Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 641
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Ей, не мог ад астигна до компютъра от пътища и багажи - сег сме по вилите  Mr. Green

Ети, да е здрава и все така прекрасна малката Яна   bouquet

Жоржи, и аз благодаря че си се сетила за месечинката на Лора  Hug

За столчетата за кола - и лора я запарва, но не много - по пътя за морето даже изобщо  Shocked

Да се оплача - местните пюрета не ще да ги помирише даже - стисва уста и край   newsm78 незнам ка ще я караме. Ох, с това захранване аман вече....

На всички отиващи на почивка - много весело и спокойно да бъде  Hug

# 646
И мое бебе се поти винаги в кошчето за кола, мимсля, че няма спасение.
Жоржи, много се радвам, че ще си ми съседка за известно време. Аз се прибирам другия уикенд, тъй че когато се довееш към Люлин, звънни Simple Smile
Бебса днес беше добре разположен към оризовата каша с мляко, за утре съм приготвила тиква с ябълка. Снощи реших да ходя да гледам метеоритен дъжд, а то какво стана, привикаха ме по спешност да се прибера, че бебса реве неудържимо от глад  Rolling Eyes
имам си една мечта, не му се притеснявай, че детето не искало месо. То без месо и без това по-добре се живее.
Днес дремнах 2 часа следобед и сега като ме напъва една енергия, жалко само, че всички дружки точно днес не могат да излязат на среднощна бира  Crossing Arms

# 647
  • София
Майче ще пробвам с тензух, може пък и да стане  Peace

Еми не е срам, хайде прибирайте се не сме ви виждали от сто години  Wink Язък ни за обикалянето и ровенето за местни пюрета, дано да прояде пък знае ли човек, поне да има някаква файда от сърденето на Сакси  Mr. Green

# 648
клече, от сряда сме на линия вече  Mr. Green спешно искам да ви виждам. домъчняло ми е многооооо....вярно язък за търсенето на местни пюрета - не ще и не ще....
Мю, явно ще е вегетарянка Лорчето  Wink

# 649
Добър вечер и от мене!

Днес някой ми смени детето. Нещо беше много кисела, както се смее и изведнъж почва да реве. Целият ден почти не е спала, спи и се, но от инат не ще да спи и съответно става още по кисела  и ревяща #Crazy  smile3511 Иначе с храненето нямаше проблем, хапна си всичко което и дадох. Едва заспа тази вечер. А отделно от това от няколко дни сутрин се събужда около 5ч. играе, хапва и пак заспива, ама мама не може да заспи и вече ходя като ударена с мокър парцал.

Бебеш, ние сме на ТЕЦ, и аз не ти помогнах много   Wink

В кошчето за кола не се поти, но според мен е заради климатика в колата.

Жоржи, имаш стиснати палчета и от нас  fingerscrossed

Кико, благодаря за предложението, възползвахме се  Hug

Вече успешно сме захранени с месо  Mr. Green вече три пъти е яла пюре със заешко.

Приятна почивка на всички почиващи!

# 650
  • София
Моето не се поти в столчето, ама тя по принцип не се поти. Само веднъж откакто се е родила  Confused Но в колата винаги е пуснат климатик на слаба степен. Така на задната седалка не й духа.

И на мен от скитане не ми остава време да пиша, но да се оплача. Онзи ден малката се катурна от шезлонга, измъкнала се през коланите, оттам през облегалката на дивана и на теракота Cry Ама и аз съм патка и мисля, че коланите и облегалката ще я спрат. А тя си изтървала книжката и тръгнала да я гони. Тъкмо излизам от WC-то и виждам как пада Shocked Уж не е кой знае какво, но се психирах, защото не взе да плаче, а да скимти, едно немощно такова, ужас! Никога не е правила така. И юруш с баща й в Пирогов. Там неврологът ни убеди да не правим рентген, той на детето си нямало да направи, гледаха я и други специалисти и общо взето се успокоих. Сега 3 дни трябва да я будя нощем. Имаме си и малка розова цицинка. После рових в нета и видях, че шезлонгът бил до 6 месеца, пълен идиот съм! А аз бях запомнила само килограмите и си викам: ооо, ние до 9 кг имаме още бая време. Веднага пуснах жалба до КЗП за опасен бебешки продукт, да видим дали ще отговорят. Ако и я удовлетворят, ще черпя!

imam si edna mechtawelcome Ще прояде Лорчетo, къде ще иде, може да ги спреш за няколко дни и после пак да пробваш. А тен има ли малката бандитка Party

# 651
Мелона, да ми пазиш приятелката  Hug Ох, с тези падания и мен много ме е страх! Бързо да се оправя малката Ди  Heart Eyes А Лорчето има тен да  Blush много е смешна - вие ако сте си тук ще си спретнем една хууууубава срещичка през седмицата  Peace
Аз и ги бях спряла на морето местните - спряла да пробвам имам предвид - и сега пак не ги иска.... ooooh!

# 652
Добро утро

Ей, да живеят бабите. Ел снощи спа при нея, и майка й като бял човек успя да вечеря и да се наспи.

Мелона, не се притеснявай щом докторите са те успокоили, значи и детенце е добре  Hug Hug Hug Ел е нонстоп с цицини, лази лази преплете ръцете и бам в пода.

Еми, може детето просто да не е месоядно, не го мъчи то ще си покажа. Има ли някой от вас (ти или татко й) да не ядете месо?

# 653
  • Пазарджик
Привет и от мене!!!
Жоржи благодаря за кафенцето имам нужда от 1 кофа кафе.Някакъв идиот звъна по телефона в3ч.и ме събуди,първо се уплаших ,че може да е станало нещо лошо и цялата треперех ,после ме хвана луд бяс и така изкарах докъм 5ч.

# 654
МОМИЧЕТА, ТОКУ ЩО НАМЕРИХ ОГРОМНО ПАРЧЕ СТЪКЛО В ПЮРЕ НА ХИП. #Cussing out

Обадих се на комисия за защита на потребителя, пуснах сигнал, те щели да си пускат проверки.
Писах на дистрибутора за България и ако утре не ми отговорят ще звъня в Нова и БТВ.

Сега ме е страх дали докато съм го хранила не е глътнал някое по-малко парче. Толкова съм объркана, че не знам какво да правя. Да го водя ли в Пирогов, дали могат да видят по някакъв начин на ехограф дали е глътнал стъкло

# 655
  • sofia
Луук ат ми, първо се успокой!
Обади се на ЛЛ и виж какво ще те посъветва, вероятно си щяла да видиш ако е имало друго стъкло!
Ужасно е това, което ти се е случило!

# 656
  • София
МОМИЧЕТА, ТОКУ ЩО НАМЕРИХ ОГРОМНО ПАРЧЕ СТЪКЛО В ПЮРЕ НА ХИП. #Cussing out

Обадих се на комисия за защита на потребителя, пуснах сигнал, те щели да си пускат проверки.
Писах на дистрибутора за България и ако утре не ми отговорят ще звъня в Нова и БТВ.

Сега ме е страх дали докато съм го хранила не е глътнал някое по-малко парче. Толкова съм объркана, че не знам какво да правя. Да го водя ли в Пирогов, дали могат да видят по някакъв начин на ехограф дали е глътнал стъкло

Ужас. Вътре ли беше, да не се е счупил буркана при отваряне  newsm78

Вени мерси за кафенцето  Hug

# 657
Луук, нямам думи  #Cussing out! Звъни в медиите, няма какво да чакаш да ти отговорят дистрибуторите!
Във файса тече текст, че НЕСТЛЕ си събират пюрета с банан, в които можело да има СТЪКЛА!

# 658
На мен ми пратиха някакво предупреждение за бананова каша на Нестле, която си я искали обратно заради стъкла. Каша, валидна до 2012 година.
Лук ет ми, може да се обадиш на личната или в Пирогов да попиташ за какво да наблюдаваш. Аз бих дала гъсто картофено пюре няколко дни. Идеята е да се дават лепкави храни, които да увлекат и "пакетират" евентуалното чуждо тяло.Нашата кака беше глътнала връхче на пластмасова вилица, излезе след 2-3 дни.

# 659
  • sofia
Аз бих дала гъсто картофено пюре няколко дни. Идеята е да се дават лепкави храни, които да увлекат и "пакетират" евентуалното чуждо тяло.[/color]Нашата кака беше глътнала връхче на пластмасова вилица, излезе след 2-3 дни.

Много ценен съвет, благодаря ти! Не го знаех!

Общи условия

Активация на акаунт