Модните превъплъщения на "застаряващото" поколение

• 30 144
  • 190
  •   1
Отговори
# 135
Ида 121 беше култово Laughing

# 136
 Сестра ми имаше едно червило, което се отваря като..запалка, не точно де, ама така изскачаше Simple Smile Розово. Беше си го купила от Варна, и когато аз бях на лагер във варненско 1990г. ми изпрати 2 лв в писмо, да си купя един сладолед и да и купя червило Grinning

# 137
  • Кацнала на едно дърво.
Бях си обръснала главата отстрани - едната страна на чертички, другата на квадратчета.  У нас си пусках косата напред, та да не личи.  Mr. Green Майка ми обаче ме засече... Ох.

Червило Ида си нямах, че не ми даваха да се гримирам. До единадесети клас.
С триста зора се преборих в десети клас за контактни лещи. Майка ме заведе даже да ми пробият ушите.
От този миг животът ми се промени.  Laughing И до ден днешен рядко ще ме видите навън с очила.  Laughing

Доволна съм, че полата от десети клас още ми става и ми стои даже по-добре. Но ластичният колан (защо ли го пазя двадесет и кусур години Laughing) ми е малък.  Tired

# 138
  • Tам през Атлантическия океан
едно от първите червила - червило Ида
Имаше няколко (малко) нюанса като кафявия цвят смърдеше на тапицерията на жигула  Laughing

Що бре , аз имам добри спомени от тях т.е. миришкаха си ми хубаво  Grinning

Драго ми е че темата са я изчистили от спама  Hug Мерси за което   bouquet  bouquet

# 139
  • София
Ида 121 го ползваха майка ми и баба ми.
Предполагам поради тази причина съм се въздържала от използването му.  Mr. Green
Ма и аз нямам спомен да е миришело лошо.

# 140
Страхотна тема.
Използвах въпросното червило Ида 121 Mr. Green
Ходех с раздъпрани пуловери и тениски, лятото с кубинки ooooh! зимата по къс ръкав.
Гримът ми беше Rolling Eyes

# 141
Много помните, бееее...аз за Ида не си спомням. Simple Smile

# 142
  • Германия
10 страници изписахте и ни една снимка.... Crossing Arms

# 143
Във Варна, на "Евиния плаж"/плаж, който е закрит и е само за жени, които обикновено се пекат голи/ полякините продаваха крем Нивеа, "Бич може"/популярен в соца парфюм/,сенки, но и разни "фешън" тениски, които не се намираха у нас.

Малко беше незаконно и понякога идваше полицайка, пардон!милиционерка по бански да разгонва продавачките.

Но точно от този "пазар" имах най-хубавите / и евтини,разбира се!/блузки и тениски.

# 144
Ида 121 го ползваха майка ми и баба ми.
Предполагам поради тази причина съм се въздържала от използването му.  Mr. Green
Ма и аз нямам спомен да е миришело лошо.

121 беше добре като миризма. Имаше едно кафяво Ида, но кой номер - не помня. То смърдеше  Laughing
А 119 беше блеееедо розово, перлено, на морски тен стоеше супер.

Имам аз, ама не давам   Flutter

# 145
  • софия

Имам аз, ама не давам   Flutter

И аз имам. В ученическа униформа и актуална уейв прическа  Crazy И вестници със снимки от уейв партита, ама много мЪ Йе срам и ще се въздържа.

# 146
# 147
  • Кацнала на едно дърво.
Публично съм показала една фотография от млади години, с пънкарско яке, нашивки на "Секс Пистълс" и пр. красиви и елегантни акценти. И офицерска шапка (която всъщност бе открадната от служител в БДЖ).  Mr. Green
Не, че се стискам да я пусна и тук, ама я нямам под ръка.

# 148
Сега ще ви пусна една моя, само да я едитна малко, че момичето с мен не иска да я пускам в интернет Simple Smile

Воала Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 10:26 от Еовин

# 149
Винаги съм се потрисала от онази мода да се очертават устните с черен молив. Устните на червисаните по този начин определено наподобяваха кучи гъз....

Случайно ви открих темата и като се зачетох и видях това се сетих, че аз пък ходех начервисана само с черен молив за устни ама по целите устни и черен лак. Оле, оле, тръпки ме побиха като си спомних

Общи условия

Активация на акаунт