Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 580
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз писах по-назад,че и Мони е с хемоглобин 103,не е много повече от 97.Не съм ходила при личната да коментираме,ще го направя малко по-нататък,но принципно каквото и да ми каже не смятам да променям коренно режима на хранене на Мони.Тя сутрин до 12ч. само сучи,в 12 давам едно малко 130гр бурканче зеленчуково или местно пюренце и после пак само кърмене до 18ч. когато ядем малко кашичка и после пак кърмене на воля,включително и цяла нощ.Ще ми е интересен отговора на ЛЛЛ Simple SmileЖълтък още не съм вкарала и не бързам.А от месата давам заешко,пилешко,пуешко и телешко.

# 91
  • Варна
бимбим страшна песен и още по-страшен клип Heart Eyes
Днес дадох на Вики каша от ориз на ХИП-ваобще не беше впечатлен,предимно правеше брррр,всъшност постоянно ooooh!
Отделно-не иска да цока,други пюрета освен тиква не харесва особено,не иска вода,поти се много/нали постоянно се криви нещо и се пъне/,памперсите са му доста сухички ConfusedКакво да го правя и аз не знам.Не ми се дват сокчета,че да не спре съвсем да цока Rolling Eyes
Ставам,че да ходим малко на разходчица..с тея разходки-кола-дет.площадка-кола скоро няма да заслабна..
май..

# 92
какви съдове и прибори ползвате за хранене на малките бебочовци?
в началото много се присингьосвахме за това какви са шишетата, от какво са и т.н., а сега така ли е?

# 93
А мога ли да захранвам първо с плодови пюрета и после със зеленчукови  newsm78
Bimbim - аз започнах с плодови пюрета и досега повече плодове яде Рая. Малко се мръщи на зеленчуковите, прави физиономии, но и тях си ги хапва. По-скоро само на зелените се чуди - зелен фасул, броколи, тиквички. Аз лично не мисля, че има значение с кое ще се започне.
Каши, както съм казвала давам малко, слагам в по-редките пюрета. Засега сме още вегетарианци  Laughing Вода и Рая не пие, ама то и аз забравям да давам. Blush
Елч- за съдовете - не се втилясвам хич - каквото ми попадне. Има си нейни купички, но май повече яде от нашите  Laughing Тя така или иначе лази по земята и си лапа ръцете, котака спи в нейната количка, вече престанах да се боря с него - той все още е по-тежък от РАя Simple Smile)) Та не съм особен пример за сочене  Mr. Green
А това с изправянето в леглото много лошо - тъкмо започна да заспива сама и сега се научи да се изправя и не знам какво да я правя? Спи и се, реве, а като я сложа и за две сек е права и пак реве - то  ако можеше да се спи прав...А освен това не може да се задържи дълго и пада като талпа и си удря главата в решетките.
На ръце не иска, в количка не иска.... ха сега.

# 94
  • Велико Търново
Тони, ако моето дете е с такъв хемоглобин, бих послушала единствено и само лекар. По-скоро потърси мнение на още един лекар.
Все пак, интересно ми е, какво ще кажат момичетата от ЛЛЛ.  

Елч, ползвам стъклени и порцеланови купички, които имам от преди. Лъжички имам няколко вида, най-удобни са ми едни на Авент. На пазара има и купички и лъжички без бисфенол, но аз използвам каквото имам от другите деца.

Ох, бимбим, много, много любим клип!  Heart Eyes

# 95
Ще храня със сребърна лъжичка / при Гала обясниха защо/, имам я от чичо ми подарък за Явор. Иначе за съдове - в нормалните, които и ние си ползваме.
Днес взех просо но хип и мислех да дам но се изрина от гадния вирус /пак/ и ще трябва да изчакам.
Имаме си второ зъбче и вечер сучем на всеки час.

Имам следното питане - има ли и други бебета, които отказват да ги кърмят навън, Тея от много време е така и аз мн се дразня че трябва да се прибирам за кърмене  Confused

# 96
# 97
Здравейте.
Аз да се оплача днес ходихме на лекар,че Вики се е обринала под памперса. SadКаза,че е от жегата, да махна памперса за няколко дни и ми изписа кремче да я мажа.Та въпросът ми е вие как процедирахте без памперс.
Многократни пелени  Peace Удобно за бебето, памучни са и няма да имаш обриви.Гарантирам  Peace

Бебеш, Дани прави нещо подобно.Гладен е, но като му дам да суче навън се извива и почти не иска.Колкото да се залъже до  вкъщи. Rolling Eyes

# 98

Agent, накара ме да се замисля. Аз никога не съм им вярвала. А трябваше ли? Изненадващо ли е?

Grinning Така е, и аз не  им, не е изненадващо, но пък прекаляват и създават нереалистичен образ на "красотата"... защото освен бръчки, пори и подобни ретушират и крака, дупета, талии и утре децата ще са убедени, че това е реалистично и постижимо и ще го ударят на булимии и анорексии. А на мен някак не ми се ще децата ми да минат през това, през което аз съм минала...
Сори за спама  Hug

Мнгоо от моите купешки пщрета са сме от плод и зеленчук и вкарват граф, спанак, боб зелен, етц покрай нещо по-сладко... аз лично подправям всичко със смлян банан ако се наложи.
(въпреки че съм фен на разделното хранене от хммм 15 год насам)

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 20:10 от Agent Provocateur

# 99
нани-нани, какво кремче ви изписаха? И аз опитвам да я държа повече време без памперси и вече си мисля, че пишка на 20 минути само когато е без памперс  Mr. Green Аз я слагам в шезлонга върху подложка и след като се изпишка я пускам на леглото да си играе, но пак стават грешки  Sunglasses

Я кажете каква е идеята на тези чаши с мек силиконов накрайник? Днес си взех една на Чико, ми тя почти не пуска вода. Детето май само се нерви с нея. Иначе от шише с тройка биберон си пийва добре.

# 100
Какче  Hug мерси !
Хайде малко коктейлчета по случай случката

Елч, аз май вече не си давам толкова зор, в началото лудите ме хващаха. Сега ч храня с лъжица под ръка, веднъж ми се наложи и с пръст  Blush

Ама забравих, тръгваме на морето  newsm19

# 101
Здравейте,
тук не се правят никакви изследвания на кръв и урина на децата. Синът ми е на 6 години и не са му правени никога Simple Smile Колко ли притеснения са ми спестени, защото той винаги си е бил с доста поднормено тегло.
От май месец не сме теглени и мерени - та в понеделник имаме ваксина и консултация и я 4акам да видя колко е порастнала - няма да е много на кг , но здраве да е.
Ве4е се обръща свободно на където си иска, особенно като си легнем ве4ер и няма заспиване поне 40-50 мин то не са упражнения, то не е пискане от щастие. Навън един ден седи в коли4ката, един ден е в кенгурото, но не мога да я разбера защо понякога пищи, а понякога не.
Ядем предимно каша - 2 пъти на ден, другото е кърма. Пюретата ги приема само за опитване - 5-6 лъжи4ки - пове4е не иска и не мога по никакъв на4ин да я нахраня с каквото и да било пюре.
Дадох и месо - пилешко преди 2 дена, но много я боля корем4ето.
От както е захранена акото е пластелин4е и зелено-4ерно, при вси4ки слу4аи няма нищо кафяво в него. Някой има ли идея защо е така - някой ензими ли не произвежда малкото корем4е още, защо ли е така?
Ние сме по 6-7 4аса на ден навън и бати щастлив и аз ве4е свикнах да не шетам много в къщи и съм много рахат така  Wink
Весело и безпроблемно на вси4ки мами и бебоци

# 102
жоржи, весело моренце!

# 103
  • Пловдив
Храня бебчо със сребърна лъжичка ( беше подарък на каката) и стъклена купичка (пак от каката  Embarassed). Следобед майка ми заяви, че счупила лъжичката  Twisted Evil. Ще търся някъде да ми я оправят, много е мъничка и удобна. След двуседмичен престой при нашите в неделя ще си ходим - ура Simple Smile

# 104
Гъбка, точно същия като вашия режим имаме засега. Но ще го сменям като, че ли.

Тони, посъветвала съм се с няколко педиатъра тук в Казанлък. Едната препоръчва Малтофер. Като, че ли предпочитам с храната да набавим дефицита. Другите като ЛЛ, месо, яйца, изобщо храна. Кърмене само сутрин и вечер.

Общи условия

Активация на акаунт