Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 215

• 34 956
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Незабравимке, Честит рожден ден!
Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение, несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание - любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

# 16
# 17
  • Русе

Великолепното трио ЕДРУНМУР! Или СЕРЛЕМАК!

# 18
  • Русе
За мен е изключително удоволствие да бъда част от Вашата незаменима компания....Щастлива съм, че имам честта да познавам виртуално, толкова интелигентни и прекрасни хора като Вас!

Мокси, ти , като гостоприемна стопанка, ни приютяваш във виртуалния си "дом". newsm03
Кой на кого да е благодарен?!  Rolling Eyes

# 19
Незабравимке, Честит Рожден Ден!

newsm59 nbirthday nbirthday newsm59 nbirthday

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Пожелавам всичко, което правиш да бъде незабравимо! newsm51 smile3525  love001

Нека празникът ти донесе веселие от сърце в присъствието на любими хора!

Бъди щастлива!  bigdance2 Tada  party023 Wine Glass dancing dancing

newsm24 newsm24 newsm24

# 20
Продължаваме серията от незабравими моменти:

# 21
# 22

МОКСИ, нямам думи да изразя какво удоволствие изпитвам в момента от тези снимки.
Ти си съкровище! Благодаря ти, че ни зареждаш емоционално!Поклон  omm omm  love001 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

Това са ми най-любимите моменти. Когато погледна очичките на Йозлем, майчински се разтапям от умиление. Тук Еда беше обявена от Харун за най-красивата майка на света и получи една роза и розова книжка. Боже, плача!

# 23
Мокси,благодаря ти за новата тема.Красива както винаги    bouquet

Благодаря и за хубавите снимки....спомени,спомени  Heart Eyes

# 24
Ох, аз си пиша в старата тема  ooooh! ooooh! ooooh! а бандата била тук!  Hug

Мокси много красива темичка си спретнала отново! Едно голяма БЛАГОДАРЯ за труда за всички нас в форума!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НЕЗАБРАВИМКА! - и в тази тема  Hug
Много успехи ти пожелавам!   bouquet   bouquet   bouquet

Да припомня един друг мой любим момент от сериала:

# 25
Спомням си, че този бял пуловер беше любим на съфорумка....

# 26
# 27

МОКСИ, нямам думи да изразя какво удоволствие изпитвам в момента от тези снимки.
Ти си съкровище! Благодаря ти, че ни зареждаш емоционално!Поклон  omm omm  love001 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

Това са ми най-любимите моменти. Когато погледна очичките на Йозлем, майчински се разтапям от умиление. Тук Еда беше обявена от Харун за най-красивата майка на света и получи една роза и розова книжка. Боже, плача!

Значи удоволствието е взаимно.... Hug Hug Hug love001
Имам толкова любими, качени снимки на РС-то, че най-вероятно няма да ми стигне темата ако реша да ги кача всичките....

# 28
# 29

Общи условия

Активация на акаунт