Кюретаж и забременяване след това - 21

• 22 897
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • в сърцето на моето Слънце

Зузи, влизам и чета, но не пиша, защото - дано никога не го разбираш - идват едни моменти, когато всичко ти е дежа вю. Висиш в темите от години (в тази и в общата), посрещаш, изпращаш... момичетата забременяват, раждат, връщат се, някои забременяват втори път... а ти си все на кота нула... непоносимо тежко е понякога.

Ох и аз съм така... Ако ме помните още - Stelxen съм. Спрях да пиша, но не мога да спра да ви чета, понеже сте ми много мили на сърцето и близо до душата. Сега като видях Кари какво е написала и не се сдържах да се обадя.
При мен единствената новина е, че направих една инсеминация - неуспешна. Днес ми дойде цикъла след нея. Тъжна съм, много съм тъжна. Какво да ви кажа, преди две години ми убиха детето, освен това са направили и други поразии явно и ето че две години вече не се получава нищо при нас. Времето си минава, болката ни става все по-голяма. Искам и аз да стана майка, толкова искам, че ме боли като дишам даже...  Cry

# 76
Стели-как няма да те помним Hug Hug Hug Hug-аз те "следях" из други теми Blush Blush Blush-ще стане, ще видиш ,че ще стане Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover-знам,че в случая времето убива и колкото и да си дава кураж в едни момент човек"изпада"-----но трябва да продължи ,за да гушне своята мечта
п.с-казвам го от горчив опит-март и аз бях затънала до уши в една такава дупка,с мъжа ми се гледехме като болни кучета,все едно бяхме съквартиранти-но пък стана Praynig Praynig
Дай Боже,всичко да е наред Praynig Praynigима го и страха има го и притеснението,явно пътят към думичката -мамо-понякога е трънлив,но вярвам,че всички ще вървим по него Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 77
Кандидат мама, или Стели, толкова тъга звучи от написаното...И двете с Кари сте изстрадали толкова много. Не знам дали има думи, които да ви накарат да се почувствате по-добре, но искам само да кажа, че някъде горе има сила, която не знам точно как се казва, но знам, че ще ви възнагради за всички страдания и счупени надежди. Всички си имаме по една трънлива пътека, на кой по-къса, на кой по дълга, но вярвам, че тази пътека все един ден ще се превърне в светъл път към нашето щастие! Този ден наближава! Прегръщам ви!  Hug Hug Hug

# 78
Ох...Стели HugКарри HugТони Hug...и още много други четящи и ненамиращи смисъл да пишат...като чета че с години се борите мечтата да се сбъдне и направо ми се къса сърцето Sad не че ние няма да завъртим годината след някой друг месец ама...за вас ми е по- тъжно...просто защото искам да направя нещо така че да помогна и да стане, а то "ако знаех само аз, номера на господ бог, щях да му звънна..." се пееше в една песен, ама май бог ни е забравил в тази тема или вселената или и аз незнам..само ще ви кажа кураж  bouquet

Кати, тия изследвания..къде ги чукаш, къде се пукат е работата

Файърче, и аз днеска се бацнах с една файска рокля, милото беше шокирано Heart Eyes а за бебето и хапчетата...незнам, от един момент нататък спираш да мислиш, възможно е и да е от хапчетата, чувствам се зле- изморена, вечер в 21 и 30 заспивам, през деня съм супер, ама наближи ли вечерта гроги отвсякъде...даже не ми се пише в темата, не ми е до бебешки работи, чета ви и ви се радвам или тъжа, но до там..дори като видя хлапета се изнервям, само на приятелките на децата се радвам Heart Eyes...може и хормони да са, имам зацапване днес, утре е 14ти ден откак пия хапчетата..доки каза щом не е кървене да си ги продължавам, усещам се че нещо се променя, подута съм, нервна и непоносима и О НЕБЕСА!- чистенето ме успокоява, вече живеем в аптека...

какво да ви кажа...искаме си бебе, не едно, не две, обаче как да не се изнервиш като вместо да правиш това което искаш демек бебето, се занимаваш с изследвания, хапчета, този месец неможе да забременееш, другия неможе...сега ги пий 3 месеца и да видим...това беше причината да не се впускам в други изследвания, но явно хапчетата обострят емоциите нямам друго обяснение, имам още 8 в опаковката- дано не кръвна за да трябва да ги сменям, инак ще се търпя и милото ще ме търпи, какво да се правим... Heart Eyes

# 79
  • София
carry, стискам силно палци за теб. Много ми е познато страданието ти, защото сестричката ми е в същото положение, в 17г.с.  се наложи да и направят серклаж, тя беше с шийка 2см. , а при серклажа се оказа, че е имала и разкритие, ако се беше забавила със седмица консултацията не ми се мисли..... Пиша ти това за да ти дам кураж, тя в момента е в 30г.с. и всеки ден се молим за всяка следваща седмица. Вярвам, че  ще успееш да стигнеш до финала, ние тук ще стискаме палци и ще се молим, ти само си почивай, това е много важно, както и положителните мисли. Praynig Hug
Карри, Стели, Тони, в думите ви намирам  себе си, но и аз ще се опитам да ви дам кураж, това което се опитвам да дам на себе си ежемесечно. Ще успеем мили мои, вярвам в това, знам че и вие вярвате. Зузи го е написала много добре. Прегръщам ви силно  Hug Hug Hug.

# 80
Момичета тежко е знам, но няма да се предаваме, всяка сълза и мъка и разбити надежди си струват, аз имам толкова въпроси без отговор и пак се мъча да не мисля по този начин, а да гледам напред Hug
Моля се за всяка една от нас и знам, че скоро чудото ще се случи Praynig

# 81
Момичета тежко е знам, но няма да се предаваме, всяка сълза и мъка и разбити надежди си струват, аз имам толкова въпроси без отговор и пак се мъча да не мисля по този начин, а да гледам напред Hug
Моля се за всяка една от нас и знам, че скоро чудото ще се случи Praynig
Ще се случи!  Heart Eyes

# 82
  • Bulgaria
Здравейте милички   bouquet
Пак станаха 100 години откакто не съм писала, но не съм ви забравила  Hug И сега нямам никакво време, но много се развълнувах от поста на Carry Bradshow и не мога да не драсна две думи.Аз съм от ветераните в тази тема и  много от момичетата, които са тук от по-отдавна помнят моята бременност /беше миналата година но това време/. От 19г.с. влязох в болница с болки и контракции. Нито инжекции, нито системи, нито лекарства ми помагаха. Два месеца лежах  в болница, накрая ми писна и се прибрах в къщи. Контракциите ми бяха по 30-40-50 на ден, регулярни и нерегулярни, а болките ми бяха нон-стоп. Искаха и на мен да ми правят серклаж в 24г.с., но според моя гинеколог беше късно и не го направихме. И аз като теб се молех само да стигна до 28г.с. Всички доктори ме плашеха, че всичко е на косъм и бременността може да приключи във всеки един момент, само моят лекар ми даваше надежда и се оказа прав-малкото ни съкровище се роди в 38г.с. с планово секцио, а ако не беше родена така сигурно щях и да пренося  Laughing Така че, горе главата, надежда винаги има, след време тези дни ще ти се струват като един миг, колкото и мъчително бавно да върви времето сега  Hug Още веднъж благодаря на всички момичета от тази тема, които миналата година съпреживяваха с мен болките и отчаянието  Hug Стискам палци на всички да имат силата и търпението да дочакат невероятното щастие да бъдат майки, защото знам, че скоро ще ви се случи  Hug  Praynig  Hug

# 83
  • София

Диони, излезе ли нещо от изследванията, ще подновявате ли опитите?
Направих почти всички изследвания и точен отговор на въпроса "ЗАЩО се случи?" нямам. Единственото което не ми е в норми са Антинуклеарните антитела (от имуналогията), за тях направих и допълнителни изследвания, но те вероятно са ми завишени поради повишените ТАТ и МАТ на щит жлеза (което пък няма смъкване, но хиляди хора с този проблем имат здрави деца). Всичко останало от изследванията ми е ОК. Не съм правила генетични, защото проф Кременски каза че нямало нужда - имам едно дете (но ако ме стегне шапката и тях ще направя без да искам мнението му). При мен след абразиото се влошиха драстично нещата с щит жлеза. Преди това ТСХ ми беше 2,17 а сега ми е 3,91 (това всъщност доста ме притеснява, защото не е добър признак). Другият месец ще пусна пак ТАТ и МАт за да видя те къде са стигнали. Имуноложката ми е дала една торба с хапчета за сваляне на антителата, но това е доста несигурна история (дали действат тия хапчета)
За съжаление и тримата доктори при които ходя, казаха да чакаме 6 месеца преди да подновим опитите, но на моя глава спряхме да се пазиме този месец (но нищо не сме направили). Важното е че засега не съм си го поставила като фикс идея, а напротив - мисля си че ще е добре и другият месец да не се получи защото съм планирала една разходка до Австрия и Германия. Мъжът ми вече иска да се спра но аз си имам теория, че ако е трябвало да се спра щеше бебто да си остане и сега щях да си лежа в къщи и да не кроя никакви планове за пътувания и даже днешната формула 1 в Будапеща той щеше да пропусне  Mr. Green. Аз явно така си избивам, веднага след абразиото той ме мъкнеше насам натам за да не стоя в къщи и да рева, сега аз го мъкна насам натам за да не мисля постоянно за овулация, цикъл, специални дни и т.н.
Като се сетя за дните около абразиото  -незнам дали психически щях да оцелея ако ги нямаше някои от момичетата тук - Магнитчето, динора, ваче , тед и т.н.  Hug Hug Hug

# 84
Благодаря ви, момичета! Hug Hug Hug
Carry Bradshaw, ето и Китикат се включи с пример от първа ръка, а освен това се сещам, че на жената на Квазимодо (по-старичките тук като мен си го спомнят много добре) й правиха серклаж в доста ранни седмици - беше септември, а бебето се роди през март, съвсем навреме, с планово секцио, за малко да преноси.
Диони, къде ходи да ти изследват имунологичните и какво точно ти изследваха? Аз имам правени доста неща, но след първия аборт, преди две години. Тогава всичко беше наред, но те нали се променят - та сега ме посъветваха да ги пусна пак, и се чудя къде точно да отида и с кого да се посъветвам. Ако искаш, може и на лични.
Стели, силно те прегръщам! Hug Hug Hug
И аз все се опитвам да гледам напред, да си казвам - няма начин, ще дойде и нашият ред, но като се случи пак и пак... много трудно се става след поредния десен прав, който те е запратил на пода... Tired
Desisue, стиснати силно палчета за сестричка - дай Боже да устиска колкото е възможно повече! Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 13:11 от Карри

# 85
Здравейте милички   bouquet
Пак станаха 100 години откакто не съм писала, но не съм ви забравила  Hug И сега нямам никакво време, но много се развълнувах от поста на Carry Bradshow и не мога да не драсна две думи.Аз съм от ветераните в тази тема и  много от момичетата, които са тук от по-отдавна помнят моята бременност /беше миналата година но това време/.     

Мила kittykat, благодаря за милите и подкрепящи думи! Радвам се за вашето щастие покрай малката, герой си! Засега имам единични втърдяващи контракции, без болки, серклажа уж трябва да помогне за скъсяването на шийката, броя дните и много надежда имам!
Момичета, преминаваме през много трудности, девойките в отчетна избират бодита и колички, аз дори не смея да се запиша там,... Не за друго, просто там е приповдигнато, а аз се тревожа, просто там не се чувствам намясто... Тук ще си седя, вие сте толкова внимателни и съчувстващИ, благодаря!

# 86
  • София
Vache и аз бях в юнската тема, това ми беше първия аборт, но тогава бях с друго име... само като си представя, че щях вече и аз да гушкам едно бебе...

Помня те  Hug

Момичета, може да звучи тъпо , предвид двете дечица  в подписа ми, но искам да ви дам кураж! Непременно ще успеете и ще имате ваши дечица, по един или друг начин това непременно ще се случи!  Hug Hug Hug Hug

Кати, малка Ралка ни командори разбира се  Mr. Green Честно казано сега ми е по-лесно. Някак съм обръгнала, не гладя, не стерилизирам като луда и й понасям по-стоически ревовете. Кака Саша обича да я гушка, ама ето днес я карах да поседи с нея да я гледа да не повърне и да се задави, а тя ми отказа  Confused Е, не я карам, защото не искам да мисли, че бебето е нейно задължение, защото не е.  Wink

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 13:23 от Vache

# 87
  • в сърцето на моето Слънце

Стели, силно те прегръщам! Hug Hug Hug
И аз все се опитвам да гледам напред, да си казвам - няма начин, ще дойде и нашият ред, но като се случи пак и пак... много трудно се става след поредния десен прав, който те е запратил на пода... Tired

Така е Карри! Но нямаме избор, трудно, бавно, ставаме, отупваме се и продължаваме. Няма начин да няма начин! Поне се надявам да е така де!  Hug
Успех на всички!   bouquet

# 88
  • Пловдив
Невидимо дете, няма проблем да пуснеш имонологичните изследвания.

Fireche, благодаря ти. Поне вие се радвате за мен, че аз не смея да се зарадвам, но пък много се моля  Praynig Кременски ми се струва отзивчив тип. Аз с него се консултирах само посредством форума на НГЛ, но общо взето мнението му съвпадаше с това на моя док и генетиците от ВМИ-Пловдив, та затова не отидох лично на консултация. Сигурна съм, че ще ти даде правилни насоки  Peace Ииии честити обувки  Heart Eyes

katiABVThinking определено има защо да си нерадостна от резултата. Мисля, че е крайно време лекарите да се вземат в ръце и да разберат от къде идва проблемът  ooooh!

carry bradshow, много кураж от мен, миличка. Ще се моля да устискаш поне до 35 г.с.  Praynig Praynig Praynig Бъди спокойна и се радвай на подскоците на бебка  Hug А по въпроса в коя тема ще си ми е пределно ясно. Аз едва сега разбирам как момичетата, които не са минали през подобни неща като нас имат едно много голямо предимство - могат да се радват и да се наслаждават на бременността си пълноценно. Докато при нас страхът винаги е в равна доза и донякъде смущава радостта. Но аз и от това не се оплаквам. Важното е резултатът да е успешен  Peace

Карри, само ще ти кажа, че и аз вярвам в твоето чудо! Тази мисъл в подписа ти не е случайно там и съм сигурна, че скоро ще намери отражение в живота ти  Hug

Кандидат мама, много се надявам и ще се моля скоро да станем свидетели на твоето чудо  Praynig

tedd, нещо ми се струва, че и ти си се сринала. Може една сега хапчетата да дават страничните си ефекти  newsm78 Но нека някой да сподели с повече опит. Кураж и на теб и не се предавай. Може да имате зелена светлина и по-скоро отколкото очаквате  Hug

dioni, аз след хилядите изследвания разбрах само, че никой никога няма да ти каже, че абортът се дължи на тая и тая причина. На мен ми изскочиха няколко неща от изследванията, но пак ми казаха "ВЕРОЯТНО може и от това да е, но не е сигурно"... Дано бързо оправиш ТСХ  Praynig И моят в момента е 3.91  Confused

Момичета, иначе аз сега се връщам от Бойково (Родопите). Вчера следобед се качихме за една вечер да се надишаме на планински въздух, макар и за кратко. Утре тръгвам за София, за да се срещна с Начев за ТСХ и щитовидната. Дистанционно по телефона ми каза в петък какво да започна да пия, а вече утре ще си говорим по-обстойно. Стискайте ми палчета  Rolling Eyes

# 89
Дони М, дано всичко да е наред! Praynig Praynig Praynig
Къде ходиш на прегледи при Начев? Ще трябва да се консултирам с ендокринолог и след всичко, което изчетох, май към него се ориентирам.
И аз си я държа тази мисъл отдолу, даже и напук на всичко, изгуби ли вярата си, човек е загубен.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт