Аз все си мисля, че е от жегата в апартамента, ще видим есента как ще е
Но аз не виждам нищо полезно в нея- само въглехидрати, и то от лошите и мазнини. С какво мога да я заместя, дайте предложения
сутрин много ми се препълват гърдите, как ще намалее тази сутрешна лактация. Не, че бързам да го отбивам, но към годинката някъде мисля му е време. Но той е пристрастен, обича да поцоква и лактацията ми работи много. Как ще я намалявам и представа си нямам
.Започнах да го приучавам уж на кошара,е няма такъв рев!Пробвам на ръце,понякога иска,но повечето пъти се гъне като дъга.Днес рева 20 мин,накря заспива от умора,целия на червни и лилави петна
Аз в момента не зная къде се намирам.
Каката приспивам заедно с него,горкото момиче заспа в условията на изстеричен рев.Милото съобразява се максимално с него.Той я скубе,хапе,а тя все още търпи.Много ми е мъчно.Изнервена съм до краен предел,на моменти се усещам,че ще избухна върху някой
За капак на всичко от 3 дни сме без стотинка(това ме съсипва още по)каката иска на разходка,а аз не мога да я заведа,защото трябва да я лиша от любими неща.Толкова е трудно да живееш в курортен град.Всичко е много скъпо,а от всякъде всичко вика "Купи ме!"Как да обясниш на малко детенце,че нямаш пари.Обяснява съм и де доста често и дори в това отношение е солидарна мъничката ми. 

Аз съм от чакащите с нетърпение... 

и на всички други, които са били и са си изкарали чудесно! Тази година ние ще пропуснем, но живот и здраве да е - догодина дано да се класираме. Обожавам морето!!! 
, мога да разбера какво чувстваш, изпадала съм в подобни материални затруднения, и съм се чувствала ужасно заради децата - не заслужават това. За съжаление - живеем в такава държава, в която доходите са изключително ниски!/има изключения, но като цяло е така/
Дадох само една лъжица първия ден, на втория дадох пащърнак и днес отново 3 лъжици картоф. Чакам за реакция, първия ден нямаше!
Солидарна съм с мъката ти,защото се е случвало и на мене(а вярвам и на много други в милата ни татковина),но за съжаление това е реалността ни
Лошото е,че децата от малки ги обременяваме с този род парични проблеми.
Давам зеленчукови,плодови пюрета и каша,като само с кашата сме заместили хранене.Чак другия месец мисля глутен и месо.
Има и снимки,но kakche беше със снимачна техника,та и аз чакам с нетърпение да ги видя
сега му избиха червени петна на бузките- този път вече съм сигурна, че е от храна, но от каква.... вчера дадох тиква с картоф, днес тиквичка с картоф. Направо вече съм
с това захранване. писва ми вече
надявам се все някога децата ни да осъзнаят, че най-ценното, което сме им дали са любовта и вниманието 
Препоръчани теми