Sick

Снежи- млечното хранене го дават до 1 годинка. Като не е задължително на всяко хранене да суче,или да пие от шише мляко,но трябва да присъства в менюто им по около 750 мл на ден.

Мимозке- за глутена,от това,което съм чела знам,че се въвежда около 3,3 месеца и половина,след началото на захранването,след вече въведени 2 вида месо Whistling дано си ме разбрала,много ми е сложна и на мен тая материя,та ще видим до къде ще я докарам и аз Blush
И честно да си кажа- Що е то кисел и има ли то почва у нас? Ами нямам идея з какво говорите... но така като ви чета ми напомня за нишесте- нещо такова ли е? newsm78
Хепи- Страхотни сте на снимката! Hug И не само на нея де Party Стискам палци и аз по-бързо да мине документалната част и да се местите вече,че и на нас да сте ни по-наблизо като сме в БГ да се виждаме по-често! мен също много ме впечатлиха постиженията на Елиза,Мила,Валето,Ванката,Бобо... браво на бебешорите! Hug

Крис какво може.. не е много,но и аз не бързам за никъде де- набира се да сяда сам, хваща се за ръцете ни и се набира,или за арките на активната гимнастика,или за борда (не съм сигурна така ли се казва Embarassed) на количката и си държи главата напрегната напред,ама само до коремните преси стига засега hahaha Иначе се мята ту по корем,ту по гръб и само пъшка и вика,докато се търкаля Joy Казва "айде",дай и най- често "да".Познава си името,като го питам "Къде е тати?" го търси с поглед и като го види си спира погледа на него и май това са му уменията.

Масажите съм му ги правила много за малко и отдавна вече не ги практикувам. Мазала съм го само в началото,когато му се белеше кожата,след това с нищо друго,освен Веледа,срещу подсичане и кожата му е супер мекичка!

За бабите Whistling- уфф,какво да коментирам,май все намират с какво да ни издразнят.аз имам чувството,че каквото и да ми кажат,относно детето ми,все ще ми прозвучи накриво.Гледах да си мълча,че на мен и без това физиономията ми говори повече от думите ми,а и не съм малко крива в това отношение Mr. Green
Това от мен,както винаги изписах темата в един пост и отново не успях да отразя всичко,но така е,ще ме прощавате  Mr. Green
Целувки от нас с Крис!Лека и спокойна нощ,със спящи ангелчета! Hug

# 612
Добро утро сладурки! Hug

Докато изчета пропуснатото,то темата почти на финал  smile3529.Не съм се вклучвала от седмица сигурно,не се оправдавам,но гледам да сме повече на вън с децата,готвене,чистене и т.н.Та прочетох всичко,но няма да се връщам по темите.Иначе ние растем,храним се много добре,заместили сме обедното и следобедното хранене.Ядем и кисел,сега мисля да въведа  месото,после жълтък и попара.На ДК сме на 16-ти и тогава да видим колко сме наддали,ще ни дадат талон за кръв и урина и така.

Честита половин годинка на всички пораснали вече бебчета,честити рождени дни,годишнини и всички хубави поводи,които сте празнували,но съм пропуснала!
Джобното
,честито за работата на половинката!Много парички да донася!

Сега е време за кафе и закуска   chef

# 613
  • София
Добро утро!
Стани, ако знаеш как ми се приядоха палачинки... а тук котлонът ми е един смотан и не се получават.

Юле, давам плодови пюрета, сама си ги правя. Иначе сокове давах само за десетина дни в началото. Но сега смятам динята да е на сок, а гроздето също се чудя - и без това на пюре няма да се получи добре.

В интерес на истината Елица вече "опита" диня - майка ми й търкаше венците с едно изстудено парче и нямаше по-щастливо бебе. Ама след това реши да ни демонстрира как може да отхапе и без зъби, та не повторихме процедурата. Трябва да й взема от онези биберони с мрежичка.

Момичета, помагайте спешно. В неделя сме канени на кръщене и идея нямам какво се подарява. Още не е ясно дали ще намеря кой да гледа бебето, дали свеки няма да ни привика на село и дали мъжът ми няма да замине командировка, но подарък при всички случаи искам да направя - става дума за една моя много добра приятелка, която роди четири месеца преди мен.

# 614
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро! Стани и аз искам палачинки (вземам си Mr. Green)
Усещам че днес ще е един дъъъълъг ден вкъщи, тук вали  Party ама от кога го чакаме. С Мони ще се упражняваме какво ще правим цяла зима  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт