Кюретаж и забременяване след това - 21

• 22 850
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Моята е о/о М. Нищо им няма на тестовете - при мен това не е необичайно явление, уви. Да не се получи, де. Преди миседа 2 години се опитвахме безуспешно... Sad
Аз взех 50, но предполагам, че ще повторя, потретя ... поръчката...  Cry

За крампите моят съвет е да си вземеш магнерот (или магнерич). Крампите се получават в резултат на недостиг на Mg, това го разбрах докато бях бременна с Давид... хм, и контракциите по същия начин се борят.

# 736
Кати, не се тревожи и аз планирам да има втора и трета поръчка Embarassed като му дойде времето ще стане Hug

Как може да съм толкова застреляна Shocked в аптеката са ми дали от витамините за бременни #Crazy как може при все че си купувам и противозачатъчни да недоглеждат #Crazy пък може и те като мен да незнаят че има "-найсе" вида ooooh! все пак изпих една таблетка- така и така няма друго, а не се търпи, пък утре ще обикалям по- заредени аптеки да си търся конкретния вид..загубена работа с 2 думи ooooh! а иначе знам че има по- концентрирани специално за това, но като сложа противозачатъчните, фолиевата, витамини, магнезий и..........свят ми се завива, затова търся нещо по- комбинирано Rolling Eyes

# 737
  • София
Щом имаш и през деня крампи вероятно ще е добра идея да вземаш, поне от началото, по няколко хапчета, т.е. няколко - 2 или 3 - пъти дневно... в който случай комбинираните няма да ти вършат работа.

По принцип едва ли е голяма драма ако изпиеш бременните витамини. Но питай лекар все пак, де. Ама не бързай да ги изхвъ6рляш или да пазаруваш други, може и да е ок.

Аз съм на 38 (на практика), така че... това с чакането... ами, не е като да има за кога.  Tired

# 738
Кати, ами като не му е писано да стане на 38, а на 38 и половина какво да правим сега Heart Eyes Hug дано това да е последния М, който посрещаш, искрено се надявам Hug Hug Hug

За хаповете- аз по принцип съм си планирала питане при посещението на док, но като цяло ще видя дали ще се повлияе сега от витамини, ако не се подобри или стане по- лошо няма да чакам до посещението Laughing ще видим...не съм от драматизиращите, ама то като ти се вре значи Mr. Green

# 739
  • Варна
Привет от Рибарица, дами! Hug

Тони, как мина прегледа. Сега на фронта ли след последната вливка?

Хорозе, аз се завърнах на фронта още преди последната вливка, но се оказа, че този месец Ову не е имало, а си имам задържан фоликул.  Sad Тъй че този месец го отписах след прегледа. Благодаря ти, че не спираш да ме мислиш! Hug Heart Eyes А ти спри да се притесняваш и вземи дятето на прегледа да види бебчето. Hug

Даниелка, честита ти рожденничка!  bouquet  bouquet

Още нещо щях да пиша, но забравих, за което моля за извинение.  Embarassed

# 740
Даниелка-честита рожденничка и от мен  bouquet  bouquet
Тони Hug Hug Hug-страхотно да си прекарате Hug

Момичета,време е за нова тема Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Heart Eyes

# 741
# 742
здравеите има ли запознати ако може някои да ми помогне
WBC 7.2
HGB 124g/l
RBC4.62
HCT 0.376L/L
MCV 81.5FL
MCH26.8pg
MCHC 329g/l
и това което ме притеснява е RDW-CV 15.4 %(ОЗНАЧЕНО Е СЪС H)
RDW-SD 45.8fl
PLT 230
MPV 8.0
PDW 15.9 PCT 0.184
IRON 2.6-подчертано значи не е в норма
TIBC 47.30
UREA 4.6
Ex_IRON 44.3
Glu 4.74
ALP 116
TProt 66.2-то ми е подчертано значи не е в норма
DBILI 0.4
TBILI 5.7
няма да ги пиша всичките че мн далго стана Simple Smile.благодаря ви

# 743
доколкото четох  мн се уплаших за  антифосфолипиден синдром,тромбоцити  казваите в обикновенните лаборатории може ли да се направи изследване за съсирване на кръвта,гледах даже цени не е скъпо по 1лв е за време на съсирване вр на кървене,но някъде маи четох че в плевен са различни но  по какво се различават,бе изобщо за тези заболявания каде да се изследвам само в големите градове ли има такива лаборатории

Общи условия

Активация на акаунт