Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 596
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • В две тъмни очички
Здравейте!

След двуседмично повтаряне на "та-та", "та-ти", от вчера Влади казва "ма-ма"  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Разтапям се направо!

И да се пооплача малко - с тези зеленчукови пюрета не знам до къде ще я докараме! Таз мойта щерка много претенциозна! Едно цяло не иска, ще го изяде като количество, но само ако са няколко пюрета! Днес отворихме 3 различни ooooh!

# 121
Здравейте!

След двуседмично повтаряне на "та-та", "та-ти", от вчера Влади казва "ма-ма"  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Разтапям се направо!

И да се пооплача малко - с тези зеленчукови пюрета не знам до къде ще я докараме! Таз мойта щерка много претенциозна! Едно цяло не иска, ще го изяде като количество, но само ако са няколко пюрета! Днес отворихме 3 различни ooooh!

Честита ти "мама"  Heart Eyes
Ами смесвай пюретата.... Не давай еднокомпонентни...  Peace

# 122
Бубе аз давам смесени пюрета. Аз си ги и правя де. Най често - картоф, моркоф тиквички и спанак. Понякога слагам и тиква
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1435838273212&comments&notif_t=like
Постиженията на малката бандитка

# 123
  • sofia
Привет и от мен! Дойдоха ми пюретата от айхърб ( с лъжичката, която се завурта на самото пюре), комбинации жестоки- манго, спанак и круша; ябълка и череша; морков, тиква, пащърнак и ябълка; спанак, манго и круша; сл картоф и праскова;
Дадох на Лия за първи път сл грах, хич не и хареса, гадеше и се. Ще го бъркам с нещо.

Целувки от мен

# 124
# 125
  • В две тъмни очички
Девойки, не ме разбрахте или по-скоро аз не се изразих правилно! Дори да дам броколи с картоф или морков с картоф или какво там нещо смесено, цяло бурканче не се изяжда! Минимума е отваряне на 2 бурканчета!  Whistling Писва й да яде едно и също! Най-редовно яде две половинки на 2 различни пюрета за 1 хранене!  Rolling Eyes

# 126
  • sofia
Бубе, аз не виждам проблем в това, освен неудобство за теб. Моята бебка яде половин пюре и не иска повече, не съм я пробвала по твоя начин, но аз и не замествам хранене, за това не е фатално.

# 127
Аз не храня с метална лъжица,ни сребърна,ни златна.Страх ме е да не нарани и без това чувствителните венци.....По едно време Вико отказа ядене с лъжичка и мина само на мляко..отдавам го на болката на венците.
Бчхме на ДК вървим към подобрение от Биогаята(а за прахчетата мога да кажа че само си изхабих парите Twisted Evil) Twisted EvilВъпреки всичко джика се нае да бие поредната хепатитна ваксина.Аз се противих,а тя гарантира че нямало страшно Confusedдори същия ден на плаж го заведох и го топнах в морето(просто забравих Crazyявно с нарастване броя на децата ми намаля сивото значително)....3 дни минаха засега сме добре,но растройството е упорито...голяма борба пада.Вечер се буди горе -долу на всеки кръгъл час да пие мляко.Дефакто не прави никаква почивка на стомаха,а и от там борбата с акането става по-трудна.Пробвах с вода-е нестаааа Crossing ArmsС това нощно безпокойство се научи и на залъгалка на 6 м и половина(дърто бебе)засука биба hahahaСега съм ги остваила и двамата на домашната помощница Baby tv,вече 40 мин ме отменя -кефффф!
Оооо забрави да се отчета  9100,68см въпреки диетата(която много не я спазваме де)хемоглобина обаче не ми хареса 107...Джипка вика да давам месо,ама като дриска?!...

# 128
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Аз нещо напоследък не се добирам до нета, само хвърча насам-натам...
Да се похваля с 2 неща:
1. Пратих Пресиян при прабаба му (със свеки) за 1 седмица. Сега ми е неестествено тихо в къщи  Crazy
2. Вчера имахме годишнина от сватбата  Heart Eyes. Не празнувахме, но днес ще празнуваме  Flutter. По този повод отидохме в един руски магазин и изкупихме половината неща оттам, та ще е тематична вечерта!!!

Какче, аз давам глутен почти всеки ден с кашата вечер.

Елч, слагам кашата в стъклена чаша и храня с пластмасова бебешка лъжичка. И сребърна взех, но е доста голяма... и май се престарах с нея като цяло  Mr. Green

Аз на Тервел още не съм му правила изследвания  Embarassed Така че не знам какъв му е хемоглобина...

Бебеш, и Тервел почти не иска да суче навън, но няма избор, репчи се, репчи се, но като огладнее...  Crazy

Отивам да готвя пелменитеееее  Party

# 129
  • София
Жоржи честити ви седем месеца на патерици  Hug и да си изкарате супер моренце  Mr. Green

Кажете нещо за този пусти глутен, че днес нали съм гений на майката природа без да искам купих овесена каша  Laughing Нещо ми идват малко в повече тези чудесии кога и какво, като видя над 4 месеца и купувам  Whistling

Ноеми да ви е честита годишнината  Hug Много разбиратество и безбройна челяд  Mr. Green

# 130
Евредика, благодаря ти за изчерпателния отговор.  Ще изчакам 1 седмица и ще повторя изследването, но пак от пръстчето. Ще сменя само лаболаторията. Тогава ,ако резултатите са същите ще мисля какво ще правя. Може би до тогава ще вкарам пресни сокове. Не иска да ги пие, ще се мъчим.

Мила Рая изяде вече една каша от елда. Дано резултата да е малко объркан.

Ноеми,честита годишнина. Hug

Бубе, разбрах те още в самото начало. Сега провам да давам една лъжичка пюре, една кисело мляко,че изобщо не иска да яде пюрета, а с този хемоглобин се вкарах във филми.

# 131
Лимфоцитите при деца до 4 години са повече отколкото при възрастните.

Момичета, които храните с АМ колко е хемоглобина на бебетата ви?

# 132
  • София
Добре съм ви заварила!

След две седмици перипетии далеч от дома, най-накрая сме в къщи и всички сме много щастливи. Аз за тази година приключих с почивките... с деца!! Август се надявам пак да замегнем до морето по ергенски Simple Smile

После ще пиша още. Само исках да се обадя, че съм тук... Отивам да ви чета. Hug Hug Hug Hug

# 133
  • sofia
Ети, ще дойдеш на мойта.
Радвам се, че си тук вече. Как е с бебе на плаж, Ивка кефи ли се?

# 134
  • София
Привет!

Ети, добре дошла! И мен ме интересува как й понесе на Ива плажа Simple Smile

Калифорния, хемоглобинът на Тина е 121, пие само АМ от месец и половина насам.

Аз храня с пластмасова термо-лъжичка.

Дианче, аз глутена ще го въвеждам другия месец, но знам, че като го почнеш се дава всеки ден поне месец. И се започва с най-ниското съдържание - овес, после мисля следват ръж, ечемик, пшеница  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт