Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 674
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • Пазарджик
Привет и от мене,при нас нищо интересно,ама да се запиша ,че съм тук Grinning

Вчера водих Таня на хомеопат,изключително съм разочарована от крайната цена която ми каза,след като и изсипа лекарството в устата.Останах като гръмната-80.00лв.Болката не ми е за парите(за децата си бих дала всичко),а за начина по който постъпи,ами ако нямах парите ,не само в мене ,а по принцип.Ням доверия на педито,не бих я завела отново при този хомеопат.Ох много ми е смотано,що ги приемам толкова навътре нещата не знам.

# 301
  • София
привет
ние днес направихме изследванията на кръв и урина. Успях да взема урина от първия път, а като го боцнаха въобще не плака. Сега чакам резултатите

Бебеш, и ние започнахме да захранваме от 1-ви с тиква. Как я прие малката? На Дани не му харесва, едва успявам да му набутам 30- 40гр.

Елч, аз на почивка не бих захранвала

# 302
  • София
Отчетче и от нас - 8200 и 70 см  Flutter

Мамита, в кауфланд има пюрета на Милупа, днес дадох спанак с картоф, много НИ хареса  Crazy

# 303
  • София, Лагера
Ноеми - успех, ще чакаме да се похвалиш! И ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ В БАНСКО! Hug
Днес за първи път добавих няколко капки зехтин в пюрето, не добавям сол и захар! Peace
Благодаря  Hug! Чак сега тръгваме  Rolling Eyes
А аз да питам - Сами харесва ли зехтин? Че и двете ми деца не го обичат, давала съм само колкото да опита и да видя има ли реакция.

Инка, не е много трудно организирането, по-трудно е вътре във фирмата как ще се разбереш с хората.  Mr. Green Трудно е с критериите и с дисциплината на служителите (нали съм в ИТ бранша  ooooh!  Laughing)

Елч, аз давам, но съвсем малки количества (парченца плод), при това само слаби алергени. Но това е защото никой в рода няма алергии. Според мен не си създавай излишни главоболия, да си разваляш почивката.  Peace

бегаааам  Wink

# 304
абе попитах, защото на мен пък този път ми преведоха повече...
хич не мога да хвана спатиите

За това говорим  Peace Много е объркващо  Thinking Нищо де поне ти се радвай  Party

всеки месец превода зависи от работните дни  Peace

И на мен всеки месец ми е различен превода, но с различни суми, м/у миналия месец и сегашния разликата е 100лв  Rolling Eyes, при положение, че не получавам 1000лв майчинство. Не мога и аз да ги хвана спатийте им, важното е да превеждат нещо, пък колко...надявам се да са коректни и да си заслужават доверието, което им отдавам.

# 305

Бебеш, и ние започнахме да захранваме от 1-ви с тиква. Как я прие малката? На Дани не му харесва, едва успявам да му набутам 30- 40гр.

Много и хареса, изцока си двете лъжички с кеф и искаше още, след малко пак ще яде тиква  Heart Eyes

# 306
А аз да питам - Сами харесва ли зехтин? Че и двете ми деца не го обичат, давала съм само колкото да опита и да видя има ли реакция.

Ноеми, честно да ти кажа Сами си изяде  пюрето със зехтина - то бяха три капки на около 60 гр. пюре, ама дали му харесва или не.. newsm78 , аз като го опитах не усетих толкова вкуса на зехтин. ММ например каза, че определено това не е неговото олио  Grinning , у нас никой друг освен мен не го харесва. Ще го пробвам и утре, но и аз очаквам да видя реакцията за повечко време. Peace

tuty1   Hug разбирам какво изпитваш! Наистина парите са много, ама нали знаят, че човек за децата си дава всичко...

# 307
  • София
Тути много тъпо наистина  Rolling Eyes

Бебеш по принцип на всички мисля, че са ясни толкова елементарни неща  Peace

Ноеми да си изкарате супер  Hug Ако не е тайна пиши ми в коя фирма нали и аз съм в тази сфера  Peace

# 308
тутинка, много тъпо наистина! и 80 лв. са си бая пари както и да го гледаме.
а те какво последно казаха, че й има на Таня?

# 309
Тути много тъпо наистина  Rolling Eyes

Бебеш по принцип на всички мисля, че са ясни толкова елементарни неща  Peace

Ноеми да си изкарате супер  Hug Ако не е тайна пиши ми в коя фирма нали и аз съм в тази сфера  Peace

Аз пък не мисля, че някой може да реши такъв въпрос в темата. В случай че има нередност според вас, най-добре си звънете в Нои, освен да хвърлим боб  Laughing

# 310
  • Пловдив
офффффффффф, пак ли почнахте...........
Вижте дали има промяна в изчислената дневна база и се обадете в НОИ. Тази разлика от 100 лв е огромна. Пишете жалби!!! АЗ ако бях оставила така нещата, както ми ги изчислиха, сега щях да взимам наполовина майчинство  Peace
Ние се завърнахме от пътуването. Видяхме се с mariyap и нейните трима сладури. Снимки по-късно във ФБ.
Днес правихме изследванията на бебчо. Хемоглобин 115, само на кърма, мисля че е ок. Но в урината има единични кристали пикочна киселина. Четох, че не е притеснително, но утре док. ще каже.

# 311
  • София
Елч, аз едва ли мога да давам акъл за захранване, но храните освен първите 2-3 ги въвеждам по два, най-много по 3 дни. Но досега не съм давала силен алерген. Като дам, ще карам малко по-бавно. Захранването буквално го започнах на почивката с картоф, преди това само един ден й бях давала вкъщи. Не че те навивам Wink, само споделям. Иначе мнението ми е, че след като Дара вече е опитвала доста храни, няма нужда да се бърза и няколко пропуснати дни не са от значение. Аз бързах заради ниския хемоглобин и късното ни захранване.

Тути, имаш ли пълно доверие на въпросния хомеопат? В противен случай наистина парите едва ли си заслужават.

Ноеми,
(като се върнеш) ще ми пишеш ли на лични дали и при какви условия приемат външни деца във вашата детска градина. Питам за дете на приятелка, видяла се е в чудо и търси всякакви възможности. Детето е на 1,5 г.

# 312
  • Пазарджик
неприятното за мене беше ,начина по който действаше въпросния хомеопат.Би трябвало да поговори с мене да каже какво мисли по въпроса ,да спомене и за цената на прегледа+лекарството.
И аз да преценя как ще процедираме.Това не е първо посещение при него,познавам го от 10г. и съм го препоръчвала на мои приятели ,водих майка ми при него миналата година заради артрита който получи след лаймска болест.Помогнал ми е не един път,за което съм му много благодарна.Но вчера беше,не знам как да го опиша ,както си седеше и пишеше изкара едно шишенце ,раздруса го ,сипа в капачката и го даде на Таня да го изпие,след което ми го подаде и ми каза ,че дължа 80.00лв. ShockedТо следващия път може да ми иска и 1000лв.Почуствах се като шамаросана,не коментирам тарифите на хомеопатите или цените на лекарствата,надявам се да бъда правилно разбрана.

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 17:00 от tuty1

# 313
  • София
Здравейте,
благодаря ви за стиснатите палци  Hug

Днес ходихме да вадиме международен паспорт на Вико. Голям майтап това със снимането на бебета  Mr. Green Сигурно сме стояли 30 мин. и все не ставаше, много мърда това дете  ooooh! ММ го държи във въздуха, аз се правя на маймуна с две играчки пред обектива  Crazy картинка бяхме. Като не стана по никакъв начин, дойде една от служителките, гушна го и след третия опит чудото се случи  Mr. Green

Ноеми, и аз слагам по малко зехтин като правя домашни пюрета и се омитат до край. Но той Вико всичко яде, така че не е критерий. Весело изкарване на Банско и внимавайте по пистите  Mr. Green

tuty1, защо не му отказа да го платиш, аман от наглеци  #Cussing out

Елч, и аз вече захранвам три, най-много четири дни с нова храна и я водя въведена. Давам по половин малко бурканче. На почивките въвеждах нови храни.

# 314
Aз не бих отишла повече при такъв човек  Peace

Общи условия

Активация на акаунт