Кюретаж и забременяване след това - 21

• 22 874
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, момичета! Все сядам, прочитам по малко и ха да пишаи ме викат  Mr. Green!
Много прегрътки на всички! Благодаря за прекрасните думи за моето съкровище! Heart Eyes

Биби, да е честит рожреднния ден на малката Мишинка! Да ви е жива и здрава и многоооо да ви радва  Heart Eyes!

Мечи, браво за добрите резултати - ще видиш, че всичко за напред ще е ок и юнака ще почака до правилната дата за среща с мама и тати! Погал по тумбачето! Ако някога скучаеш може на направим една Пловдивска сбирка, хем да си припомня как е с коремче Simple Smile

Дъгичка,  Hug, колко е пораснала миличката и колко са и сини очите - ще я схрускам направо!

Карри и от мен палчета със закъснение, но ще се моля за добра вест в кутийката със съобщения  Heart Eyes!

Зу, успех в битката Wink - влизай с пълно бойно и излизай с оток/ в коремната област Mr. Green/ от нея!

Шушито, не намерих снимките на мъника - в кое албумче са?

Зайче, и на вас  Hug - наистина е чудесно!

Тедд, на не съм те чула повече за цигари  Mr. Green

Бейби, виждам те на тераската - как е Виви? Много да я нецелуваш и нея!

Ние сме добре, Софи расте - даже по-бързо от колкото ми се иска Mr. Green, вчера бяхме на консултация и резултата е 4.5 месеца - почти 5900 гр и 63 см. Развива се чудесно и всеки ден има различна изненадка за мама. Обикаляме по разходки и започваме да похапваме пюренца  Simple Smile

Пропускам пак 1000 неща, но това е за сега...

Много бебеносни новини очаквам! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 17:57 от PEMY

# 706
Пеми-с най-голяма радост ще се срешнем с теб и малката прекрасна Софи-много коса,много нещо бе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А за тумбаче,недей да тъгуваш още малко и ще зарадвате бобнока с братче Heart Eyes Praynig Praynig

# 707
Мечкони, много се радвам, че всичко е наред.
Дони, и за теб. Е няма да си спокойна - то тва ясно - важното е всичко да е наред. И аз съм нон-стоп в някви филми - днес усещам бебето, друг ден - не толкова и се почва с притесненията.

Друга седмица съм на 3Д и се чудя дали да взема малката, щото си викам абе не дай Боже, ако нещо пък открият и тя там слуша и гледа - абсурд - луда работа.

Зу, стискам палци да е плодотворен този месец.

Карри, прегръщам те - да не си сега ти тайната.

Тони, как мина прегледа. Сега на фронта ли след последната вливка?

Поли fingerscrossed и на всички останали, които имат нужда.

Е, Пеми, радвам се, че се отби.

# 708
Пеми, Хорозе, благодаря, милички!  Hug Hug Hug

Дони,  Mr. Green Отпусни душичката! Казала съм ти, че всичко ще е наред! Бебчо ще ти маха все така още няколко месеца. После ще ги целуваш тези малки и сладки ръчички на живо, дето се вика  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 709
Пеми мерси, продължава да не ми се пуши и почвам да се изнервям как е възможно, в крайна сметка такова удоволствие да не ми липсва Rolling Eyes

Благодаря и на всички останали за пожеланията, като ви чета и аз трябва да ида на преглед, от 2 мес не съм ходила и се чувствам малко странно...може да изчакам да изпия и другата опаковка и тогава обаче, направо да видя хем има ли нещо останало от плажа, хем има ли кисти.. Mr. Green

# 710
  • Пловдив
PEMY , страхотна красавица е малката принцеса пу-пу  Heart Eyes

horoze , така си е и вероятно докрай ще ми е свито сърцето. Но както майка ми каза - свиквай винаги ще е така  Rolling Eyes

zuzi_79
, а дано! И да ти се връща  Crazy

tedd
, ще дойде момент и да ти се пуши - неизбежно е   smokeuu Честита лентичка  Wink

# 711
  • София
Ейй, Пеми, вие до пюренцата го добутахте  Hug Hug Hug

Дони, нормално е да се притесняваш, но сега всичко ще е наред!

Хорозе.. какво ще открият? Едно здраво бебе ще открият, ето какво!  Grinning Взимай малката. Аз сега съжалявам, че не взех каката нито веднъж на УЗ.

Айде, момичета, очаквам аз в края на лятото бум на положителни тестчета! Hug

# 712
Ох, Ваче, много ти благодаря за окуражаването. Просто няма спокойствие.
Тед, браво за цигарите, направо ти се възхищавам. Аз никога няма да ги спра, знам си го. Сега припалвам по някоя цигара...ужасна съм знам, но е по-силно от мен.
Дони, майка ти е много права, но това е животът.

# 713
  • София
horoze пушех над 18 години, върл заклет пушач, по кутия на ден , а на маса са отивали и по 2-3 кутии, спрях ги не мога да кажа лесно,но успях, няма такова нещо -това е по-силно от мен! Simple Smile какъв по-добър мотив от бебето ти да спреш да дърпаш тази отрова и смрад? то милото бебче,няма право на избор в момента- и то пуши с теб...Sad

# 714
Horoze, незнам как става, сега само се сещам че просто мога да уплътня времето с цигара иначе въобще не ме дразнят, ходя си с колежките в пушкома и хич не ми пречи Shocked хубавото е че съм човек на навиците и докато дойде момента да ми се допуши вече ще съм сменила навика да търся цигара Laughing

# 715
Карри,много стиснати палчета и от мен за каквото са ти нужни Hug
Момичета кокичете гушкам ви всички и погал по коремчетата.Ние се готвим за първи Рожден ден,той е на 30 чак де,но ще правим и Кръщене така,че искам всичко да е идеално.

# 716
horoze пушех над 18 години, върл заклет пушач, по кутия на ден , а на маса са отивали и по 2-3 кутии, спрях ги не мога да кажа лесно,но успях, няма такова нещо -това е по-силно от мен! Simple Smile какъв по-добър мотив от бебето ти да спреш да дърпаш тази отрова и смрад? то милото бебче,няма право на избор в момента- и то пуши с теб...Sad

Абсолютно ! Аз също ги спрях от раз когато разбрах , че съм бременна и макар бремеността да не продължи дълго време , все още не пуша !
Важното е да не си купуваш и да не носиш цигари в себе си !

# 717
Момичета, на мен резултата за токсоплазмоза, минала инфекция ми е супре висок, май това ще излезе при нас причината. Току що го видях в нета резултата си, до сряда ще се побъркам докато разбера какво що.. Но според мен този резултат....:

Токсоплазма Ig G    

381.90
   IU/mL    < 1.0 - Отр.;1.0-3.0 -Гранична; > 3.0-Пол.

е свръх норма...

# 718
# 719

Карри, прегръщам те - да не си сега ти тайната.

Не съм беее, не съм... засега Wink

Шушу-мушу, не знам кога ти е бил абортът, но този резултат за токсоплазмоза показва само, че някога си карала тази инфекция, не кога точно е станало това. Спокойно може да е било и преди 10 години. Имай предвид, че обикновено симптомите са като при лека настинка или грип - невисока температура, болки в мускулите, може би втрисане - имала ли си такива около аборта?

Добрата новина е, че не зависимо дали това е била причината, или не, тази тревога можеш да я забравиш завинаги. Токсоплазмозата има тази добрина - създава имунитет, който е до живот, а при теб особено с този висок титър, наистина можеш да метнеш тази точка от притесненията си на боклука.

Говоря като човек с подобни резултати, консултирал се с лекар в националния център по паразитология - човекът каза - с този резултат отивайте спокойно да забременявате, токсоплазмозата никога няма да е ваш проблем. Peace

Прегръщам ви, момичета, и още веднъж много ви благодаря за стиснатите палци! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт