Отговори
# 645
Докато ви чета и пиша и ето мой Симчо разтовари самосвала, и то многоооо Party Party Party МНОГО БЛАГОДАРЯ за отговорите. 54 часа от предния път, което си беше едно никакво леко зацапване, та значи е било повече. Мисля, че крушата свърши работата bowuu
Реших в бъдеще да му давам срок 3 дни и тогава да почвам да се вайкам...
Лена мерси за линка за храненето, ще го чета с интерес
Второто заглавие май най ми харесва...защото имахме вече заглавие за папкане...
Целувам ви всичките
и да добавя-точно си мислех за космонавт и гледах из амазон и ибей да поръчам и гледам средно са около 50 евро. Някой да е виждал по-евтини? А буйки-ботуши също мисля да взимам.

# 646
Пак съм аз  Crazy
Ботушки- зависи кога ще прояви желание да прохожда  Crazy , но си мисля, че ще ми е супер трудно да ги обувам , а и едва ли ще са удобни на бебешорковците да пълзят и тем подобни. И от това каква зима ни чака зависи...И аз мисля да взема космонавт и чувалче. А ботушки- ако се наложи.
КМ моето дяте едва ли ще яде. Точно защото като стане достатъчно голям няма да сме вече тук и ще яде само йогърти, което не е същото, но какво да се прави...И истинско сиренце няма да папа...милото то.
Амидалка, заглавията са свежарски   bouquet Бравос!

# 647
аз имам чувството,че каквото и да ми кажат,относно детето ми,все ще ми прозвучи накриво.Гледах да си мълча,че на мен и без това физиономията ми говори повече от думите ми,а и не съм малко крива в това отношение Mr. Green
Това все едно аз съм го писала  bowuu Тотони  Hug

Честити половин годинки на Бобо, Явор и Веселина   bouquet Да са здравички и усмихнати, за радост на мама и тати   bouquet
Добре завърнали се на Стани и Бобчо  Hug и Ади да се включва по-често  Naughty Липсвате  Hug
Елена ако наистина сте близки с майчето, най-добре си я питай от какво имат нужда, иначе и аз бих купила дрешка  Peace
Зелда и при нас зеленчуковите пюренца имат запичащ ефект, но с круша или синя слива нормализирам обстановката. Дано и при вас подействат  Praynig Докато напиша и вие сте свършили работата  Party Браво на момчето!
Браво за мерките на Борислав на Снежи   smile3501 И ти си отглеждаш голям и строен мъж  Simple Smile
Анелиеви моите гърди някак си се отрегулираха постепенно. В началото на захранването имах моменти на дискомфорт и препълване, но дребния си изцокваше всичко и така се урегулираха нещата. Но и аз го карах постепенно с пюретата наобяд, едва от няколко дни не иска да цока след тях, а се захранваме близо 2 месеца  Peace
Лена сайта е супер  Party
Амидалка и тебе те е хванала музата  Party Заглавието с маймунджалъците най ми хареса  Heart Eyes

Много ми беше полезно инфото от Тотони, че глутена се въвежда 3 месеца след започване на захранването. Според мен препоръките за започване на дадени храни, трябва да са именно спрямо момента на стартиране на захранването, защото иначе объркването е тотално  Shocked Мен пък не ме отразихте особено за млечните храни  Rolling Eyes Благодаря на Лори, че сподели за изварата и йогуртите  Hug И аз се присъединявам към питането на Кремена за марката КМ и сирене, което (ще) давате  Thinking Мисля, че Стани веднъж беше публикувала класация на "истинските" марки кисели млека  newsm78 дано да не бъркам. Който има инфо нека сподели  Praynig

# 648
  • Варна, морето, сините вълни...
И аз точно от обувките се вълнувам днес  Rolling Eyes ама пчеличке кви са тия 60-70лв. за в количката да си ги разхождаш  Shocked
И аз мисля ако взема такъв ескимос цял със терлички отдолу или ботушки, но няма да се изхвърлям, след като може би ще прохожда тогава. Според мен няма смисъл понеже дори и да ходи бебето няма да излиза толкова и да се разхожда по снега. Ако е навън в количката или ще се носим от колата до някой мол а там може и с по леки обувки.
1 космунавт и 1-2 якета си мисля да взема. Шапки, шалове и ръкавички бабите ще плетат Party ама може да му взема някое комплектче ако харесам.
Амидала супер са темите, аз съм за първите 2 Peace

Тотони може ли да покажеш какво е това чувалче?

# 649
Нещо подобно Мими

или

Има различни модели и марки,разбира се.И ги дават целогодишно,че се ползват,защото регулират Т и не запарват бебо.

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 16:29 от Totoni

# 650
  • София
Хубави са- ама целогодишно-странна работа ми се вижда. Тук пукнахме от жеги миналата седмица- каква агнешка кожа, какви пет лева лъжат хората  Joy И отново цената идва соленичка, при все , че в голям студ не виждам какво ще правим навън- кънки на лед ли , що ли  newsm78

# 651
Хубави са- ама целогодишно-странна работа ми се вижда. Тук пукнахме от жеги миналата седмица- каква агнешка кожа, какви пет лева лъжат хората  Joy И отново цената идва соленичка, при все , че в голям студ не виждам какво ще правим навън- кънки на лед ли , що ли  newsm78
hahaha Ама и аз съм на почти същото мнение  Peace
Иначе изглежда готино. Мерси Тони Hug

# 652
Е лятото и аз не бих го ползвала Laughing Нито бих дала толкова пари,но аз вече писах,че затова чакам да пуснат в e-bay нещо новичко по-изгодно. За нас за зимата определено ще ни върши работа,не мисля да стоим вкъщи,защото навън е студено. Споделям го като идея,понеже тук масово се ползват,та сигурно вършат работа.

# 653
Здравейте мадами, не съм ви чела няколко дни затова се включвам за малко само.
Ще се връщам да видя какво сте писали.
Ние сме добре. Оказа се, че баща ми има камъни в жлъчката, днес го оперираха успешно, благодаря ви за палците Hug
Честито на малките месечинковци днес.
Хайде до скоро, че колко има да чета Shocked

# 654
Привет.
Честито на празнуващите ни месечинки!

Сирене купуваме . Обезсолявам го и давам от него. Друго хубаво е на Маджаров. Общо взето скъпите сирена. БИО сиренето пък ми е гадничко.
КМ - знам че трябва да е 2% или повече. Не и по-малко. Ако реща скоро да давам (което ме съмнява де), ще взимам на Домлян по БДС.

Ботушки - няма смисъл от скъпи такива. Имахме едни обувки на К&К и едни апрески за снега, ама някакви за 15-ина лв. бяха.
Ей тук се виждат обувките:

А имахме и едни такива:
  Страхотни. Сега пак ще купя такива, че нашите ги дадох на едно друго хлапе преди време.

Оффф, в неделя се прибираме...и в понеделник запрашваме на обиколка по Родопите.
И до Стара Загора май ще ходим....

# 655
Малко дълго стана предния с тея снимки...

Открийте разликите в следващите:

На едни месеци са.. hahaha

# 656
Миме открих прилика Rolling Eyes нослетата са едни и същи  Grinning
Мони е като ващия батко значи Simple Smile

# 657
Мирийче и освен нослетата и веждичките и очичките с миглите са същите, само на дребния бузите бая бият по размер Simple Smile

Момичета да добавя нещо за сливата и запека, което ни каза една много мила продавачка на мен и на Фентъзи, че повече помага пюре от сушени сини сливи, а не само сини сливи (забележете на Гербер са такива, сбръчкани на картинката, докато на Хип например са си пресни сини сливи на картинката).

Фентъзи, радвам се, че операцията на татко ти е била успешна  Hug

# 658
Честито на всички празнуващи. Желая здраве и късмет, а всичко останало да са в състояние сами да си набавят.
Елена, аз за кръщенета досега винаги съм взимала или дрешка+играчка или нещо златно, особено за момиченце - кръстче, обички.
Тони, чувалчетата изглеждат страхотно, не съм виждала такива в Бг. Като казваш за алергии, имам спомен че вълната не се препоръчва за бебета точно заради опаснодтта от алергии заради животинския произход, или аз греша нещо? newsm78
Кремена, аз като стигнем до млякото, което май няма да е скоро, защото още не сме започнали, ще давам или На баба или Активия, защото знам какво има вътре. Знам, че трябва да е пълномаслено, те около 3.5%. За сирене малко по-сложно, в момента взимаме от Лидл едно немско в малки тенекиени кутии, мн ни харесва, но трябва да погледна какво точно съдържа.

# 659
Честита половин годинка на любимия ни зет Бобърчо, на Явор и Весето! Пожелавам им да са здрави и много да радват мамите си! Много щастие и хубави игри!

Тони, тези чувалчета и аз много ги харесах като бях в Австрия. Ако си намеря евтинко от амазон ще си взема и аз. Ботушки ще купя. Видях някои много сладки на Некст.  Blush

Мляко- в къщи след проучване на мъжа ми хапваме само Бор чвор, На баба, Пършевица. Сирене и кашкавал- Маджаров. Аз харесвам и нещата - КМ и сирене и на Боженци.

Кисели- май правех навремето и такива и децата ги ядяха. Сега не бързам. Вървиме бавничко със захранването.

Разхлабване- много добре действа пюрето от тиква. Гледам да имам едно под ръка.

Гърдите ми са ок- Елиза продължава да иска да суче и още не съм заместила хранене. Въпреки че опитах. Naughty

Май имаше и още нещо, но после пак...

Общи условия

Активация на акаунт