Кюретаж и забременяване след това - 21

• 22 840
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Шуши, ти пуши първите месеци, щото не знаеше, че си бременна, нали?
Да за съжаление , разбрах много късно  ... единственото , което ме успокоява е че пуших по 4-5 цигари на ден .

mari:), като ми казаха , че ще е секцио и се сетих за твоята снимка преди да те вкарат в операционната  Hug

# 32
  • Пловдив
Невидимо дете, стискам палчета за добри резултати от изследванията  fingerscrossed
А за гъбичките... ами дано този път ги преборите окончателно  Praynig

Iatci, браво за добрите новини  Hug

# 33
# 34
  • Страната на чудесата
Добро утро, момичета!
tedd, за мен не пафкай,моля Mr. GreenЕсента ще направя 2 години без тази гадост newsm44
Невидимо дете, стисвам палци за добри резултати, а гъбичките освен препарати противогъбични им трябва и силен имунитет-правите ли нещо за това? Хранителни добавки, витаминки?
Iatci , браво на теб, сега хубави резултати о т изсл. и после хубави резултати от бебеправенето Wink
И на мен ми дойде първи МЦ след аборта, на 31 ден, без никакви признаци-zuzi_79 , назначавам те за придворна врачка Joy

# 35

zuzi_79 , назначавам те за придворна врачка Joy

Врачка, квачка, каквото кажете!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 36
Шуши,  Hug , там направо съм минутки преди един чернокож да ме отведе с количката Grinning , направо сърчицето ми препускаше Grinning, ама не толкова страх, отколкото това, че не знам изобщо какво ми предстои.Пък то, първия най-хубав момент от живота ми Hug

# 37
  • Пловдив
Добро утро, момичета   bouquet  bouquet  bouquet

Ден и нощ сме на тези клавиатура и затова ви черпя по едно кафенце  Laughing

# 38
  • Варна
Дони, благодаря за кафенцето!  bouquet

Lucky Plam, честита първа лелка! Hug Само дето толкова се притеснява, видя ли, че за всичко се иска търпение. Hug

Iatci, браво на теб! Hug

Невидимо дете, стискам палчета за отлични резултати и за бързо изтребване на гадинките. Praynig Praynig Praynig

Деси, Файърче, какво става с вас? newsm78 Hug

# 39
На мен и Кати ми се губи  newsm78

Дони, мерси за кафенцето (и клавиатирата  Mr. Green)

# 40
  • Варна
Съвсем ви загубих дирите, записвам се и обещавам да ви следя по- често  Hug. Надявам се, че всички сте добре и няма нови попълнения  Praynig.

# 41
  • Sofia
Здравейте момичета, сега се връщам от преглед гинекологичен,всичко е ок. Док каза,че до 10 дни трябва да ми дойде(днес ми е 52-рия ден),ако не, ми изписа дуфастон,но след седмица да се обадя за схемата , по която да го пия. Иначе аборта ми е много добре направен,всичко е изчистено и дори след първия цикъл може да бебеправим newsm78 Това е засега положението.
Хубав ден на всички.

P.S. Дони, честито за сакчето Hug и  fingerscrossed всичко да е наред докрая!

# 42
Здравейте, момичета!
Само да се запиша и да кажа, че всичко приключи.
Няма да разказвам, защото не е хич приятно. Добре. че във всеки един момент до мен имаше близък човек. Това сякаш беше най-важното. Сега ще се възстановявам физически и дай Боже да може в най-скоро време да започнем с нови опити.
Хубав ден на всички и успех в начинанията!

# 43
blashemy Hug Hug Hug-много сила и вяра-пиши,когато искаш и когато можеш...момичетата в темата са много всеотдайни Hug

Шуши-на финалната прави си,душка.... Praynig Praynig Praynigвсичко ще мине леко и бързо и после,ах после как ще го мачкаш бебо Heart Eyes Heart Eyes

Инка Hug Hug-много телеграфично Crossing Arms Crossing Arms

# 44
  • Sofia
Blashemy, Hug Hug Hug много кураж, с теб сме!

Общи условия

Активация на акаунт