Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 645
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро!

# 361
 Здравейте!

Влизам да ви се оплача, преди почивката Ивайла си заспиваше сама в креватчето, занимаваше се в него, за 10дни успя да си наруши всякакви навици, ако мога така да се изразя и сега е чудо... Shocked само рев, въобще не се заиграва, само на ръце иска, а в количката навън само спи... Имал ли е някой друг подобни приключения и кога мога да очаквам да влезе в ритъм отново?  Rolling Eyes

Иначе и ние нямаме признаци за зъби, заминаваме малко на село, че в София хич не ми седи...

Във връзка с захранването, мисля да въведа глутен, тези от вас които вече дават, за колко време го въведохте, 3-4 дни достатъчни ли са за достигане на пълното количество ядене?

Ви, тези каши са на Лактана био, хубави са.

Ети, радвам се, че всичко при вас е наред!

Хубав ден от мен!  Hug

# 362
Добро утро! newsm51

dimara изпревари ме със закуската, благодаря за приятната гледка рано-рано! Hug

Изпратихме каката посред нощите, ще я чакам да ми звънне, дано си изкрат хубаво, и да са живи и здрави! Praynig

look_at_me Сами все още няма зъби, та поне това, което описваш не ми докарва...засега! Simple Smile
Предполагам, че боли много! Sad

Днес времето ще е хубаво, пожелавам на всички весели почивни дни и само положителни емоции!!!  bouquet

# 363
  • София
Здравейте, мерси за кафето, закуската и мохитото - не бих отказала нито едно от изброените.
Боян също няма зъби. Хемоглобинът му е 103, според лекарката е ок. Продължава да пада като талпа при всеки мой опит да го сложа седнал, не се обръща хубаво от корем по гръб и не пълзи. Кефи се само на бънджито, стои прав, скача, натиска копчета като обезумял.
Аз ви се оплаках, че моите мили работодатели не са ми внасали никакви документи в НОИ от декември #2gunfire. Още не съм получила пари дори за болничните преди раждането. Вече не знам какво да предприема - през ден звъня на счетоводителката, която ме лъже, че ги е внесла или точно натам е тръгнала. Не ми се пускат жалби и не мога да разбера какъв им е проблемът. Фирмата не е малка и си е действаща. И преди ми бавеха плащанията, ама чак пък толкова.
Приятен ден от мен, че каката ме вика от кревата.

# 364
Пепита, тук в Плевен си кибича. Ако имаш време обади се  Simple Smile!

# 365
Личи си, че е лято.
Зъби Рая още няма, на следващият ден след температурата направи чуден обрив, вечерта само по бузките, а вчера и по цялото тяло- шия, корем, гръб, ръчички... Не съм давала нова храна през изминалата седмица, не са топлинни. Ама като майка и се набуха с шоколад като невидяла, само това ми е обяснението. Случвало ли ви се е  Embarassed

# 366
  • Пазарджик
Мале няма ви никакви,все е било пусто ама чак пък толкова.Комбинацията лято+уикенд=на скука в форума.
И понеже вчера казах ,че нямаме зъби,днес вече си имаме едно пробило и едно на път tooth newsm44 ама милата много е кисела.
pepink@  обрива може да е от шоколада ,но температурата едва ли

# 367
Мале няма ви никакви,все е било пусто ама чак пък толкова.Комбинацията лято+уикенд=на скука в форума.
И понеже вчера казах ,че нямаме зъби,днес вече си имаме едно пробило и едно на път tooth newsm44 ама милата много е кисела.
pepink@  обрива може да е от шоколада ,но температурата едва ли

Ето нещо за запълване на времето  Mr. Green Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551312.0

# 368
  • в Надежда-та
 hahaha Joy Joy Joy

# 369
  • Пазарджик
Бебеш  Hug rotfImbo

# 370
И така... бяхме на доктор, че милото бебе сутринта цялото пламна. Ами... вирусче и алергична реакция (от какво  никой не знае - сигурно от вирусчето, което е пак неизвестно... те тук хич не са по обясненията)...изписаха антихистаминов сироп.
Реших да сме само на кърма ден-два. Иначе не се чеше, играе и дивее все така. Докторката каза, че има реакции на 9 месечно  Laughing, ама като Рая се опита да и вземе на няколко пъти слушалките и да се преслуша сама  Laughing

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 00:57 от pepink@

# 371
Добро утро!

Голяма пустош е обзела форума. Няма с какво да си изпия кафето. Joy Пишете бе хора. Heart Eyes

# 372
Аз още съм тука, Тути, май ще се засечем на морета  Wink кога и къде ще ходите?

# 373
  • в Надежда-та
Бебеш готин автар newsm10

# 374
  • sofia
Ехооо, къде сте?
Моето бебе не иска да яде с лъжица, но не я насилвам, ако сложа пюрето в шише си го хапва, пристрастена е към шишето. С лъжицата и доскучава на 5 та.
Аз съм се заела с търсене на хотели , нищо не ми харесва, а ако ми хареса отзивите са ужасни. Идеи? All incl ми е условието и да е на брега на морето. Ще ходим без деца този път.

Общи условия

Активация на акаунт