Кюретаж и забременяване след това - 21

• 22 842
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Зузи, ми нищо ново покрай мен...какво повече да кажа hahaha пия си хапчетата, бирата и дърпам цигарките, че съм обещала септември да ги отказвам и ми се пуши като на дзвер Mr. Green

Иначе си ви чета и стискам палци на всички...ама вие си знаете че все хубаво ви мисля... Hug

Диони, излезе ли нещо от изследванията, ще подновявате ли опитите?

# 16
Зузи, ми нищо ново покрай мен...какво повече да кажа hahaha пия си хапчетата, бирата и дърпам цигарките, че съм обещала септември да ги отказвам и ми се пуши като на дзвер Mr. Green

Иначе си ви чета и стискам палци на всички...ама вие си знаете че все хубаво ви мисля... Hug

Диони, излезе ли нещо от изследванията, ще подновявате ли опитите?

То и покрай мен няма ново, освен обичайното чакане на прословутите реактиви......еми нЕма ги, тЕхната кожа мръсна  hahaha
Чакам тази седмица и генетични и имунологични, но те моите изследвания никога не идват по точното време, а със седмици закъснение  Joy

Ти пуши и пий бири, сега ти се е паднало, сестро! После други неща те чакат Mr. Green Аз се надявам и бирата да се наложи да спра от август, поради бебеправене, само да дадат зелената светлина след тези резултати, които се чакат  Praynig Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 17
  Охх , Тедче , така като ги опъваш цигарките , дръпни и една за мен ... така ми се пуши на моменти , не съм очаквала да съм така зависима от тях .  Crazy

# 18
  • София

Пий и пуши, че после няма...  Tired Tired Tired
 Mr. Green

Айде, на новата тема пожелавам да не се записват нови момичета, а останалите да се обзаведат с бременни линийки и да влизат после така като мен.  Hug

# 19
  • Страната на чудесата

Айде, на новата тема пожелавам да не се записват нови момичета, а останалите да се обзаведат с бременни линийки и да влизат после така като мен.  Hug

bishopАмин! fingerscrossed
 Hug

# 20
  • Варна
Диони, открихте ли някакъв проблем с изследванията или още чакаш резултатите? Hug

Ваче, чул те Господ! Praynig Praynig Praynig

# 21
Шуши, ти пуши първите месеци, щото не знаеше, че си бременна, нали?

# 22
  • Sofia
запис в новата тема  bouquet

# 23
  • Пловдив
mmmshushy80, моментът на срещата с бебо вече много наближава. Безпроблемни последни дни и леко раждане ти желая  Praynig

Шушу-мушу  Hug

dioni, много релакс ти пожелавам  Crazy Стига всичко да е наред ще започна да раздавам вълшебната луда крава  Joy А как са ти изследванията?

tedd, една цигара и за мен изпуши. Така ми се пафка, че не е истина...  smile3546

# 24
  • Близо до морето :)))
Предната тема я пропуснах, заради мноооооооогото работа но тук съм на линия  Simple Smile

# 25
И аз съм на линия, днес бях да ми взимат сектер, утре ще ходя да давам урина и кръв за имунологичните. И пак съм се обзавела с гъбички, с мъжът ми си ги менкаме от половин година насам  Mr. Green Уж и двамата нямаме, пък накрая все някой го сърби... ръката  Mr. Green
tedd аз спирам да пуша от 10 години всеки ден, но искам сега от септември да го направя както трябва. Ама да видим докъде ще я докарам... нямам си много вяра  Whistling

# 26
хаха, ще пафна по една за всички, не се тревожете Hug

Невидимо дете, и аз от септември съм обещала, но аз по принцип съм пушач за удоволствието...та със сигурност ще ми е трудно да се лиша от едно удоволствие и може би заради това сега ми се пуши като на умряло ooooh! ще видим..ако реша ще ги откажа, ако не...когато тогава..

# 27
  • Варна
Минавам да се отчета, че днес ми дойде и втория МЦ след аборта - на 27-ми ден!  dance Започвам си с обратното броене и след още 2 МЦ и дай боже чист вагинален секрет и отриц.рез. за хламидия и уреаплазма, които ми предстоят да пусна, и започваме да бебеправим Simple Smile

# 28
Запис!
Тони, Hug
Да е на късмет на всички Hug
Шуши, съвсем скоро чакаме дългоочакваната новина Hug

# 29
Минавам да се отчета, че днес ми дойде и втория МЦ след аборта - на 27-ми ден!  dance Започвам си с обратното броене и след още 2 МЦ и дай боже чист вагинален секрет и отриц.рез. за хламидия и уреаплазма, които ми предстоят да пусна, и започваме да бебеправим Simple Smile

Супер! Дано всичко си излезе,както трябва и да се впускате в едно бързо и успешно бебеправене и веднага бебеуспех!  Mr. Green После и бебераждане те чака! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт