Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 632
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • в Надежда-та
Докога всичко трябва да минава през термична обработка Rolling Eyes newsm78

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 11:12 от ViFresh

# 451

Нелката има нов номер,като я сложа да седи почва да си търка петите ,но доста бързо, имам чувството ,че ще и се подпалят

hahaha hahaha hahaha и Вики е така,имам увството,че ще почнат да изкачат искри.
За пюренцата,когато пробвах да и ги направя на дребни парченца ги отказа и продължавам да ги пюрирам.

# 452
Здравейте,

Изи днес става на 8 месеца, как бързо лети времето и още няма зъби.

Да ви питам за втората година майчинство пак ли трябва да се попълват разни декларации и документи, знаете ли как е?

# 453
Здравейте и от нас,

Тути, аз направо полудявам с това търкане - когато е нервна, когато и е скучно, абе ужас. Вече и мазолчета има на единия крак, а чорапки и обувки се задържат най-много до една минута.

Светослава, ние като правихме кръщене, изобщо не ни хрумна, че трябва нещо за кръсницата  Confused Сега мисля някаква икона да купим (на Света Неделя, щото на този ден правихме кръщенето), малко след дъжд качулка...

Чери, попълват се мисля. Нашата счети ми каза, да отида малко преди детето да стане на година, ама тогава ми беше много далечно, не питах защо.

Я кажете с какво завивате бебоците. От няколко дни е започнала да се върти из цялото легло, по цяла нощ ставам да я завивам.

# 454
  • Сандански
Здравейте!

Много жега навън,много нещо CrazyДобре че ММ ни прибра от разходка,че какви баири имам да изкачвам сигурно щях да колабирам Crazy

Нощни,мерси за инфото за захранването HugАз бях писала,че Божидар не ще ни домашни,ни купени пюрета,а иска да яде от нашето ядене.Но се изхитрих - махнах му междинното плодово пюре(между сутрешното и обедното хранене му давах 60 гр плодово) и сега си хапва по едно малко (125 гр) бурканче Twisted Evil

Дейзи аз не завивам,даже си мислех да го сложа да спи само по памперс,че досега спи с боди с къс ръкав Peace

Чери честита месечинка на малката Изи  bouquetКолко бързо минава времето,чак не ми се мисли Heart Eyes
А иначе за майчинството за втората година се попълва една декларация,трябва да ти я даде счетоводителката малко преди изтичането на 410-те дни PeaceИмайте в предвид,че се изчисляват на базата на термина,а не на датата на раждане.Аз например родих на 20,но термина ми беше на 12,така че първата ми година в майчинство свършва на 12 Peace

# 455
  • в Надежда-та
Завивам според ситуацията, през деня в къщи или спи отвит или му мятам чаршаф че на кръста (ако не забравя Crazy), на вън тънка пелена, а нощно време спи с олекотена Blush Не ставам да го завивам. Забелязала съм, че като му е хладно не се отвива.

cherry* докато се усетим ще мислим места за празнуване и менюта за 1-я рожден ден Laughing

# 456
  • ул. "Мечтание"
Привет-мривет!
Ние преди малко се прибрахме от разходка. Сър Искрен не го свърта нещо, то не беше ръчкане, не беше кълчене, не беше чудо!  Crazy Да взема да прохожда това дете да мирясаме.

Я кажете с какво завивате бебоците. От няколко дни е започнала да се върти из цялото легло, по цяла нощ ставам да я завивам.

Не завивам, обличам така, че да не му е студено през нощта. Иначе Искрен е вечно отвит, освен, ако не го завия с моята завивка, но с нея му е много топло (спи основно при мен). Завивам с една тънка пелена, щото пък ако не е покрит с нещо до брадичката не заспива, 5 минути след като заспи е изритана и забравена разбира се.  Mr. Green Чешит та чудо!  Twisted Evil

# 457
Ние се върнахме от консултация +550 гр.За два месеца е качила 750гр.Не е ли малко newsm78Изследванията  и са добре.Хемоглобин 113.
Завивам с много тънка завивка.

# 458
 Здравейте!

Бяхме за два дни на село, където децата се чувстваха прекрасно, но трябваше да се приберем за съжаление...Сега се добрах до компютъра, да отдъхна малко, че до преди малко чистих, остава сега и да сготвя, но в тази горещина, ако пусна фурната, не ми се мисли...

Дейзи, аз също не завивам, дори и да завия, тя много се върти и отдавна си спи отвита, но за Марти ползвах чувалчета, има и летни и зимни, много са удобни.

Жоржи, и аз съм планирала овесена каша от днес, за колко време смяташ да достигнеш пълното количество каша?

Чери, Жива и здрава да е малката Изи!   bouquet

Ви, дано бързо се оправи Марти  Hug

Нани-нани, не се притеснявай, според мен е добре.

И аз нещо хич не мога да се наспивам напоследък, а и с това постоянно или мрънкане или реване на Ивайла, ако не е на ръце, съвсем съм изтрещяла. Баща и я разнася с едно кенгуро, но от утре тръгва на работа и не знам как ще е ...

# 459
Здравейте, момичета! Ние се завърнахме от море и от вилата. После 2 дни Ви четох, много сте изписали. Бяхме на море в Обзор. На бебка много добре й понесе. Спеше на плажа по 2 часа. Харесваше й да рита в пясъка и да й топим краката във водата.
Някой беше питал за хемангиом - и ние имаме по рождение на кръста. Засега не му обръщам внимание, после ще видим. Махали се с лазер доколкото знам.
Ние за сега ядем само зеленчукови пюрета и кърма. От утре ще почваме и плодовите. Днес видях за първи път каша с коластра. Някой пробвал ли я е?

# 460
Честита месечинка на нашето талисманче! Да е жива и здрава и много щастлива и да бъде и в живота винаги първа!

# 461
  • Пазарджик
На вън не се диша,наложи се да излезна за половин час,прибрах се на четири крака  Mr. Green

Елч все забравям да ти пиша за дъното на кошарата,продават дунапрен на метър,различна дебелина.С такъв бях направила на Таня кът за игра,баба ми уши калъфи за парчетата,за да стоят винаги опънати ,че иначе ме дразнеше като се набере постелката която слагах.

За завиването имам торба -лятна(памучна)слагам я в малко по хладните дни ,като е много жега спи по боди потник,не търпи никакви завивки върху нея.

Чери
честита месечинка на малката Изи!!!

# 462

Ей наредила съм й 15 вида играчки, но от дистанционното и мишката на лаптопа по-интересно няма  Joy

Същата работа сме.

# 463
  • ул. "Мечтание"
Ние се върнахме от консултация +550 гр.За два месеца е качила 750гр.Не е ли малко newsm78Изследванията  и са добре.Хемоглобин 113.
Завивам с много тънка завивка.

Щерка ти е вече на 7 месеца, такова наддаване е съвсем нормално и в реда на нещата. Вече не наддават толкова бурно (винаги има изключения разбира се). Peace

Цитат
Днес видях за първи път каша с коластра.

Тия хора не им ли писна да измислят глупости?!  ooooh! Outta Joint

# 464
Адис аз по принцип въвеждам бавно като дам нещо ново, не знам дали ще достигна пълно количество, тъй като добавям каша към плодовете (аз също закусвам овесени ядки с плодове), но определено ще поне 10 дни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт