Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 581
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Дадох изварата - хапна и сега се хили като ряпа само като я погледна. Смее се с глас без да я засмивам, ама тя ме засмива и си се хилим като луди. Голяма веселба настана. ММ се обажда в обедната си почивка да си говорим и чува Рая как се хили и вика, кво ви става, а аз отговарям "ядохме извара" и продължаваме да се заливаме от смях.

# 541
Пепинка,много изпълнителна твоята девойка!То и аз работя в шумна среда и уж съм свикнала,но тези писъци ми идват в повече,но ....ще търпя...
Чери,мерси за изчерпателния отговор Hug
Дара прави"боц"с пръстче и върти ръце  като и пея песничката за двете ръчички,мъчи се горкото и да пълзи,но не му се получава много,много,задържа се седнала около минута-две.
Мила,кигурна съм,че момичетата ти бързо ще се оправят!Стискам им палчета!
Ние в неделя,живот и здраве, пътуваме за Слънчев бряг за една седмица.Ако има почиващи в района-да свиркат!Ви,ти там ли си?

# 542
И  да кажа какво ми се случи тази вечер:На рожден ден сме ,вън вали като изведро,викаме такси и в индианска нишка се точим -Таня с чадър,ММ с чадър и столче за кола ,аз и Нели с чадър и бебешка чанта(мале като го прочетох то си е живо приключение като тръгнем на някъде)Таксито пристига и ние почваме да се качваме в колата ,а таксиметровия шофьор отваря багажника за столчето  #2gunfire

Да си истински таксиметров шофьор си е направо призвание. Аз днес се катеря в едно такси и любезно казвам на шофьора "Моля, изчакайте малко за да сложа коланите на бебето", а той ме погледна тъпо и попита "Сега ли?" Не разбрах какво точно имаше предвид...

Мойто дете спи от 3 часа и ако някой ми каже що още вися пред компа... всъщност чета последните бременни теми и ми е едно мило и носталгично...

Отивам да лягам (ако малчо не реши нещо друго). Лека нощ на всички Simple Smile

# 543
Мацки, здравейте Hug Надявам се не сте ни забравили Wink След като повече от 15 дни нямах интернет Twisted Evil, пет дни бяхме на Рибарица с ММ и дечковците и въобще не ми беше до компютър Crazy ето ме сега съм тук Hug

Зъби - все още няма,обаче ръцете,а и всичко каквото докопа е в устата й Rolling Eyes

Пюренца - яде готови. Купувам на Хип,гербер,милупа. Давала съм вече морков,картоф,тиква,броколи,пащърнак,ябълка,праскова,банан,круша.Опитвала е пъпеш и диня - давам й да си смуче когато ядем и ние Simple Smile Също и оризова каша съм дала. Това е засега. Мисля да започвам да въвеждам месо,но първо съм решила да направим изследванията,та да видя как е хемоглобина,преди месцето Wink

На почивката бебка се държа перфектно - спеше,ядеше,въобще всичко беше супер Peace

Имам доста да ви чета,така че...

Hug

# 544
В тоз дъждовен, мрачен ден...

Добро утро!

# 545
 Добро утро!

Ноеми, много сладка снимка! А овесената каша я купих готова.

Елч, направо ме шашна с тези 250гр., още ли даваш купени пюрета?

Мацки, тези които давате готови пюрета, притеснява ли ви рапицата в тях? Някой казваше за  Милупа, виждала съм ги във Вис Виталис.

Пепита, каши в бурканче има всяка фирма, разнообразието при глутеновите е значително по-голямо, плодови са, много са удобни когато пътуваш някъде.

Пепинка, предполагам, че може извара, но изварата в купените пюрета мисля не е същата. Ивайла също много вика, тя се изправя отдавна, дори вече прави опити да се предвижва по решетката на кошарата/легло/ и в началото само това правеше, не се сещаше как да седне и започваше да вика и плаче като й се уморят крачетата. Но след няколко дни вече го отработи това движение. А за кг. надявам се и тя да ги е направила 6кг.

Тути, Мишел, то не е за смях, но разказите ви за таксиметровите шофьори звучат като виц  Simple Smile

Мила, бързо оздравяване на малките! Ние тази година също като Тонче може да се похвалим, че не сме боледували на морето, за разлика от друга година и наистина е много неприятно.
 Дано днес времето става за излизане.

Димара, много хубав изглед!

# 546
  • София, Лагера
Добрутро!
Софиянки, раждали в Майчин дом, моля дайте ми координати на надежден доктор там, ще съм благодарна ако е днес, че ми е малко спешно!

Адис, мерси, ще потърся и аз като приключа с елдата!  Hug

# 547
Ноеми, пиша ти на лични  Peace

# 548
  • София, Лагера
Ноеми, пиша ти на лични  Peace
Мерси, Жужи, тъкмо се чудех дали да не ти звънна, ама пеших, че е рано  Hug

Клече, ето това е железния телефон, за който споменавах, издържа по спецификация 43 дни стенд бай и времето за разговор му е 20 часа Mr. Green http://www.mobilescat.com/compares/samsung_gt-e2370_vs_samsung_gt-b2100

# 549
  • В две тъмни очички
Привет и от мене!
Днес малко късничко се включвам  EmbarassedНо имах много задачи,една от които беше да си купя бански. smile3538 Въпреки ,че кантара показва 56кг. изглеждам ужасно,прибрах със ужасно настроение и без бански,но като си видях малката шушка всичко ми мина .
Добре дошла в клуба! Кантара показва 54 от 2 месеца насам, но въпреки това положението хич не ме кефи - целулит на баджаците и любовни дръжки  #Cussing out

Ноеми, мацко, какво по дяволите правиш тук толкова рано  Mr. Green

# 550
Ха сега добро утро   bouquet

Моята щерка снощи спа при баба и дядо, че мъж ми не може да се наспи, а има доста работа и трябва да е адекватен, и аз намазах покрай него, днес по някое време ще ходя да си я прибера.

Ох, не знам от Влади на Бубето ли видя ама и тя почна да се изправя, катери се по каквото намери.

# 551
Добро утро Simple Smile

Аз пък тази нощ хич не спах, ама то аз съм си виновна. До 1 висях на компа и точно реших да лягам и бебан пък реши да става. Това мойто дете верно си е мое - нощтната птица на мама до 3 часа ми пя и ми се радва.

Ох, не знам от Влади на Бубето ли видя ама и тя почна да се изправя, катери се по каквото намери.

Ха добре дошла в клуба - мнооооого е забавно с катерещ се бебок наоколо Simple Smile

За фигурата не искам да коментирам. Килограмите ми вече са почти като преди да забременея, но ханша ми няма нищо общо с предишния, а желираната субстанция в която се е превърнал корема ми е просто  #Cussing out

Отивам да се друсам с кафе, че днес съм решила да подреждам и ми трябват сили дори само психически да се настроя за чистка.

# 552
адис, продължавам да давам купешки, на Хип. вчера омаа едно бурканче броколи с орис и едно тиква. подозирам, че изяде толкова много заради тиквата. защото броколите хич не са й любими - изяде ги и като усети, че следващото е тиква и като започна да зяпа. докато й извадя лъжичката от устата и тя вече е отворила паст Simple Smile

аз хващам гората!
в неделя ще се мерна, че в понеделник сме на консултация и после обратно на цигов чарк.

# 553
  • София, Лагера
Елч, весело!  Hug

Майки на момченца, ако на някой му се чете за (не)забелването на пенисчетата, ето интересно инфо:
http://pippilotamentolka.wordpress.com/2011/01/17/phimosa/
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=966

# 554
  • Пазарджик
Добро утро!!!
Боже спах заедно с децата до 10,30ч. Embarassedне ,че нямам какво да правя,имам работа за целия китайски народ,но днес го пиша дъждовен LaughingОт утре се стягам ,че трябва да оправям гардероби и да правя място за на нашите багажа.
За банските с нови сили другата седмица,то по принцип е много трудно при мене тая задача.

Елч ,ако навия ММ може събота да се качим при вас,но не обещавам нищо щот не зависи от мене.Моля се да е жега и няма да има нужда от навиване  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт