Отговори
# 120
Лори- Борянка е захранена на 4 месеца и 10 дена Peace
Борянка,пак стачкува на обяд пък и не иска да яде отново, с триста зора 60-70 мл, а за пюре да не говорим Thinking,дано да й мине скоро,че последното неядене което продължи 2 месеца ми строви нервите,побели косите и докара до успокоителни ooooh!
Pesl - на мен също ще липсваш, тъкмо се чудих къде се затри, ха добре дошла на Родна земя Hug  bouquet
Тук вали от сутринта, у нас е толкова разхвърлено, абее много му здраве на всичко Crossing Arms

# 121
Офффф, на мен пък ми е нещо скучно .......
Цяла сутрин избирам каква торта да спретна довечера за РД на ММ утре.... И се спрях на ей тва:  http://fedorcka.blogspot.com/2011/04/blog-post.html      Ще видим дали ще стане това, което си мисля, че съм яла в сладкарница "ТЕА" в Изток....или поне нещо подобно.....

Ся пък изгря слънце...баси тъпото време....

# 122
Здравейте сладки  Hug

Ние поизлязохме сутринта, ама долу около блока и по-добре - такъв дъжд се изля... Whistling Скрихме се на сушина на кафето и поспахме малко...вече спи 2 пъти в деня - към 11-11.30 за половин час и после към 14-14.30 му е големият сън от 2 часа... newsm44 Сега спят с баща му двамата, аз сколасах да се боядисам, сега чакам да се измия, че утре сме на РД в едно заведение  - да добия малко фешън вид  Mr. Green И малкия е поканен, даже е специалния гост, ама как ше е в таз кръчма цяла вечер - незнам...ако нещо видиме зор - с количката и разход-разход..,. hahaha

Лорита - Бобо на мен пък ми каза, че щял да спи, ама мааалко по-късничко, няма страшно... Hug А Борянчето и тя ше почне да папка скоро, да не се тревожи мама Hug

Мимка, дано стане хубава тортата, аз такова нещо от сума си години не съм правила признавам, преди се развихрях повече на сладкиши, ама сега нямам ни време, ни ми се занимава с тея готои неща... Blush Laughing

Pesl , определено и на мен ще ми липсваш  Hug

Драйвърче, къде се загубихте бе жено  Hug Големи са ви бузетата, ама нашите се простират върху 9.300 килца... hahaha Hug

Това за бебето 5 минутка много ми хареса  - Теди   Hug

Ох Лолитка, от тея кексчета ни кафе видях, ни нищо... Blush Отдавна се каня да си взема такава формичка между другото, моите приятелки така си пекат с кексово тесто в тея формичките за мъфини... Peace

Браво за плувеца на Мони - много яко, завидях ви малко  Hug

Ставам за сега, до после сладки бонбонкиии Crazy

# 123
Теди посмях се яко  Joy и аз се номинирам за бивша кокона-не не не бивша принцеса  Joy,моя мъж все ме базикаше да си свалям короната като се прибирам у нас и да започвам дом.работа Crossing Arms

Целувки

отивам да спретная едни питки:

1 кубче мая, или 7гр суха
250 мл топла вода
2 суп.л мед
3 суп.л олио
1 ч.л сол
500гр брашно

Маята се разтваря в топлата вода, добавят се и останалите продукти и се меси меко тесто. Втасва около половин час, най добре е да се покрие с кърпа. След като втаса се оформят топки - пълнежа може да е от сирене, кашкавал или салам. Вариации - много.Може да се оформи и като погача. Втасват още малко и се пекат в предварително загрята фурна на 180 градуса.

# 124
Ей, привет! Завърнахме се и след тази почивка, на която се почувствахме като бели хора - в нов луксозен хотел, цялото семейство - мани, мани .......... Поне усетих почивката, след двата масажа и посещението в релакс центъра ... Айде да не ви дразня  Embarassed
Сега ще трябва да наваксвам с четенето, не че там нямаше интернет, но хич и не намерих време, предпочитах да си почивам ...
Честито на всички минали и настоящи месечинки, половингодинки!
После повече ....

# 125
май никой не разбира от аватари тук, та затова не получавам отговор   Rolling Eyes  Rolling Eyes тръгвам към  свекитата и тея дни няма да имам интернет, ако някой все пак има идея как да кача снимка, без да си играя часове във фотошоп, за да улуча размера, да ми пише ЛС. Мерси предварително  Crazy

# 126
  • Варна, морето, сините вълни...
Честита месечинка на адашчето да е живо и здрави, усмихнато дете  bouquet

Е къде е този дъжд само тук ли няма, от кога го чакаме  ooooh!

# 127
  • Русе/Germany
Момичета кокичета, изчетох ви но нямам време да пиша понеже стягам багажа и отивам на село за 2 дни. Няма да ме има така че който се попритесни да знае.
Ето ви една нова прическа и ще бегам  Очите са му малко бутани /цвета/, не са чак толкова хубави Wink

Имате всички много поздрави от clover_d. Нека да стиснем малко палчета Матей да започне да хапва защото все още имат големи проблеми с храненето.

Чао сладуранки, ще ми липсвате Hug

# 128
Офффф, на мен пък ми е нещо скучно .......
Цяла сутрин избирам каква торта да спретна довечера за РД на ММ утре.... И се спрях на ей тва:  http://fedorcka.blogspot.com/2011/04/blog-post.html      Ще видим дали ще стане това, което си мисля, че съм яла в сладкарница "ТЕА" в Изток....или поне нещо подобно.....

Ся пък изгря слънце...баси тъпото време....

Мария тази рецепта ми напомня за това
http://bgkulinar.net/recepti.php?id=1463
  мнооого е вкусно, а и става бързо. Крема с двата вида сметани става уникален. Ако искаш пробвай този вариант на крем.
   Извинявам се за спама  Embarassed

# 129
  • Варна, морето, сините вълни...
Снежи много сте готини Hug Абе тя не му ли е чуплива косата, тук изглежда много права Thinking

Палчета за Матей, да започва да хапва добре Praynig

# 130
  Хайде пак аз  Crazy
  Седя и се чудя - утре на торта ли да ходя или днес на питки. Пусто и двете ми се ядат  Blush
  Снежи тази малка рибка май тие одрала кожата. Голям сладур е  Heart Eyes
  Да започват да хапват бебоците на Кловърчето, Янчето и Надето, че им се изтормозиха майките Praynig

# 131
Бобо на Снежи е голям сладур  Heart Eyes И как му отива прическата на хубавите очи  Party
Кловърче  Praynig дано малкия Мати започне да си похапва стабилно, че да не се тревожиш  Praynig

Аз да ви се похваля - ядохме каша от елда  bowuu много съм доволна, хапна си цялата доза, която бях направила, но си признавам, че я овкусих с малко пюренце от круша  Mr. Green
Днес и втората доза пуешко си изяде  bowuu но зеленчуковото ми пюренце не го уважи  Cry вече съм в голяма чуденка какво неоранжево да давам  newsm78

Мамчета споделете какви домашни пюренца приготвяте на бебоците и кои купешки са ви любими - така взаимно ще се подпомогнем за идейки  Naughty

# 132
  • област Варна
Дейзи, на Соня най-много й харесаха тиквичките с царевица. Но майка й си умира за тях, особено за царевицата и що количество употребих докато бях бременна.
Ех тоя Снежин Бобо е голям чаровник с тези очи.
В този ред на мисли се сетих за номинация рибка или по-скоро жабка. Соня обожава да си стои във ваничката, а мама да я полива с вода. Още от 19 почва да нервничи и да гледа коритото.

# 133
Дейзи, Снежи много са Ви сладки момченцата Heart Eyes Hug
Снежи, предай на Кловърчето,че имат нашите стиснати палчета Praynig, дано скоро да влезнат в норма в нещата,че като знам каква мъка е и настръхвам като прочета за неядящо детенце и особено бебе Cry,милата сигурно й е много тежко Cry
Дейзи, на Борянка й харесва пащърнак смесен с тиквичка със царевица(първото е на Хип, а второто на Бебевита), също така карфиол с картоф +тиква Crazy, домашните тиквичка,картоф,морков и тиква и ей такива мешаници,но днес не ме отрази със дом. от зелена чушка, картоф, тиква и морков Crazy(то и аз нямаше да го уважа ooooh!)
Ако някой има инфо от Булчето да сподели Praynig
Амидалка -много хубаво да си изкарате утре и специалният гост много да Ви слушка,че нашата калпазанка хич не ни дава да седнем на подобни мероприятия ooooh!
Ади и аз идвам с теб първо на торта,после и на питки и да му мислят готвачките у форума,че не могат да ни насмогнат Mr. Green
Ятце,направо ти завидех, хич не Благородно Crossing Arms Hug
Отивам да гътам мис Каприз да нанка,че започва да нервничи Crossing Arms
Ей тва дете умора нема, така "шиба" с едната ръка и се е научила когато иска на всаяка цена нещо да се дере и да вика мам-мам,мам и като ме види или я взема веднага млъква Crazy
Лекинка и мекинка от нас  Hug

# 134
Леле ,а ние още не сме се къпали,но толкова мрънка ,че като ми отказа млякото и дадох пак каша и си заспа,е кво да го правя това дете ,не знам Rolling EyesНаде и ние от два дни така махаме с дясната ръка,ще потроши нещо това дете newsm78 dayzi83 -правя всичко ,което имам под ръка,последния път-ориз,морков,царевица,магданоз,домат и малко масълце и малко мляко де Mr. GreenСнежи-страхотен красавец е Hugamidala13 - и аз много се кефя като си заспят двамата гушнати,жалко,че не мога да ви пусна снимка #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт