Отговори
# 615
Добро утро и от нас!
Слагам по още едно кафе, че главата ми е двойна ...

Не знам какво го мъчи, но Явор тази нощ ме измъчи. Спането беше до 2ч, а после през час, за по час едно мрънкане... newsm45, а аз ... smile3511 ... Сега ми е едно ... smile3507 smile3515, а той заспа едва преди 10 мин, като е буден от 6 ч. Зъби ли ще са, шарка ли ще е - не зная, но да се проявява, че ...
Вчера през деня също не спа хубаво - за по 30 мин и това е, не му ли се спи на това дете ???!!!
Добре поне, че си яде, даже вчера му дадох и от "гадните" купешки кисели - е той си ги хареса, тя и каката ги ядеше. На мен не ми се отдава да правя домашни, а за следобед вече му писнаха плодовите пюрета, каша не давам често и затова се насочих към тези кисели - не са лоши.
Евридика, песента, с която ни "почерпи" е "убиец", винаги ме просълзява и разчувства - Благодаря!!!

И не на последно място - Пчеличке, да ти е жив и здрав Бобчо, също така и адаша Явор на Хей-Я (която се изгуби някъде)!

# 616
  • Русе/Germany
Добро утро!
Тук вали а ние сме на консултация  ooooh! Ще звъня на брат ми да идва да ни кара. После ще дам отчет.
Абе аз да питам, нали табличка щяхме да правим newsm78 за кг и см на бебетата.
Стани, тези палачинки голяма беля  Mr. Green но добре че пък аз нямам хубав тиган за палачинки.
Хайде отивам да се глася. Hug

jatze , купешкия кисел има глутен Naughty не знам ти дали си го въвела де.

# 617
  • Сливен
    Добро утро.Честито на всички които празнуват днес.
    И ние имаме проблем със спането.Без вода не заспива.Изпива по 300 мл на вечер.Буквално спи със шишето.И като заспи към 22 часа и в 2 задължително се събужда за мляко.В 4 за вода и в 6 пак за мляко.Аз сутринта съм  Twisted Evil.Но какво да се прави и този период ще мине.
    За свекървите-аз немога да се оплача сега.За Гого мноооооого ми се месеше и сега го прави, ама за Пламето не смее.Но и веднъж не я е взела да я разходи аз да си почина или да ошетам.Нейна си работа,тя губи.
    Я да попитам как понесе на бебчетата които ходеха на море?Ние на 16 заминаваме и ми е доста притеснено.
    Весел и усмихнат ден   bouquet

# 618
Привет мишонки  Wink
Мими точно и аз си помислих същото днес като се очертава цял ден дъждовен, че зимата повечето време ще сме вкъщи.И честито на мъж ти за работата- да я работи с удоволствие  Hug
Евридика мерси за песничката и на мен ми е много любима  Hug Ииии недей да се извиняваш, че споделяш проблемите си, защото наистина олеква много като споделиш.И аз съм много щастлива , че ви открих и че мога да споделям и радости и тревоги и дори незначителни глупости с вас  Hug Hug Hug
елена-е за подарък освен дрешки не ми идва друго на акъла, но това сигурно и ти си се сетила  Simple Smile
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА СЛАДУРКОВЦИТЕ БОБО И ЯВОР

# 619
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ, СЛАДУРКОВЦИИИИ!!!!!!!!!!!

Мими, много се радвам за вас smile3501
Хепи, вчера забравих да кажа какви сте симпатяги на снимката Heart Eyes
Стани липсваше ни! Heart Eyes
Ятце ние бяхме така със спането сигурно 2 седмици. Сега от 3 дни спи добре, не знам какво беше това чудо преди това newsm78
Даже сега спа 50 минути, 1 час след като се беше събудил Shocked Чак ме уплаши, нали пак не е акал 2.5 дни, а преди това 2 дни ака много малко  Cry  Момичета, помагайте с този запек. Знам, че е заради захранването и му се регулира стомахчето, но не знам колко време може да се счита за безопасно. Яде няколко лъжички на ден, другото време кърма. Минали сме картоф, тиква, пащърнак и от вчера круша-но не помогна  Sad И термометър пробвах лекичко Sick Да ходя ли вече до аптеката за разхлабителни или да чакам още? Иначе е весел и спокоен, не се напъва и от време на време пуска едни ароматни Whistling

# 620
Добро утро Grinning
Честити месечинки на всички  Hug
Аз си седя и си пийвам виенско кафенце с канела smile3508 Да ви почерпя и вас да не кажете, че си пия сама.
Лорис ме изтормози тая нощ. Заспа без проблеми към 21:00 и после като се събуди към 12:30 и до 2 няма заспиване. Спи му се, ама на сила си държи отворени очите. Люлях го, какво ли не правих, а той се ококорил и разглежда. Сега си спи спокойно на дивана. Днес е много гадно времето и как ще излизаме не знам newsm78 А той е свикнал да си излиза и ако пропусне ще се чудя с какво да го занимавам.
 Говорих вчера с мъжа ми и той ми каза че защото сме го носили на ръце само и затова не искал да седи или пълзи. Ако сме го оставили сам щял да почне да сяда и някакви такива глупости. Казах му да се стегне малко и да спре с тия простотии, защото и той сам не си вярва като ги говори. Вярно, че малко сме го разлигавили, но той мрънка и реве само ако му има нещо, когато е гладен или когато му се спи. А мъжът ми се прибрал от работа и го поноси 2 минути и му се откачили ръцете, а аз какво да кажа тогава #2gunfire Охх, не мога повече да се занимавам...
Ще бягам, че се събуди и трябва да се мачкаме Mr. Green

# 621

Да, глутен съм въвела, вече втора седмица ядем попара и то с апетит Simple Smile

# 622
Добър ден и от нас, момиченца!

На този ден, преди шест месеца, точно в този час станах мама на най - прекрасното същество на света! Благодарна съм на Бог, че ме дари с това щастие!  Heart Eyes

Честито и на останалите Половингодинковци!  Hug

# 623
  • Варна, морето, сините вълни...
О Евридика и моя мъж е така. Голяма радост 5 мин. му се хили и му прави физиономии или го носи малко и ми го дава Crossing Arms
Ама за разглезването аз все се притеснявам, ама пък не иска да го направя като баща му  Twisted Evil Да се прибере от работа и да чака вс на готово щото бил работил цял ден. Ами аз като работя по 24 часа и не съм имала почивка,аа...
Онзи ден така, прибира се той Мони спи, наготвено, сервирах му всичко на масата и седи и чака, а аз обикалям още и ми вика ами вилилца ooooh! Ей откачих направо  #Cussing out

Честити месечинки на бебоците  bouquet
Снежи много сте хуваби на новия аватар!
А Хепи и за вас забравих да напиша че сте супер Hug

Лори и Бобо много сладък на новите снимки!

# 624
Евридика, кажи на твоя мъж, че не е от носенето на ръце. Ние също живеем с моите родители и постоянно има кой да я разнася, я баба, я дядо, я аз, я татко и като се прибере от работа, или е в количката или в люлката, т.е не е оставяна особено много на земята или дивана, вярно не пълзи, но пък си сяда, така че не е от това.  Hug

Честити полу рождени дни на днешните месечинковци! Да са здрави, весели, засмени.

В зеленчуково или месно пюре не добавям мляко, но за следобедното да го заместя с плодово прибавям вътре 3-4 лъжички АМ .(просто нямам вече сили да се цедя с помпата, а и я дадох на приятелка, която роди на 30-ти юли със счупен крак, че поне да и е в помощ тази ел. помпа) .
Кашата също я меша с плодово пюре и така и пробутвам, защото иначе не яде чисто плодово, а и то не замества хранене, а аз искам да заместя.

Снежи, млякото не е задължително да е кърма или АМ, може да  е под формата на сиренце, извара, КМ, това се има предвид под "всяко хранене да е млечно", а не да не заместиш изобщо. Като вкараш тези неща, може да добавяш сиренце в зел. пюре например. Simple Smile

# 625
  • Русе/Germany

Да, глутен съм въвела, вече втора седмица ядем попара и то с апетит Simple Smile

Аз да кажа че аз така купих и си мислех че няма а се оказа че има. Добре че в Скайп се разприказвахме за кисели че да погледна.

# 626
  • Русе/Germany
Ще напиша нов пост.
Отчет след консултацията 8 кг (+600гр)  и 68см (+3см).
Имаме си някакъв дерматит на главата и сега ни дадоха направление и ще ходим на кожен да каже какво е.
Имаме и направление изследванията, но те чак края на месеца.
Отивам да ям Whistling

Абе голяма съм блейка ooooh!
Честито на всички месечинковци и много специално за пухкавото чудо на Пчеличката Hug Както каза и Кремена мама, наистина е Божи дар! Да бъдат много усмихнати и здрави дечица newsm32 newsm30

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 12:08 от snejinka86

# 627
QueenBee,  честит празник на вашия истински Божи дар Wink. Да расте здраво и много щастливо дете.

Виждам, че вече някои сте въвели КМ и сирене. Ще съм благодарна да споделите каква марка давате. При години нашата педиатърка ми беше препоръчала КМ "Родопея", което май вече не съществува. Спомням си, че изрично ме предупреди да не е повече от 2%.
В момента вкъщи най-често купувам КМ "Боженци", а сирене "Елена". На мен ми харесват на вкус, но не знам дали това е достатъчно показателно за това какво има вътре newsm78

# 628
  • Варна, морето, сините вълни...
То май във никои няма мляко! Тези Тертер дето ги рекламират сега ги правят в Бяла черква  Sunglasses Ама там не се зняе колко мляко има Whistling
И ние преди купувахме Боженци, а сега Маркели. И мони си опита от моето със захар. На няколко пъти но нищо му нама на бебето Heart Eyes

# 629
Да взема да туря една почерпка, а?

Айде и по нещо мръвчено специално за Евилчето!

Общи условия

Активация на акаунт