Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 602
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • sofia
Клечо, нашия др каза, че е рано, първо месото, после глутена! Аз няма да бързам

# 136
  • София
Ети добре дошла  Hug егати кога минаха две седмици  newsm78

Роси и аз така прочетох  Peace

Люба аз забравих да го попитам, но съм чела  Peace

Всичко много хубаво, то не става въпрос за бързане, но пак ли много алергии има от тоз глутен, та чак такова пазене пада  Whistling

# 137
  • София
На Ива плажът й понесе много добре... Що пясък изяде и що вода изпи... не ми се мисли. Надухме й един басейн и седеше през повечето време в него. Много й хареса й в лодката с която плуваше в морето - имаше дупки за краченцата...
На мен не ми понесе толкова добре. Първо на село - на втория ден бях готова да си тръгвам, защото липсата на цивилизация ми дойде в повече. На третия ден Яна беше болна и следващите дни минаха под знака на това. На морето отидеох доста скептично настроена, но апартаментчето се оказа супер (не го бях виждала готов). Много ми допадна и наличието на кухня и възможността сутрин първата ми работа да бъда да си направя кафе, което да пия на спокойствие, наслаждавайки се на морето. Гледката също беше страхотна - морето, Несебър и Слънчев бряг. Особено вечер, когато целият залив светеше. Уникално е. Надявам се догодина да е готов и дворът и басейнът... Единствено ми тежеше да стигна до плажа (който е на 200 метра) и да оправя децата и багажа след като се приберем. Морето беше тихо и топло. Сутрин се виждаше отражението на хотелите на Слънчев бряг в него. А даже пуснахме Яна сама да се къпе... Тя не излизаше много от водата...
Стана много дълго.. Утре ще разкажа още и ще кача снимки във фейсбук.
Ето сега само един поздрав от морето:

# 138
  • Пазарджик
Да кажа и аз нещо ,че никаква ме няма. Mr. GreenБатериите ми свършват вече ,дано свършат скоро и на Нели,много ми се отразява недоспиването .

Нели си има прибори за хранене-пластмасова купичка,но се случва и в нашите стъклени купички да и правя ядене и три пластмасови лъжички.

Kalifornia ние сме на АМ и хемоглобина ни е 118

Ноеми честита ви годишнина ,много щастие  и късмет ви желая!!!

Ети  welcome

# 139
Калифорния,на Дара хемоглобина и е 113, на АМ е от раждането.
Храним се със сребърна лъжичка и стъклена купичка.
Моята кокона прави някакви опити за сядане,ама не и се отдава много,много,но аз хич не се втикосвам,все някога ще се научи.
Ноеми,честит ви празник!Много емоции,предизвикателства,пътешествия,споделени мечти,весели случки и поводи за празнувания!Бъдете честити!
Ети, чудно сте си изкарали на моренцето,което ме радва и успокоява,тъй като и на нас тепърва ни предстои.
Честито на чулите така чаканото "мамо"!Сигурна съм,че е много вълнувашо...

# 140
  • София
Привет!
И аз отдавна не съм се включвала, но нещо времето съвсем не ми стига за нищо. Иначе ви чета редовно.
На морето си изкарахме супер! И при нас минаха неусетно 10 дена. Остава ми надеждата да повторим през август, но още нищо конкретно не сме решили.
Боян не сяда, хапва зеленчукови пюрета и оризова каша, ще почвам и месото. Още не са му пуснали изследванията. На морето на 2-рия ден му изчезнаха всички пъпки, обриви и т.н., но щом се прибрахме бузите му станаха на нищо отново:(.
Честито на всички, които празнуват по някакъв повод и които съм пропуснала да поздравя.
Аз преди малко се прибрах от среща с другата ми отчетна тема и се чувствам чудесно. Отивам да пия една биричка и да спя, Боян ме привиква по 2-3 пъти всяка нощ, кака му и тя по 1-2 пъти... Да видим докога.

# 141
  • Пазарджик
Добро утро!!!
Нелката тази сутрин се събуди в 5ч. Shocked не беше гладна ,жадна, направи една игра от 30мин.и си заспа ,после се събуди в 9ч. ShockedОпределено прави опити да се изправи в кошарата.

Много ми хареса идеята със сребърната лъжичка ,много сладко ми звучи.За първи път чувам от вас за тези лъжички ,какво го прави по специални за бебетата освен ,че са сребърни?

# 142
MRM, а какво ви казват за бузките на Боян? Мартин е същия, докато сме в Панчарево е ок, върнем ли се в Сф и се обрива newsm78 Аз все си мисля, че е от жегата в апартамента, ще видим есента как ще е
Момичета, а вие кога и с какво мислите да заместите сутрешното хранене? Нашата педиатърка ми говори за някаква попара Sick Но аз не виждам нищо полезно в нея- само въглехидрати, и то от лошите и мазнини. С какво мога да я заместя, дайте предложения
Иначе нашия решим е следния:
7.30- 8 кърмене
11 понякога второ кърмене, но понякога  направо в 12 яде зеленчуково пюре
После следва баня и 1-2 кърмения в 14-15 после сън 2-3 часа
18 каша
21 баня и кърмене
23 кърмене и към 23.30 сън
Някъде в цялата схема трябва да втрия плодово пюре и сок, но много ме дразни това с попарата.
А и мисля да направя някакви о-точни часове за хранене, че с тия поцоцвания и посуквания нямаме никакъв режим

Другия ми въпрос е как може постепенно да го отбия newsm78 сутрин много ми се препълват гърдите, как ще намалее тази сутрешна лактация. Не, че бързам да го отбивам, но към годинката някъде мисля му е време. Но той е пристрастен, обича да поцоква и лактацията ми работи много. Как ще я намалявам и представа си нямам

# 143
Лук,лактацията не я намаляш ти а бебето.Докато си посуква стабилно ще имаш мляко,което според мен си е супер,а като направи годинка....а дотогава има доста време Laughingпредполагам ще яде повече външна храна и съответно млякото ще намалее.
Аз когато изтървах часа за цедене явно съм давала сигнали на циците ми и те намаляха млякото,колкото по рядко кърмиш,толкова по-ще намаля млякото.Разбира се ти тези неща ги знаеш. Peace
Калифорния,нашият хемоголобин е 107.
...
В анкетата не мога да гласувам.Не ми е актуална.
Голям зор ни е приспиването от 1 седмица насам.Какво ли не съм пробвала,не се преспива това ми ти дете по никакъв начин ShockedТо само в количка не става Crossing Arms.Започнах да го приучавам уж на кошара,е няма такъв рев!Пробвам на ръце,понякога иска,но повечето пъти се гъне като дъга.Днес рева 20 мин,накря заспива от умора,целия на червни и лилави петна CryАз в момента не зная къде се намирам. CrazyКаката приспивам заедно с него,горкото момиче заспа в условията на изстеричен рев.Милото съобразява се максимално с него.Той я скубе,хапе,а тя все още търпи.Много ми е мъчно.Изнервена съм до краен предел,на моменти се усещам,че ще избухна върху някой CryЗа капак на всичко от 3 дни сме без стотинка(това ме съсипва още по)каката иска на разходка,а аз не мога да я заведа,защото трябва да я лиша от любими неща.Толкова е трудно да живееш в курортен град.Всичко е много скъпо,а от всякъде всичко вика "Купи ме!"Как да обясниш на малко детенце,че нямаш пари.Обяснява съм и де доста често и дори в това отношение е солидарна мъничката ми. Cry
Днес ми предложи"Мамо като не стигат паричките които изкарва тати,защо не започнеш да работиш и ти?"...Пак обяснявах....
Оле много се разстроих.Спирам.
Извинете за спама,просто вече се разпадам и имах нужда да си излея мъката на някой.

# 144
Здравейте момичета!  newsm51
Нямаше ни известно време, но набързо попрочетох каквото сте писали! Peace

Честито на мамите, които са чули най-хубавото от устенцата на малките си съкровища! Heart Eyes Аз съм от чакащите с нетърпение... Simple Smile

Честита годишнина Ноеми!
Много щастие, любов , семеен уют, пътешествия и неуморен дух на веселото ви семейство! Hug

Добре завърнала се на Ети от моренцето!   bouquet и на всички други, които са били и са си изкарали чудесно! Тази година ние ще пропуснем, но живот и здраве да е - догодина дано да се класираме. Обожавам морето!!! Simple Smile

elenia Hug Hug Hug, мога да разбера какво чувстваш, изпадала съм в подобни материални затруднения, и съм се чувствала ужасно заради децата - не заслужават това. За съжаление - живеем в такава държава, в която доходите са изключително ниски!/има изключения, но като цяло е така/

Направих на Самуил картофено пюре. Бях подготвена да го изплюе, защото по-лепкаво и гадно нещо не съм виждала. Бях си приготвила любимите му пюрета от пащърнак и круша, но...за мое учудване прие картофено ми пюре с голям апетит! Grinning Дадох само една лъжица първия ден, на втория дадох пащърнак и днес отново 3 лъжици картоф. Чакам за реакция, първия ден нямаше!

Приспиваме засега само в количка /с което помага и ММ/, и на цица /в което, за съжаление не може да ме отмени/! Незнам как ще се отучваме и кога ще си заспива сам в леглото.

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 17:18 от Emilly1212

# 145
Да си задам въпроса иначе-има ли бебета ядейки АМ с нисък хемоглобин? Май не  Rolling Eyes.

Ние упорито не щем оризова каша, но банановата наблъскана с глюкоза с кеф Confused.
Писна ми от проби и наведнъж набутах царевица и банан с кашата.

# 146
  • Сандански
Здравейте!

Добре завърнали се на всички морячки и морячета!

Ноеми,честит празник на патерици!Още много,много години да сте все така влюбени и всеотдайни  bouquet

Елениа едно голямо гуш  HugСолидарна съм с мъката ти,защото се е случвало и на мене(а вярвам и на много други в милата ни татковина),но за съжаление това е реалността ни CryЛошото е,че децата от малки ги обременяваме с този род парични проблеми.

За приспиването - приспиваме се цокайки,друг начин е навън в количката,но навън спи само по половин час.
За захранването вече всичко ми е каша в главата CrazyДавам зеленчукови,плодови пюрета и каша,като само с кашата сме заместили хранене.Чак другия месец мисля глутен и месо.
В понеделник сме на консултация,ще разберем и ние как сме с хемоглобина.

И да се похваля,че днес се видях с kakche.Хубава,но кратка среща си спретнахме.Виктор е голям сладур,но беше малко кисел Heart EyesИма и снимки,но  kakche беше със снимачна техника,та и аз чакам с нетърпение да ги видя Hug

# 147
на какъв лекар се ходи при съмнения за алергия към храна- алерголог, дерматолог, гастроентеролог newsm78 сега му избиха червени петна на бузките- този път вече съм сигурна, че е от храна, но от каква.... вчера дадох тиква с картоф, днес тиквичка с картоф. Направо вече съм smile3511  с това захранване. писва ми вече

Елениа Hug надявам се все някога децата ни да осъзнаят, че най-ценното, което сме им дали са любовта и вниманието

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 19:21 от look_at_me

# 148
  • София, Лагера
Мацки, нямам време сега Embarassed, утре ще ви чета, само да се похваля!
Имаме си първо зъбчееее!!!
Много съм доволна не заради самото зъбче, а защото се появи някак неусетно, без температури, подсичаници, рев или други странични гадости  Party

... а днес един едва не ме утрепа на магистралата... утре ще пиша  Tired

# 149
нашият човек го намерихме изправен на колене в кошарата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт